false Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Tātad aizvakar nopirku 2 spēles pie BeerJohn(alusjanis59), vakar viss gāja labi, bet šodien paradās: The steam account has been disabled kā atgriezt manu akountu tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Aizrakstot uz steam support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted April 24, 2010 Author Report Share Posted April 24, 2010 Un kāds CD-Key ir jaraksta, kad izvēlējas tēmu My account has been disabled ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Kādēļ gan uz steam support ja viņš spēles pirka no cita čoma? Raksti savam dīlerim kas pa lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 My account has been disabled ? Raksti vienkārši N/A, jo tev CD KEY tas čalis nedeva kā arī tik tiešām, sazinies ar to, no kura pirki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) Man tas pats vakar bija. EDIT: Spēles kuras caur viņu pirki, būs dzēstas no konta. Vēlreiz šādi nopirksi spēles, konts tiks disablots pavisam. Edited April 24, 2010 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Vai šis alusjanis59 ir vēl sasniedzams? Skatos skype vairs neatrod viņu. Man tika pārdots bad company 2, bet nu saka seriālis jau tiek jau lietots. EA supports pietam vēl dod ziņu, ka keys ir registrēts jau uz cita ēpsata ( r***[email protected] , kas nav mans) kopš apriļa, kad es to nopirku. Tātad nu es ceru ka tikšu atpakaļ pie sava keja, un ceru ka nav tā ka viņš pārdod visu laiku vienu uz sevis reģistrētu keju un pazūd no redzes iepriekšējajam pārdevējam. Mans skype:piepezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Skatos skype vairs neatrod viņu. Man tika pārdots bad company 2, bet nu saka seriālis jau tiek jau lietots. EA supports pietam vēl dod ziņu, ka keys ir registrēts jau uz cita ēpsata ( r***[email protected] , kas nav mans) kopš apriļa, kad es to nopirku. Tātad nu es ceru ka tikšu atpakaļ pie sava keja, un ceru ka nav tā ka viņš pārdod visu laiku vienu uz sevis reģistrētu keju un pazūd no redzes iepriekšējajam pārdevējam. Mans skype:piepezz Saubos gan, ka tiksi. Alusjanis ir moderis saja gign foruma, vis drizak tevi ignores un neko neiedos. Ka ne ka, perkot sadi speles ,tu tiec pie keyiem, kuri vel nav izlaisti pirksana, bet, kad tiek izlaisti, kads noperk un vinam vins ir, tada veida tu zaude savu keyu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Tā ir cena, ja gribi ietaupīt šādā veidā. Viņš tirgo zagtus keyus. Pat keyus no tāda saita kā g2play stīms bloķē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh.. Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Vo pidars ne ? Parasti jau vajadzētu pateikt, ka nav garantijas ka konts netiks bloķēts pēctam, tas vismaz parāda to, ka "pārdevējs" ir arī mazliet pretīm nākoš, un tādā gadījumā pircējs pats uzņemas risku. Ja mani kāds šitā apjātu varu garantēt ka 99.9% viņa biznes, un viss ar to saistītais būtu pizdģets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Patriot, kāds moderātors gign forumā? Pats vien vainīgs, ka pērc zagtu mantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Alusjanis, vinam ir pieeja uz gignu, vinam ir moderatora status... Toreiz, par tiem steam acc, kur man uzlika warn, to topiku izdzesa alusjanis, jo vins tur bija galvenais vaininieks un tiri iespejams, ka es driz ari dabusu foruma banu no vina, cik padzirdeju no muguras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Toreiz, par tiem steam acc, kur man uzlika warn, to topiku izdzesa alusjanis, jo vins tur bija galvenais vaininieks un tiri iespejams, ka es driz ari dabusu foruma banu no vina, cik padzirdeju no muguras. Tu neesi kaut ko sapīpējies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?act=Sta...mp;CODE=leaders Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Nē, tas ir tas par ko mūs Radiators (jupis) jau brīdināja! GIGNĀ IR SLEPENA VALDĪBA! Edited July 23, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 2. perkot sadi speles ,tu tiec pie keyiem, kuri vel nav izlaisti pirksana 1. Tu esi stulbs. 2. Dubulstulbs. Tagad ar to ņemās steam-srs (skype niks). Pats neesmu ar to saistīts, bet zinu kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Patriot, ko tu pīpē? Es arī gribu! 100 reizes pierādīts, bet tā pat atrodas kāds, kam stāsti vai nestāsti, no rokām paņems lētāk, bet vēlāk par to nožēlos. Nu nav jāņem no rokām. Nopērc legāli un bez problēmām, pat ar garantijām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=46610 hvz vai sakritība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Vinam vienkarsi pieder gign, cik padzirdeju un ja, vins piesola naudu, lai es pa ebalu dabutu, ta ka sanakat cilveki. Edited July 24, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Kāds tev smagi čakarē prātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) ihacku aizdirsi, gignu arī gribi aizdirst? Hitleram tomēr bija plusi, būtu viņš - tu varbūt nebūtu tāds retards, būtu tikai semi-retards. Neviens nepārdod kejus, pārdod zagtus giftus, man atnāca gifts ar apsveikumu kaut kādam jonijam. Edited July 24, 2010 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Pilnigs anals esi? Kur tu fucking redzi, ka es k-ko tur aizdirsu? B.., doma, ko runa,e... tadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Tev jadoma ko tu raksti , tu esi dolbaebs 100000x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Thanks man. Btw, viss, ko rakstiju, balstas uz patiesiem notikumiem. Edited July 24, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Tev mašīna pārbrauca pāri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts