Jump to content
GIGN Forum

fNk

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

fNk's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. fNk

    Skype Extra

    Kā sauca skype ekstru, kas rāda ko tu pašlaik klausies (mp3)...
  2. fNk

    Autoskolas

    Dažās autoskolās var būt tāda lieta, ja instruktors sapratīs ka tu jau pietiekami labi brauc, viņš neliks braukt noteiktās stundas un varēsi parakstīties ka nobrauci visas noteiktās, bet maksāt poļubomu vaidzēs par visām..
  3. LHC ir samērā labs hostings, bet ir savi mīnusi. Supports ir slikts!!!
  4. P0k3m0nu kalngals! Ucoz ar RIP designu, etc. šitiem 20 ls :D:D:D:D:D!
  5. fNk

    Skola

    Var kāds ieteikt kodētāju/programmētāju skolu, Latgales vai ārpus Latgales apkaimē...
  6. Ir neliela problēma reģistrēto niku lietotājiem, ievadot setinfo ( setinfo _pw parole ) pirms iešanas serverī, setinfo neiet kaut arī dati ir ievadīti pareizi, rāda ( You have no entry to the server... ).... Reģistrēts niks strādā tikai tad kad ieiet serverī ar feik niku, ievada setinfo un uzliek reālo reģistrēto niku, bet kad apmainās mape atkal viss jādara atkārtoti.. Nevaru saprast kas ir par problēmu.
  7. Man ir neliela problēma ar Google Adsense PIN informāciju... Esmu pieprasījis jaunu PIN 2 reizes un nevienu reizi vēl nav atsūtīts. Itkā rakstīts ka atsūta 3-6 nedēļu laikā, bet man nesūta jau 2. mēnesi kaut visi dati ir pareizi. Ir kādam bijusi saskaršanās ar šādu lietu un cik ilgā laikā atsūtīja, jo tas jau nav normāli ka 2. mēnesi neko nesūta un google komandai nav jēgas kko prasīt, jo neko jēdzīgu neatbild!
  8. fNk

    Mu Hostings !

    Meklēju Mu online hostingu par saprātīgām cenām ! Izskatīšu visus piedāvājumus ! @skype - sazagjemanigabugabalosplzzss
  9. Nepieciešams skripts kas darbotos uz kādu no sms pakalpojumiem, piemēram fortumo. Ar skripta palīdzību iespējams iegūt vairāk iespēju serverī, piemēram - Par brīvu granātas. (HE,2FB,SG), Armor+Helm, 500$ par katru killu un 800$ par hs, Vips darbojas 30 dienas (1 mēnesis)
  10. Man ir neliela problēma ar psychostatiem, stati man stāv uz hostinga, esmu viņus ieinstelējis un LOG path arī esmu uzlicis, bet stati netsrādā, cik zinu man viņi ir jāaktivizē vai kas, bet kā lai uz hostinga to izdara, caur FTP !
  11. Un kur to "sūdiņu" var atrast ?
  12. Man ir neliela problēma ar statiem, statos nerāda nevienu playeri... Log Sources path esmu uzlicis, nezinu kas vēl tāds varētu būt kāpēc nestrādā...
  13. Izmantoju ŠĀDU auto demorecorder serverī... Demo name jābūt g_DemoName = register_cvar( "amx_demo_name", "DEMO.dem" ); bet serverī ieraksta, demo, ar nosaukumu Brutal-war3.dem amxx fails... amxx.zip īsti nevaru saprast kas ir par lietu...
  14. .sma failos nevaru atrast gag un list komandu...
×
×
  • Create New...