Jump to content
GIGN Forum

Ka Var Uzzinat Bios Passwordu

^Ali^
 Share

Recommended Posts

Uz manas maatenes ir 3 " adatinjas " un uz 2aam iet virsuu kkas dzhamperim liidziigs, vai arii taspats dzhamperis vien ir. kr4 uz korpusa ir uzliimiite - position 1-2 - bios config 2-3 normal none - erase or smthn kr4 nonjem to dzhamperi un iesleedz kompi tad vareesi salikt visas paroles no jauna man shkjiet wink.gif

taps said:
iznjem bateriju, redzēsi wink.gif argumentus atradīsi pie miskastes

lol dauni, man celerons 333, kas darbojas kaa routeris, jau menesi bez baterijas stradaa... vieniigais kas no taa ir mainijies - pie starta jaspiezh F1 jo uzradaas "CMOS defaults loaded"

taps said:
baterija biggrin.gif PSC laugh.gif bateriju gan nedriikst aiztikt smiliez.de_2125.gif tad var mest pie XD.gif malas visu savu maatesplati un speeleet cs uz normaala mobilaa smiliez.de_2469.gif

džamprei vecais, džamperi

izceelies draudzinj smile.gif

taps said:
baterija biggrin.gif PSC laugh.gif bateriju gan nedriikst aiztikt smiliez.de_2125.gif tad var mest pie XD.gif malas visu savu maatesplati un speeleet cs uz normaala mobilaa smiliez.de_2469.gif

ka tad ! NEVAR !!! bduh.gif

taps said:

sito pie dabas aprobezotajiem deretu iemest !!! iznemt bateriju nedrikst, LOL . man kompis vel dzivs un bacha ir nemta ara reizes 20 ( overclocojot kompi parcentos ) ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...