Policija2 Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Sveiki , varu jūs informēt kad , ar niku Cigārs viņs ir ļoti bīstams ! Viņs ir zaglis - viņš zaga lietas no balkoniem , un tad Policija viņu sākā meklēt , bet viņš aizbrauca uz citu valsti ! Zinu kad viņš te ir , bet varbūt ne ar niku Cigars ! http://www.vp.gov.lv/?sadala=409&fails...om=60&t=258 Tukuma RPP meklē apsūdzēto nepilngadīgo Andi Bučiņu ( dzimis 1994. gada 07.maijā), kurš apsūdzēts pēc KL 180.p. 2.d. (par svešas kustamas mantas slepenu nolaupīšanu (zādzību) nelielā apmērā - atkārtoti) un izvairās no pirmstiesas izmeklēšanas. Ja Jūsu rīcībā ir informācija par Anda Bučiņa patreizējo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt pa tālruņa numuriem 63104100, 63104114, 02, 112 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Viņš zaga lietas no balkoniem, viņš pavisam noteikti ir bīstams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 trololololol, troļļi pārņem pasauli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Bučiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 opā, krīze, nē nu ok, no pirmiem stāviem normāls navars nāk, riteņi visādi mēsli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 tas tak hwans, lol. hwan nu tev buus suudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 cttsā ar šito iemeta, kkā neticās. ;DDD nenopietnā forumā nopietnas lietas likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 http://www.vp.gov.lv/?sadala=409&fails...om=60&t=258 Tajā saitā skatos, ka var daudz zekus atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) es tur vienu pazīstamu čali atradu, nu cik tur pazīstamu, vienā pagalmā dzīvojām, līdz pārvācos. Edited May 30, 2010 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Un cik ilgā laikā jūs to pasauli plānojat pārņemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 epix, kā tu zini, ka tas ir hwan? es gaidu šādu postu Tukuma iecirknis meklē Vladimiru Žvirbuli, dzimušu 1958.gadā, kurš apsūdzēts pēc KL 180.p.2.d. (par atkārtotu zādzību nelielā apmērā) un izvairās no tiesas, tāpēc viņam noteikts drošības līdzeklis apcietinājums. Ja Jūsu rīcībā ir informācija par Vladimira Žvirbļa patreizējo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt pa tālruņa numuriem 63104100, 63104114, 02, 112 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē. tēti? edit: lol, tikai tikko ievēroju, ka otro reizi viņu pieminot, Žvirbulis ir pārvērties par ŽvirBĻA. doubledit: un labi ka man nav balkoni, man tas bīstamais noziedzinieks netiks klāt. Nez vai viņš ir tik viltīgs, ka tiem cilvēkiem, kam nav balkoni viņš tādus fiksi uzbūvē un tad gaida, kad cilvēki sāks skatīties - ē, kas tad tas? balkons? o, forši, varētu nolikt tur lietas, un tad viņi noliek un tad VILTĪGAIS UN BĪSTAMAIS BALKONU APZADZĒJS berzē rokas, saka mehehehe un pa nakti visu salikto uz balkona NOSPER. Ja tā ir, tad viņš ir vēl bīstamāks nekā sākumā šķita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 es gaidu šādu postu edit: lol, tikai tikko ievēroju, ka otro reizi viņu pieminot, Žvirbulis ir pārvērties par ŽvirBĻA. doubledit: un labi ka man nav balkoni, man tas bīstamais noziedzinieks netiks klāt. Nez vai viņš ir tik viltīgs, ka tiem cilvēkiem, kam nav balkoni viņš tādus fiksi uzbūvē un tad gaida, kad cilvēki sāks skatīties - ē, kas tad tas? balkons? o, forši, varētu nolikt tur lietas, un tad viņi noliek un tad VILTĪGAIS UN BĪSTAMAIS BALKONU APZADZĒJS berzē rokas, saka mehehehe un pa nakti visu salikto uz balkona NOSPER. Ja tā ir, tad viņš ir vēl bīstamāks nekā sākumā šķita. Tā nav pareizi. Ja viņš ir Žvirbulis, tad ģenetīva forma ir Žvirbuļa, nevis žvirBĻA Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) to cigāru es found serverī par wh banoju, viņš tiešām ir bīstams!\ http://www.retry.lv/forum/index.php?showtopic=192 Edited May 31, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cito. Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) he he, pick`a jau ir Kkur dzirdēju, ka cilvēks ar šo niku ri Angilja.. Edited May 31, 2010 by Cito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobaLt* Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Nu šaubos vai uz manu 12. stāva balkonu viņš uzrāpsies. ;D Un ja godīgi dzirdēts niks, es nopietni to niku kaut kur esmu redzējis tikai nezinu kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreislerJans Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Es to džeku esmu redzējis agrāk, nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) Eu man ir 1stāvs ar balkonu ko darīt?? Nest visas mantas iekšā un paslēpt? Edited May 31, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 nevaig, Žvribļis ir anglijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Gignā tik interesanti topiki parādās... Drīz vēl uzpeldēs topiks, ka muhameds noķerts par tanku tirgošanu nepilngadīgajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Kā, tad šitāds sīcis un Angliju ticis? Macho +++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Nest visas mantas iekšā un paslēpt? Tev tur toč nekā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Un tev paurī ar toč laikam nav nekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts