Jump to content
GIGN Forum

Gastons,hop,apple

gastons
 Share

Recommended Posts

Cau ljautinji !!! par cik neesmu spelejis uz gign man ir sakrajusies dazhi jautajumi isti nesaprotu esmu nospelejis jau ka minimums 3 h bet vel joprojam nevaru sevi atrast statos

1.Vai lai tiktu statos ir japieregistrejas ??

2.Ja japieregistrejas tad ka to izdarit ?? wink.gif

3.Ja nav jaapieregistrejas tad kaapec es neesmu statos bani man nav bijusi

new_silly.gif

Cau ljautinji !!! par cik neesmu spelejis uz gign man ir sakrajusies dazhi jautajumi isti nesaprotu esmu nospelejis jau ka minimums 3 h bet vel joprojam nevaru sevi atrast statos

1.Vai lai tiktu statos ir japieregistrejas ??

2.Ja japieregistrejas tad ka to izdarit ?? wink.gif

3.Ja nav jaapieregistrejas tad kaapec es neesmu statos bani man nav bijusi

new_silly.gif

nez kapeec tu dabuuji banu uz nika gastons_ff dry.gif

Dzeks močī kā nelabais un nezin atbildes uz tik vienkāršiem jautājumiem, mhm? dīvaini, dīvani, lai neteiktu vairāk. Kad redzēju, ka kaut kāds dzeks zem nika Gastons (visu laiku man gribējās vinu saukt par Gastonu ? Kastani, jo bijušie džeki no paralēlkalses tā nedauz ar hip-hopu ņēmās un viņiem bija tāda dziesma) ņem un visus mālē pa sienām. Nez, varbūt tas bija tikai uz vienā kartē, jo vairāk nēsmu tā viņu pamanījis, arīdzen uz GIGN nespēlēju, jo mūžīgā problēma ar iekļūšanu serverī. Kad kaut kas tur sāka bļaut, kaut ko par Gastonu, šamējais nomainīja niku uz apple, nu tad es padomāju, ka kaut kāds oldschool pro joptv. Es jau negribu viņu apvainot, bet enivei dīvaini? smile.gif

To : slow hands

Es nezinu vai tas ir tik tiesaam veinkars jautajums??,ja spelejot ieks gign 1 nedelju videji rounda savacu ap 30 fragiem es joprojam nevaru sevi atrast statos turklat puba es speleju ljoti minimali parsvara njemos pa mircu,protams shis ir fake nick real nick lai paliek noslepums wink.gif

tu iedomaajies ka uz vienu (tavu) ip ieseivojas visi fragi uc statistika, ko sataisi? nee. statistika ir uz nika. tapec dabun 100 fragus ar vienu niku un tad skaties.

p.s. kad es speleju, vinsh bija uytter newb

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...