Jump to content
GIGN Forum

Broblēma Ar Notoped ++


kas tad2
 Share

Recommended Posts

Am nu man ir radusies problēma ar notoped ++ nekādigi man neizdodas viņu palaist lai ietu kā nākas,kautko man dators neatpazīst vai kā,ka neiet,nezinu kas ir par problēmu.Šeit ir bilde,kur ir kautkāds paziņojums,bet nesaprotu ko lai daru,lai viss veiksmīgi aizietu.

qgxuhem9tnlcql442hj.jpg

Link to comment
Share on other sites

Es jau tev stāstu,ka ieinstalēju,bet dators neatpazīst vai ko tādu,vienkārši editēt varu ar notopeed ++ bet kad izvēlos failu un ņemu open ar notoped ++ tad izmetās šāds logs,kā arī vēl bildē var redzēt,ka neatpazīst šo notoped ++

vp6scyzh1p4orc6dq7g.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bled tu losis esi ko? Sīkais perdeli bled es tev labprāt izsistu zobus visus un rokas salauztu,kur tu redzi ka kautkas ir rakstīts,ka man vaig šo programu priekš kodēšanas,kā arī kā gribu tā rakstu.Domāju ka saprātīgi cilvēki zin ar ko es tur domāju.Un ja nespēj palīdzēt tad vispār nevirini savu smirdīgo muti vaļā.Besī jau tiešām šeit visādi urlas uzskata sevi par pārgudro.Neko citu šeit šajā gign mājaslapā neko nevar labu sagaidīt,kā vienu vienīgo diršanu visiem virsū,tad bled nahuj vispār ir jātaisa kautkāda šāda palīdzības sadaļa ja moderatoriem pohuj,ka urlas spamo,tēlo gudros,bet palīdzēt nemāk,kā arī vēl netiek šādi smerdeļi pat sodīti,bet tieši otrādi atļauj tādiem šmurguļiem visur stulbi dirst.

P.S. nekādas izmaiņas,uztaisīju uninstal notoped++ un ieinstalēju programmers notepad.Failu editēt var ,bet ja gribu ataisīt failu tad tieši tāda paša problēma rodas,kā iepriekšējās bildēs norādīju.

Edited by kas tad2
Link to comment
Share on other sites

1. Nu nevajag jau dirst virsū icecube - tu jau arī nepareizi rakstiji , nevis notoped , bet notepad :)

BET PA TĒMU - Nolādē citu .exe failu , - kā jau augstāk bij' minēts - varbūt instalācija bojāta!

Edited by CreativeNemesis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...