Oddijs Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) šodien domāju uzlikt 7 windowsu, viss ok, ierakstīju diskā, palaidu.. setups aizgāja un bekapoja veco windu vai kkas tamlīdzīgs aizgāju uz pāris min projām, atnāku un zilais ekrāns ok, pārrestartēju, uzliku būtoties iso disku.. viss aiziet,bet pie hard drive izvēles man nerādīja manu cieto help man ir sata cik netā skatījos tad daudziem ir problēmas ar sata diskiem, bet tā arī neko jēdzīgu neatradu. āaa, uz XP instalācijas arī neatrod cieto Edited May 4, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Laptops? Ja parastais tad meklē sata raid draiverus ko var ieinstelet kopa ar windu "nlite" tā laikam to programu sauca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 4, 2010 Author Report Share Posted May 4, 2010 (edited) caur to tūli kur raksta iso man liekas nevarēja vairāk neko pievienot āa, lol, kā lai zinu kādus draiverus man vaig? 'dumb edit: dators parastais rakstu no laptopa Edited May 4, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Var, pačeko guugli. Man pašam ir disks ar visiem tiem sata softiem,tikai XP. Mātesplates nosaukumu ieraxti google, un mātenes majaslapā visiem draiveriem ir jabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 izardi kasti ( nezinu cik gudri butu tev to darit, kaa arii neuznjemos nekadu atbildibu par sudiem ko pats ievarisi!) iznjem ara cieto un noraksti serijas nr, razhotaju etc tad iesit gugle ar atiecigo tekstu par draiveriem, novelc tos, caur nlite iebaro iso instalacijai, iecep jauno iso diskaa un instale laimigs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 4, 2010 Author Report Share Posted May 4, 2010 (edited) paldies, im on ma'h way edjit: man ir mobile reks, nav īpašu problēmu edjit2: nekur nevaru atrast tos draiverus (lol) HD160JJ ir XP nav 7 ANALGINSPosted Today, 22:27 oj es bishk samixejos, ej matesplates razhotaja lapa un velc to satas draivu.. ahh, ok šas iečekkošu Edited May 4, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 oj es bishk samixejos, ej matesplates razhotaja lapa un velc to satas draivu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 4, 2010 Author Report Share Posted May 4, 2010 chekout, tie draiveri man ir uz disketes, (xp32,2000,xp64) bet uz 7 nav, un no tiem 3 neviens neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Pašam ar Win7 gājā līdzīgi, nepatika jamam kombinācija sata disks un ata cdrom, kad liku no būtojama fleša viss sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 tev tie sata-raid draivi bija uz flesha vai pats win7 uz flesha? jo sata draivus uz win7 es savam modelim neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Man ir ata cd-roms, divi ata cietie un viens sata cietais. Instalācijas laikā visu detektoja. Skaties, vai Tev sata cietais vispār biosā rādās, vai tik nav peteicis atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 man ir divi sata cieti, abus mēģināju, un abus biosā rādīja, bet instalācijā nē savukārt, biju ielicis veco cieto (2003 gada 32gb lold) ar veco spraudni un to gan uzrādīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 tev taks saka ka draiverus jaiebaro instalacijas laikaa, deelja lapaa apskaties draivus prieks win7 satas diskiem, ja nav tad aizmirsti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 6, 2010 Author Report Share Posted May 6, 2010 to es sapratu, bet tak nevar būt ka jaunie sata neiet bet kkāds vecs cietais iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ak Dievs, vai tik tiešām ir grūti iegādāties jaunu HDD? Man pašam bija tāda problēma, visu atrisināja HDD maiņa. Datoru mehāniķis pats teica, ka HDD bija beigts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 7, 2010 Author Report Share Posted May 7, 2010 jā, labi tl, man patīk xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 neesat abi divi daunji! patriot, ja beigts tad beigts nejaus 3 dazhadas lietas! oddij, jaa var taa but, jo jaaunajiem deeljiem ir dazhadi razhotaji raid kontrolieriem, tapatas ka tavai smirdigajai vkartei ir dazhadi razhotaji vaig atiecigus draiverus, sata2 ir verkjis kam ir daudz un dazhadi draivi, ide cietajiem tadus nevaig, vismaz tie nav tik specifiski!! atrodi beidzot draiveri un aizrijies, tavas problemas pashas atrisinasies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now