0xDEAD BEEF Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 (edited) Pārdodu pidžamas kreklu (lina, balts ar zilām strīpām, lietots), kuru ir parakstījis Mārtiņš Sirmais ar tekstu: FUCK ME SIRMAIS Teksts ir vertikāli. FUCK ME vienā krekla pusē gar pogām. SIRMAIS - otrā pusē. Pidžamas krekls ir ar garām rokām un to ir valkājis pats 0xDEAD BEEF (legendary!) Beefs P.S. piedāvājums spēkā tikai 1nu nedēļu! Sūtie PM! P.S.S. parakstīts ar permanento marķeri! Edited April 1, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 suņa sūdus esi saostijies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 LOL! Nē.. viss nopietni. Pidžama parakstīta ~2 gadi atpakaļ jaunpiebalgas vai vecpieblagas kaut kādos pilsētas svētkos! Man zb tas krekls! .. bet... īsta manta! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Kāpēc Sirmais ir parakstījis tavu pidžammu? Tas notika gultā? Viņš pēc notikušā vēlējās kā atmaksāt un pirmais, kas ienāca prātā, bija autogrāfs? Tas arī izskaidrotu tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 Es biju piedzēries un gāju pie viņa tajos svētkos (tur vel bija kaut kas jāvelk un jānes) un prasīju, lai paraksta manu kreklu (pidžamas). Nu vot i šis tā uzrakstīja ! LOL! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Kaut rīt varu piezvanīt Sirmajam un uzprasīt vai tā ir patiesība.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 vel sarunā, lai šis piereģistrējas gignā un te apstiprina/noliedz augstāk rakstīto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 Tur nav ko noliegt! Kaudze manu draugu to redzēja! Varu ari nofočēt kreklu! Tas ir origin un tu vari zvanīt sirmajam, ja vēlies! In fact - arī man ir tā čaļa gali! Padomā - uzvelc šito pidžamu un aizej paēst tajā viņa ieskrietuvē (kā nu tur saucās) un tad viņš atnāk tev pieskarties (par to jau maksā) un nosarkst kā tomāts! Rēcīgi! Nē! Nopietni! Pidžama man ir un uzrakstīts tur ir tieši tas FUCKE ME SIRMAIS. Un nekāds feiks! Viss real! Nu.. ja jums santīmu pisējiem žēl 50Ls par šitādu prikolīgu pidžamu, tad.. kā zinat! Es to pidžamu mugurā vairs nevelku (bet ir vienreiz mazgāta, jo smirdēja pēc manis), jo tur ir sirmā fuck me! Ka es saku autentiska vai varat mani pārdot macho gejam dirsā raušanai par velti! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pIIIs Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 es lasidams neiebraucu kas ir tas Sirmains, bet tiko daleca kas vins ir psc aizej paprasi vai vins neperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Piecdesmit lati? Are you serious? Šaubos, ka kāds būtu ieinteresēts tādu iegādāties kaut pa desmit, pat pieciem latiem, ja nu vienīgi kāds ar šo cilvēku apsēstais cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FPwL Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Njāām datumu maibēē iečekos? Yesterday, 22:30 - tas nebija 1. aprīlis ne? p.s. - joks izdevies ,ja vienīgi tu nebūtu ielicis spam sadaļā +] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 (edited) Joks šmoks, bet pidžama man joprojām stāv kumodē! Nu cmon! Saņemas! Beefs P.S. Varu iepostēt arī bildes! Edited April 2, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 April, April. Ja tur būtu uzrakstīts "FUCK ME OBAMA" tad Tu par viņu varētu prasīt ebaya miljons dolārus. Bet 50ls nav par skarbu? Eu, bīf ieliec bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 Lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Pamēģini ielikt ss.lv vai notirgot e-bayā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Bljad entw tu esi mega trons. 4Jipa kādam interese , ka tu zini sirmo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 un kadu interese tas ko tu doma. es domaju ka ja sirmais to tiktiesham var apstiprinat tad tas ir to verts, tikai ...sirmais nav tik atpazistams.viņš ir labs pavārs, labs cilvēks, bet ne superzvaigzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Ni pat ja tas butu Hossas autografs.... Man ir Caines kepka ar Zholtoka un Irbes paraxtiem lai gana 2reiz mazgata tomer vel droshi var salasiit Zholtoka,Irbes un vel dazha labu paraxtu pa 10Ls certu augshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Ja tas krekls ar parakstu tiešām ir īsts, tad kādā sūdā Sirmais rakstīja "FUCK ME"?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 Ja tur nebūtu rakstīts fuck me, tad tas krekls arī 5Ls vērts nebūtu! Es nezinu, kādēļ viņš tā rakstija. Moška slēptais gejs?! Moška mans aizlietais mūlis viņu piebesīja?! Nezinu nezinu.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now