schnappi Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) Gribēju vēl piebilst, ka arī zelta alus četracī ir kupons, kas dod -4ls. Nu vakar maximā pērkot bija. Edited June 6, 2010 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 nemaz jau tik traki nav, vakar nopirku biļetes uz visām 3 dienām, kopā sanāca tikai 21 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 bet kam okarte vai lmt un kas netiek pie shiis extras,tad jau ir OK Velns steidzami gribu zinaat kuraa dienaa buus DArio G un Rasmus! ja abi bus 6dienaa tad uz 5dienu neeeju! GooD vienmer jau var pieteikties taja gajiena un tik pa briivu taka es pagajuso gadu bet sogad to4na positivus izklausas labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Vai tad jau ir? Varbūt dzīvoju mežā, bet nekur vēl attiecīgās pakas neesmu manījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 ezīt, tu dzīvo mežā for sure vakar vēl nopirku to 4paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Uz 4pakas nav kaut kādi Beach Party uzraksti virsū? Varētu šodien aizstaigāt pakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Ir uzraksti un ir 4pakas, pat manā mežā. Vienīgi atlaide ir tikai 2 dienu biļetei, pirmā diena laikam jāņem par full price. Edited June 7, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Hah, man labais - tiku bbp gājienā (http://beachparty.lv/?p=1568) Tā kā par biļeti varu neuztraukties C ya in BBP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Vienīgais kādēļ vērts braukt ir Reigani, uz kuriem cerēju, ka viņi būs Positivusā. Tā kā nebūs lieka nauda, tad nedošos uz šo pasākumu, jo piķi tiešām vajag nenormāli daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Nu ko, es tiku pie diviem ielūgumiem uz visām dienām vēl vieglākā veidā - pieteicos, lai nolīmē autiņu ar bbp uzlīmēm. Pats labākais, ka uzreiz iedod ielūgumus un uzlīmes var plēst nost, ko ar lielajām, neglītajām jau esmu izdarījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Tā kā nebūs lieka nauda, tad nedošos uz šo pasākumu, jo piķi tiešām vajag nenormāli daudz! Nu pagajusho gad positivusa vinji bija, tas bija pats labakais taja pasakumaa, nu jau izskatas, kad obligati doshos uz biichu ta ka see ya there Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ceru ka sanāks dorifto un bīč pārtijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 nesaprotu kā vispār kādam var patikt uz šitādiem sūdiem iet. tur taču ir tik daudz cilvēku un visādi neveselīgi sūdi tiek lietoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ej labāk kādu bebru nošauj. Bet pirms tam izskaidro ar ko atšķiras Dziesmu svētki no Beach Party, tevis nosauktajos aspektos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 dziesmusvetkos kruumos draazhaas taututeerpos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 hahahah Pec epix texta man gribas uz dziesmas sveetkiem Tieshi taa taa milzu tauta ir tas forshais,jo taa atmosfera ir vnk perfekta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 lol, šis bija labs. Haha, epixam arī izdevās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Dziesmu svētkos cilvēki mācās dziedāt un dejot un sniedz koncertus, bet Beach Party cilvēki lieto alkoholu un nodarbojas ar visādām citādām nešķīstām nodarbēm. Uz Dziesmu svētkiem normāli cilvēki nebrauc ar iemeslu - drāzties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Cik man zināms, tad Dziesmu svētkos dalībnieki rāda, ko viņi māk, nevis brauc mācīties. Tā arī es nesaņēmu atbildi, ar ko atšķirās cilvēku daudzums un pārtikas veselīgums Dziesmu svētkos un Beach Pārtijā. Vēl es nesaprotu kāpēc tu vispār nāci rakstīt kaut ko šajā topikā. Nu ja nepatīk, tad neraksti. Tāpat kā ar nakts rīta spamu - man tas topiks nepatīk, tāpēc es viņu klopēju ciet. Newsflash - tu šeit neesi viens. Iedomājies, kāds izskatītos forums, ja nebūtu tā topika? Ak, jā, neaizmirsti šodien aiziet uz baznīcu (kā nekā svētdiena) un aizlūgt par visām zudušajām dvēselēm, kuras dodas uz Dieva aizmirsto netiklības kalngalu - bič pārtiju. Kā gribam - tā izklaidējamies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 gribēju parādīt goodmenam un ezītim. viņi arī parasti beztēmā raksta sūdu, kur viņiem to neprasa. ak jā un dievs (dievi) vairs nav, viņi jau sen ir atgriezušies uz savas planētas. un baznīca vispār sux. šitā ņemt un izkropļot Bībeli. izdomāt visādus sātanus, lai baidītu cilvēkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Lai nu tā būtu Izskatās, ka nekad neesi piedalijies šajos "svētkos", bet vakaros, kad ir beidzies tās dienas sūds, tad tūr koristi dzied pavisam citu dziesmu, dejotāji kleberē pavisam citas dejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 tev ir cits auto ali? tad tiiri skaists. samurajs ir pusijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Ko parādīt? Nesaprotu kāds te ar mani sakars, postoju reti un pamatā par tēmu. Yo. Par bīču runājot, joprojām meklēju naktsmājas. Edited June 13, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Eziits goodmens vairs nenem tevi preti savas majas ? :khehehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now