Goodbye Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Cookie labs pyro, neesmu redzējis ka kāds tā reflectotu. Es piesakos rezervistos, pašam negribās īpaši, bet ja vaig izpalīdzēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Varu uzspēlēt ar. Protu ar visiem izņemot sūda demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Varu kā spiegs, endžijs. Niki- pilna pakaļa- pēdējie- ČAKS NORISS TEVI IENĪST un Es ēdu mazas pandas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 EDIT: labaak vispaar mani ieliec skautos.. Laikam tu daudz nezini par TF2, jo ir jau tā - ja tu hīlo tos, kam ir mazāk dzīvība, tev ātrāk pildās ubers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Labi, mums būs normālāks spiegs. Tev spēlē tāds pats niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Es piesakos rezervistos, pašam negribās īpaši, bet ja vaig izpalīdzēšu. To gan nezināju, labi, tagad gan vieta ir viņam rezervēta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Niki- pilna pakaļa- pēdējie- ČAKS NORISS TEVI IENĪST un Es ēdu mazas pandas! īstenībā jau tevi arī var kā spiegu likt. Tas kurš man parādīs labāku/interesantāku/smieklīgāku screenshotu būs jaunais spiegs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) To es ljoti labi zinu,vnk besii spaidiit tur tiem kas visulaiku lekaa un kaadi 2 purni visulaiku sauc medic. + turklaat man bija 100% ubers. Edited April 11, 2010 by ruSh Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Here http://steamcommunity.com/id/SkaMs/ Ja ir Death Ringer, tad viss būs bumbās - jo ar pārejiem pulksteņiem nevar spēlēt agresīvi. Nu, ja kas raksti steam, jo tagad pa pubiem bieži nespēleju tikai cw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Ja kas, tad es sevi iecēlu par galveno mediku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Viens jautājums - vai es drīkstu saukt komandu GIGN.LV? Admini to atļauj? Varbūt kādam ir labāki ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Varētu pašāudīties.Varu kā demo,hevijs.(no smagajām) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Manuprāt, esmu spējīgs arī ar mediķi spēlēt, bet ar abām klasēm, proti, ar mediķi un inženieri man ir pietiekama pieredze. Inženierim ap 300h, mediķim ap 200h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Skaidrs, vari vākt mazos botus. Vienīgais normālais cilvēks, kurš pieteicās ir dominix. Pārējies spēlētāji māk knapi saskaitīt 2+2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boms Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Medic dod mana parzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 (edited) Tu saproti, ka es pagaidām vācu botus? Man pagaidām pilnībā nerūp par to, kas piesakās. Es tikai lieku klāt. Kad normālie spēlētāji apstiprinās manu friend request, tad arī sāksies nopietnas komandas veidošana. P.S. Man foset un bReeTz arī liekas pietiekami normāli un pazīstami. Edited April 11, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 P.S. Man foset un bReeTz arī liekas pietiekami normāli un pazīstami. Nopietnas :D. Apsveicu, savāksi degradētus cilvēkus, kuriem grūti izprast spēles jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Pēc kā tu spried, ka viņš ir vienīgais normālais cilvēks, kurš pieteicies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 :D. Apsveicu, savāksi degradētus cilvēkus, kuriem grūti izprast spēles jēgu. Vēl vakar sevišķi degradēts nejutos... Jā, ir daži parādi universitātē, bet nu tas nav rādītājs. Un tu varētu paskaidrot "spēles" jēgu, ja jau visi, izņemot tevi un dominiku, ir tik "degradēti", ka to nesaprot.. rob- ja vajag mani stīmā- meklē bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Man šķiet, ka to sauc par zvaigžņu slimību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) Degradācīja seko Tev, jo Tu neko nesaprati. Dažreiz lasot tavu tekstus, sanāk pasmieties. Tu pēc skolotāju frāzēm vadies. Tas jau ir nožēlojami. You're the ugliest baby that stork could find. I guess that's happens when you face fuck a porcupine! Edited April 11, 2010 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Dažreiz lasot tavu tekstus, sanāk pasmieties. Tu pēc skolotāju frāzēm vadies. Tas jau ir nožēlojami. You're the ugliest baby that stork could find. I guess that's happens when you face fuck a porcupine! Malacis. Varbūt kaut ko vāciski arī proti? Japāniski? Poliski? Un joprojām gaidu tavu "spēles jēgas" skaidrojumu, o visvarenais un viedais. Galvā urīns sakāpis un tik bliež pa klavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) . Edited April 12, 2010 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Es Tev atпauju dirst par mani, bet es pelnu vairвk nekв tava mвte un tзvs kopв.... Da tie nabadziтi nemвk skaitоt, brоnums, ka dзls mвk sviestmaizi uzsmзrзt.... Paldies, ka atпauj dirst par tevi. Tieрвm novзrtзju tavu atпauju, ko es bez tвs darоtu. Un man prieks, ka tu esi finansiвli nodroрinвts, tiesa, es рaubos, ka tavв Dirрu ciema gaterо tik daudz maksв. Tava argumentвcija ir noюзlojamвka par beigtas vistas dirsienu. Joprojвm gaidu "spзles jзgas" skaidrojumu, o viedas, gudrais un bagвtais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now