kas tad2 Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Am nu man ir radusies problēma ar notoped ++ nekādigi man neizdodas viņu palaist lai ietu kā nākas,kautko man dators neatpazīst vai kā,ka neiet,nezinu kas ir par problēmu.Šeit ir bilde,kur ir kautkāds paziņojums,bet nesaprotu ko lai daru,lai viss veiksmīgi aizietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Nospied maģisko pogu run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 Es jau tev stāstu,ka ieinstalēju,bet dators neatpazīst vai ko tādu,vienkārši editēt varu ar notopeed ++ bet kad izvēlos failu un ņemu open ar notoped ++ tad izmetās šāds logs,kā arī vēl bildē var redzēt,ka neatpazīst šo notoped ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 sachakareta instalacija, parinstale vai sac lietot programmers notepad, daudzu valodu atbalsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ...notopeed ++... ...notoped ++ Nebrīnos. Varbūt, pirms sāc kodēt, iemācies rakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Bled tu losis esi ko? Sīkais perdeli bled es tev labprāt izsistu zobus visus un rokas salauztu,kur tu redzi ka kautkas ir rakstīts,ka man vaig šo programu priekš kodēšanas,kā arī kā gribu tā rakstu.Domāju ka saprātīgi cilvēki zin ar ko es tur domāju.Un ja nespēj palīdzēt tad vispār nevirini savu smirdīgo muti vaļā.Besī jau tiešām šeit visādi urlas uzskata sevi par pārgudro.Neko citu šeit šajā gign mājaslapā neko nevar labu sagaidīt,kā vienu vienīgo diršanu visiem virsū,tad bled nahuj vispār ir jātaisa kautkāda šāda palīdzības sadaļa ja moderatoriem pohuj,ka urlas spamo,tēlo gudros,bet palīdzēt nemāk,kā arī vēl netiek šādi smerdeļi pat sodīti,bet tieši otrādi atļauj tādiem šmurguļiem visur stulbi dirst. P.S. nekādas izmaiņas,uztaisīju uninstal notoped++ un ieinstalēju programmers notepad.Failu editēt var ,bet ja gribu ataisīt failu tad tieši tāda paša problēma rodas,kā iepriekšējās bildēs norādīju. Edited May 17, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) 1. Nu nevajag jau dirst virsū icecube - tu jau arī nepareizi rakstiji , nevis notoped , bet notepad BET PA TĒMU - Nolādē citu .exe failu , - kā jau augstāk bij' minēts - varbūt instalācija bojāta! Edited May 17, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ieteiktu velreiz izdzest abus softus, iztirit program files folderi no atliekam, paskatities varbut kadu windas apdeitu uzmest un tad instalet pa jaunu, visticamak kkads gemorojs pashai windai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now