Jump to content
GIGN Forum

Autoskolas


bukuciS
 Share

Recommended Posts

Tātad plānoju drīzumā likt B kategoriju. Skatos apkārt lētākos & labākos variantus autoskolu sakarā, tāpēc - lūdzu pasaki, kuru autoskolu tu izvēlējies (eksāmenu skaits, sarežģītības pakāpe, atsauksmes par instruktoru! (vēlams tiem, kas to darījuši pēdējo mēnēšu laikā)!

Esmu drošs, ka gan jau šāda veida topiks k-kad ir bijis, bet nu cik pačekoju padsmit lapu vēsturi šajā sadāļā - neko neatradu! :)

Link to comment
Share on other sites

www.krasts.lv

Autoskola gan nav pārāk lēta, toties, manuprāt, ir tā vērta. Cena bija 59ls, šobrīd, šķiet, ka būs 49ls par teorijas apmācību. man bija patiešām labs pasniedzējs, stundās bija interesanti klausīties, kā arī beigās ar pirmo nokārtoju teorijas eksāmenu, kurā no 30 jautājumiem bija pieļaujama viena kļūda, bet pašam sanāca izbraukt ar 0 kļūdām :P

Tas pats arī ar braukšanu. Vienas mācību braukšanas reizes maksa ir 10ls (attiecīgi 5ls stundā), kas nav pārāk lēti, toties instruktori nedzen nekādu huiņu un "neslauc" topošos meistarus. Kā arī visas mašīnas (cik man zināms) ir jaunas, tādējādi varēsi mācīties braukt patīkamos apstākļos :)

Eksāmens arī ir braukšanā, ar 120. bembīti :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

http://www.credo.lv

apmāciba ir ok, termiņi ir ok, sīkāk visu tev pastāstīs uz vietas + tur tagad akcija kaut kāda. Instruktori dažādi, mierīgie līdz pat bļāvējiem :D tas kā tev liekas labāk, ir cilvēki uz kuriem jābļauj, lai pielektu :D

Ja iestāsies varēšu sīkāk kaut ko uzrakstīt par trakākajiem un mierīgākajiem. Protams, ja neapmierina autoskolas piedāvātie ir iespēja ņemt instruktoru pēc paša izvēles.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Pats mācījos Mustangā.

Teorija.

- Uz pusi no nodarbībām drīkst neierasties.

- Rudzīte ir visforšākā pasniedzēja. Izpalīdzīga un jautra.

Braukšana.

- Gāju pie tāda Egīla. Riktīgi normāls čalis. Palaiž uz eksi, ja rubī, ko dari uz ceļa un nebaidies, nevis skatās cik neuzmanības kļūdas pieļauj.

Un man kaut kur te mētājās Mustanga dāvanu karte par 50 latiem. Var visu teoriju, pirmo palīdzību un vēl pāris braukšanas paņemt.

Link to comment
Share on other sites

Skatos, ka tagad Mustangā ir akcija:

- apmācības maksa = 39Ls (Apmācības maksā ietilpst: Reģistrācija autoskolā un CSDD, teorijas kurss, apmācība uz datora, teorētiskā ieskaite, autoskolas beigšanas apliecība, dokumentu noformēšana. Braukšanas eksāmena nav.

- instruktors 3Ls/h (14x)

KOPĀ= 91Ls

uzreiz rodas 2 jautājumi - vai nav jāpiķo pa benzīnu & vai ja ņem papildus reizes pēc 14x obligātajām, vai viņas nav baigi sadārdzinātas? :)

Link to comment
Share on other sites

savukārt pa "Credo" tikko uzgāju, ka šiem arī akcija, kas vēl nedaudz lētaka un kopējā summā = 95Ls ietver visu ierasto:

Teorētiskā apmācība

Reģistrācija autoskolā

Dokumentu noformēšana

Apmācības karte

Autoskolas eksāmeni

... bet - 18 braukšanas stundas (2.5Ls/h) ! :)

cits jautājums man ir par to, cik kvalitatīvi tas viss, jo par Mustangu / Vanagu puslīdz lielāka drošība & atsauksmes vairāk! :)

Edited by bukuciS
Link to comment
Share on other sites

Par apmacību tajā credo varu teikt tikai to labāko, protams ir dauņi kas nenāk uz mācībām un tad pēkšņi uzrodas uzdodot debīlus jautājumus un pēc tam saka - da hujņa, kā mūs vispār māca, neko nevar saprast.

bukuci uzreiz saku, ka retais ieķļaujas konkrētajā summā, parasti iziet mazliet/daudz dārgāk, atkarīgs no apķērības.

Link to comment
Share on other sites

par credo runājot, 2,5ls ir tikai tas braukšanas akcijas laikā(18 braukšnas vai stundas, kā tur minēts), pārējās maksās parastajā cenā no 4 - 6,5 ls, saucamie zemūdens akmeņi par ko parasti cilvēki nepadomā :D

Link to comment
Share on other sites

Dažās autoskolās var būt tāda lieta, ja instruktors sapratīs ka tu jau pietiekami labi brauc, viņš neliks braukt noteiktās stundas un varēsi parakstīties ka nobrauci visas noteiktās, bet maksāt poļubomu vaidzēs par visām..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...