Jump to content
GIGN Forum

Vo Ble

Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

Es te taa seedeeju un paarsleedzu kaarteejo dziesmu winampaa... Un saaku domaat par winamp iespeeju sakaartot dziesmas peec nosaukumiem. Bet vo kur saakaas lielie briinumi. Kaa tas maita winamps zin, vai dziesma saakas ar lielo "I" vai mazo "l", kas vismaz man peec izskata ne ar ko neatshkjiras? Vo ble... Mosh tur kaukaads maaksliigais intelekts iekshaa, kas tjip iecheko un logjiski izspriezh vai tas ir "l" vai "I". Mosh kaads zin uz shito atbildi? pzl paliidziet... Man tas ir jaasaprot, vai arii nespeeshu mieriigi naktiis aizmigt

katram simbolam uz tavas klavieres atbilst atsevisks unikals binarais kods ( 010101101010101011 [tas ir binarais kods{ne tas nav ''l'' binarais kods} ] ) , un dators neatpazist tadus "I" vai "l" bet gan tikai 0 un 1 wink.gif

Edited by -ha-

katram simbolam uz tavas klavieres atbilst atsevisks unikals binarais kods ( 010101101010101011 [tas ir binarais kods{ne tas nav ''l'' binarais kods} ] ) , un dators neatpazist tadus "I" vai "l" bet gan tikai 0 un 1 wink.gif

nedirs, es tev neticu... man taksh tur neraadaas nekaadi vieninieki un nulliites

haha, kādas muļķības, binārais kods tak tikai atmiņā tiek izmantots, ne jau winampā smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif

Es domāju winamps izmanto pentagona satelītus, tādejādirādirīdi pieslēdzoties mūsu CPU(smadzenēm) un nolasot, kā mes izrunājam vai iedomājamies tos nosaukumus. Pamēģini speciāli nolasīt(iedomāties) nepareizi, varbūt winamps uzķersies. GL

Edited by Oddish

da nee, ko juus te visi lejat. Iisteniibaa, otraa kabelja galaa seezh megauuberh4x0rz un kad juus nospiezhat, lai kaarto dziesmas peec nosaukuma, tad shis fiksi playlistee visas sakaarto seciigi peec alfabeeta. Un vinsh tad arii izveelas kur un kaa likt dziesmas, kas saakas ar attieciigajiem burtiem.

vai tad juus nezinat, ka datori ir apveltiiti ar intelektu? Vislabaak to var noveerot manipuleejot ar peli un tastatuuru, jo kaa par kaukaadiem vadiem var aiziet burti un pelkes atrashanaas viet?? smiliez.de_2428.gif

dators skataas ko tu spied, un aatri to paraada uz ekraana, taapat ar peli, taapeec biezhi vien sanaak uzrakstiit kauko nepareizu, jo nospied jau tu pareizi, tik dators nepareizi ierauga, un biezhi vien dators kljuudas peles noteikshanaa, taapeec briizhiem peles "gljuko" (taa esmu dzireejis gudrus viirus runaajam)

liidz ar to varam izsecinaat, ka dators panjem to I un l, veic ruupiigas analiizes un sakaarto, bet var gadiities, ka vinjsh kauko sajauc, un tad nu ir briinumi blink.gif un tad ir "jaapaarliek OS"

ceru, ka paliidzeeju izskaidrot

liidz ar to varam izsecinaat, ka dators panjem to I un l, veic ruupiigas analiizes un sakaarto, bet var gadiities, ka vinjsh kauko sajauc, un tad nu ir briinumi  un tad ir "jaapaarliek OS"

cerams ka vinjsh veic uriina analiizes ne asins smiliez.de_2551.gif

totaaals spamzzz aizgaajis jaaaaiet uz wc.gif

iisteniibaa kompis arii ir apveltiits ar intelektu - visi shie teksti, ko redzat, ir vinja izgudrojums, vieniigais reaalais cilveeks, kas postee, esi tu, lasiitaaj!

?tavs miiljais kompis

nevis k-kaads kreisais duuuhs

vot redzi, macho, bots tu taads! winamps kodeets masinkodaa vinjam divnieku sisteema tuvaaka

KO TU ZINI?

lol, labi ka man visi sāka kaut ko stāstīt par bināro kodu. LOL. LOL, jums tak visiem vajadzēja zināt, ka tas viss notiek zemākajā līmenī, kad notiek rakstīšana un lasīšana atmiņā - skaidra lieta, ka winamps to visu neizmanto, tur pilnīgi noteikti ir kāds viltīgs triks kā viņš atpazīst lielo i un mazo l. Mjā, šitas būs jāpaštuko.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...