SuperRembo Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Worm vai kas zin kas ir tie par ielapiem :/ lai butu vis chiki lai hakers nevar tikt. Savadaak es php sql un apache hackeri man uzmacas ka parak viegli uzlauzams viss robu dafiga :// Ko man darit lai tos robus aizlapiit a to man apnika ka vinji visu laiku dzes ara manu saitu un savu baaz ieksa kadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 a to man apnika ka vinji visu laiku dzes ara manu saitu un savu baaz ieksa kadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 wormam ari kadreiz bij kada kluda saita un bij labs caurums bet sis izlaboja to kludu. Isti neaceros kad tas bij GIGN vesture lasiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Es baigi uzjautrinājos tikko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Kas tev liedz paņemt apmācības kursus pie worma? par nelielu samaksu, domāju, ka palīdzēs tev sataisīt ūberīgo saitu, kuru tā ir iekārojuši hakeri + iemācīs vēl visādas fīčas, protams, ja pietiks nervi un pacietība Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 A cik tad maksaa pilns apmacibas kurss un palidziibas dienests kad vajag a WORM cik prasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Worm vai kas zin kas ir tie par ielapiem :/ lai butu vis chiki lai hakers nevar tikt. Savadaak es php sql un apache hackeri man uzmacas ka parak viegli uzlauzams viss robu dafiga :// Ko man darit lai tos robus aizlapiit a to man apnika ka vinji visu laiku dzes ara manu saitu un savu baaz ieksa kadu salauz pirkstus un pectam iztaisno vinjus, ja pectam speesi vel parakstiit, tad tev caurumu nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 SR atkal izcelas ! Tu doma kad hackeriem tu interese , vinjiem piedra** tavu serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 Nezinu bet uzhakoja jau nevienu reizi fezzza sads niks pec uzhakosanas ir uzlikts hacked by fezzza Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 nu tad baigais hackers, nenodroshinatus saitus lauz visu laiku, vinjsh ne hackers bet lohs, kursh panjem kadu soft un lauz caur vinjas palidzibu, tos sauc savadak, neatminos pareizi to vardu, bet es vinjus devetu par lohiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 nu a kaa tad aizsargat saitu pret tiem lohiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Script-Cidies Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 labaak aizej pie kaadaa kas apguust php vai aizej skolaa pamaacies tur to ar maaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 bet tas aiznems labu laiku ja gribi maaciities Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 neslikti. Script-Cidies visai omu uzlabojošs topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorency Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nortonam iet lidz kaut kaads papildus suds kas sargaa weblapas. Pamekleee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now