Jump to content
GIGN Forum

Nightmare Vs. Access


Recommended Posts

Labadiena,

Tātad, teikšu īsi un konkrēti, - es vēlētos BANa un GAGa (GAGs arī noderētu, mazie lamājas kā traki un galīgi nav patīkami) komandas cs:s serverī un būtu pateicīgs, ja man dotu iespēju banot čīterus, kas tur ir visu laiku. Negatīvais faktors ir tāds, ka es esmu iespēries gigna source pubā tikai kādas 3 reizes (jo tiko nopirku cs:s) un droši vien arī nebūs adminu, kas mani varētu ieteikt, ja nu vienīgi, kas mani zin no cs 1.6. Bet čītus atpazīt es protu, jau kādu laiciņu adminēju kso cs 1.6 pubā un kļūdījies esmu, labi ja 2 reizes gada laikā... Cs 1.6 un source čitošanā diez ko neatšķiras, tā kā ar to problēmu man nebūs. Un atbilde uz ieteikumiem paspēlēt ilgāk un iepazīt tur kaut ko: "Kā gan lai sevi piespiež paspēlēt ilgāk ar čīteriem pilnā serverī" :)

Regniks - Nightmare

Weba niks - Generalprokurors

Liels paldies par uzmanību, ceru uz atsaucību un labiem vārdiem :)

Ar cieņu,

Nightmare

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Mazliet tomēr atšķirās.

Grutāk ir noteikt kad spēlē ar wh, jo jāatceras, ka CS:S radarā rāda pretiniekus. Ir grūtāk atšķirt labu spēlētāju no čītera, kurš labi slēpj wh.

Enivei, es nesaku, ka Tu neprastu atšķirt labu spēlētāju no čitera, un šobrīd tik tiešām vajadzīgi admini, bet es tiešām labāk pašlaik atteikšos rekomendēt.

Link to comment
Share on other sites

Ar wh būtu sīkums, pamatā būtu tikt galā ar tiem miljons nekauņām, kas spēlē ar spīdu un aimu. Pat 1.6 neesmu redzējis tādas izvirtības , kādas notiek šeit sourcē :devil:

Edic: Goodij, es tevi neesmu redzējis, bet kad redzēšu, gan jau ieskriešu pubā :) Es jau vairāk pa kso pubu dzīvojos, te sanāk retāk ieskriet uz kādu citu mapi vai kā savādāk. 1.6 jau es vēl neesmu pametis un tuvākajā laikā negrasos, tāpat kā TF2 ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Paldies par atsauksmēm un maziņš edits, kopā ar ban, gag es vēlētos arī slayteam komandu, jo misijas pildīšana source serverī ir sveša lieta, it īpaši offisā, un cik esmu pamanījis, admini kautrējās šo komandu izmantot, ļaujot brutāli žurkot savā nodabā. Īsāk sakot, nav kārtības. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...