Jump to content
GIGN Forum

Tf2


Hazzer
 Share

Recommended Posts

Heij.

Es tiko esmu veiksmīgi iemainījis savu CS;S pret TF2 un tagad nu tik būs spēlēšana, bet palasot te šo un to izrādās ka kautkas tomēr ir jāzin, piemēram csā es zinu ka iešaujot ar awp kājā, ja viņam ir 100 hp un armors viņam paliks sarkanie. Šeit es saprotu tik vienkārši nemaz nav.

Jeb te vienkārši iet un bliež? Kas tie par daudziem apdeitiem? o.O

Nu jā - atzīšu esmu slinks, par ļoti lai gūglotos un sameklētu šito, bet līdzīgus postus gan neatradu.

Ceru uz atasaucību pret njūbu.

Edited by Hazzer
Link to comment
Share on other sites

Es, piemēram, pirms sākšu aktīvi spēlēt TF2, spēlēju TF classic, lai saprastu no kā viss cēlies.

+ gignā ir pietiekami daudz topiku, kur ir apskaidrots, ko katra klase dara, + un - bla bla bla :)

Link to comment
Share on other sites

Ja vien tu prasītu ko konkrētāku...

Apdeiti nāk vieni pēc otra - citi tehniski, citi grafiski, citi vispār ar jaunām iespējām spēlēm, jaunām kartēm, jauniem spēļu tipiem, jauniem ieročiem atsevišķām klasēm.

Vienīgais bez jauniem ieročiem pagaidām ir inžinieris ( Engineer ), kas drīzumā laikam tiks labots.

Ar snaiperi ir mazliet lielāka čakarēšanās. Šeit savādākām klasēm ir savādāks hp skaits, tāpēc arī šaušanas paradumi uz savādākām klasēm ir savādāki. Šāviens ir "jāuzlādē" ( procentuāli tas sasniedz 100%, pa labi no tēmekļa vari pamanīt ). Ar neuzlādētu šāvienu trāpot kur citur, izņemot galvā saņemsi +/- 50 hp dmg, bet trāpot galvā - 150. Ar uzlādētu šāvienu līdz maksimumam trāpot ne-galvā saņemsi 150 hp dmg, bet trāpot galvā - 450 ( kas skaitās maksimālais HP šajā spēlē ). Bez zūma galvā trāpīt nav iespējams.

Silti ieteiktu iemēģināt roku ar vieglākām klasēm, kā piemēram Heavy, Pyro vai varbūt Soldier, pirms ķerties klāt snaiperim.

Kāpēc?

Visticamāk, ka ātri nobesīs tas, kas nespēj šaut caur sienām, tas, ka bieži mirsi no spiegiem un tas, ka būs grūti kādu arī principā novākt.

Sāc spēlēt publiskajos serveros, interesējošos jautājumus uzdod un gan jau tev taps atbildēts. Ja ir kādi neskaidri jautājumi, vari iemest friend listā - paskaidrošu.

Bet par pašu spēli īsi un konkrēti atbildēt iespējams nebūs.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Gigns tiek pieskaitīts pie no-crit serveriem ( Bez kritiskajiem šāvieniem ). Spēlē ir parasts šāviens un ir kritisks šāviens, kas ir pāris reizes spēcīgāks par parasto, kas vizuāli atšķiras ar to, ka tas spīd košā krāsā un pie nāves loga ( augšējā labajā stūrī ) parādās mazliet savādāka nāves ikona, kā arī šāviena skaņa ir savādāka.

Ir Random crit serveri ( šādi spēcīgi šāvieni nāk pilnīgā randomā vai arī tad, ja mediķis izmanto ieroci, kas uz neilgu laiku šādu efektu spēj dot ), crit only serveri, kur spēle notiek tikai ar šādiem šāvieniem un no-crit, kur tā pat vien no zila gaisa kritiskie šāvieni neuzrodas ( tikai, ja šādu efektu uzģenerē mediķis ).

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

šodien tā arī neizdevās palaist TF2, tā nu vien būs jāmeklē rīt kas par problēmu - tūlīt jau piekonektēšos serverim, bet tad viņš maita pakarās un beigta balle ;/

edit: vai tf2 iet tikai ar gforce kartēm? o.O

Edited by Hazzer
Link to comment
Share on other sites

Nevar tik viegli izskaidrot. vienоgais ieteikums sвkumв sвc spelзt ar pyro (W+MOUSE1) bыti prфo! vel vari ar heaviju un kвdu mediнi. pзctam sвc spelзt un kaивt skillu ar demomanu, mвcies ar stikij launиeru spelзt + granade jau arо, bet nu ar to tв skolu nevar tik вtri uzkaивt. ar soliju arо+ kвdu sniperu un spiegu spelз. tad jau lзnвm knifiтus atklвsi kas un kв. rakstоt dikti negribвs, bet ja dikti gribu varu kautko pa vt pastвstоt.

Link to comment
Share on other sites

vispirms man jātiek skaidrībā ar tf2, ko viņš tā negrib iet, bet noteikti piečakarēšos tev vt un jautāšu to kas man nebūs skaidrs.

Nu jā man ir tāda problēma - konektējos, tūīt jau piejoinošu serverim, bet figu. Nekas nenotiek diezgan ilgu laika sprīdi. Tad paskatos task menedzerī un rāda ka not responding, značit pakāries. mēģināju vairākas reizes, vienreiz atsāju un aizgāju uztaisīt maizīti, atnācu un biju pievienojies serverim. Prieks bija īss, gignā neviens nebija un pēc apmēram 4 minūšu saudīšanās ar reķetēm mani izlidināja vienkārši no tf2.

varbūt kādi draiveri vainīgi vai directx, tie man nav mūžibu mainīti, ja nu vienīgi directx - kad uzinstalē kādu spēli tad tā citreiz uzmet kautko tam directxam.

Link to comment
Share on other sites

Nu es pavisam šaubos, ka kaut vai ar tiem pašiem 512 mb rama, kaut kādas 7-8 versijas gforce videni un p4 spēli nepavilktu. Pavilktu. Es ieteiktu vērsties pie mazliet zinošākiem cilvēkiem ( ja ar angļu valodu problēmu nav. ) Atbildi uz problēmu varētu saņemt diezgan ātri šeit. Gandrīz visus nezināmos jautājumus, jaunumus kā arī uzlabojumus atrodu un uzzinu tur.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...