Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais No 1a.lv


Noyd
 Share

Recommended Posts

Sveiki, tātad māsa vēlās iegādāties datoru priekš interneta/dokumentu rakstīšanai un pa retam kādu filmu noskatīties.

Varbūt varat ieteikt savus variantus kādu paņemt līdz 300ls? Tikai no http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/

Aizmirsu pieminēt ka no 13 līdz 14 colām.

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Neiet runa par firmu, msi arī ir laba firma, vismaz manā gaumē labāka.

MSI orģinālā cena ir 400 ls, tagad vienkārši akcija,un tas ka viņš ir plāns,kas protams būs ērtāk pašai māsai lai pārnēsātu.

Link to comment
Share on other sites

Ja tam MSI slimam nav virsū OS tad tur būs neliela noņemšanās. Draugs tieši tādu paķēra un aizvakar visu dienu ņemos kamēr dabūju XP virsū. Protams zinātājs tur ātri tiktu galā, bet nu man pagāja krietns laiciņš lai saprastu kā uzinstalēt XP no flasha vai SD kartes, jo CD/DVD lasītājs viņam nav. Bet nu tas kompītis ir baigi foršais, ļoti žiperīgs un ar glītu dizainu. Žēl gan, ka tikai 2 USB porti.

Link to comment
Share on other sites

Nu bača varēja būt 6 šūnu, tad būtu ideāli, cik paspaidīju tad ar ~50% ekrāna spilgtumu un ieslēgtu wi-fi rādija ~2.5 stundas pie ~30% CPU noslodzes, kvalitātes ziņā viss ir ok, vienīgi SD kartes slots tāds ļurīgs likās. Bet nu galvenais, ka viņš ir diezgan parocīgs, ļoti viegls. Protams nav pilnā tastatūra (numpads nav), bet tas parastam lietotājam daudz, ko nemaina. Forši ir tas, ka nav pārbāzts ar visādiem tizliem LED apgaismojumiem. Vienīgi abi USB porti ļoti tuvu viens otram un turpat tajā sānā netālu arī lādētājs, austiņas un miķis spraužās. Man tas MSI ļoti simpatizē, 13'' displejs ir vienkārši ideāls, lai to kompīti ērti vazātu visur līdzi un pat nejustu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...