Mazinjais Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ceru, ka kāds no jums zin šo spēli.. Laika gaitā spēlējot radās visādi dīvaini crashi un izdomāju tos visus apkopot vienā video.. Video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Tīri ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Normāls viģiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Normaali tur kur kuuljeno labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWizz Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Man jau patīk šāda veida video. Kur visi krīt, gāžās utt. Video arī skatāms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Labs vid. Saprotams, ka dažas haļavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ir ok, vienīgais nevajag likt krutākos sūdus sākumā un neinteresantākos sūdus beigās. Tas lidojums ar džipu, kur aizķēri otram jumtu bija viennozīmīgi visinteresantākais, bet to tu jau pašā sākumā ieliki sākums bija megainteresants a pēc tam, tā nekas īpašs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Man arī ir daži labi skati nofilmēti, bet man ir problēma. Es ka filmēju ar Fraps, man sāk minimāli lagot. Tā man būtu jau kopā apmēram 10 vismaz rēcīgi momenti un unreal crashes, bet nav jēgas filmēt, ja raustās. Kā var uzlikt, tā lai nekārtos? Video man patika, bet tiešām, kā Macho teica, pie beig\am vajadzēja atstāt labākos. Turies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 mm, video labs. daži crashi tur tikai nebija interesanti. pats spēlēju, patīk spēle. izgāju 70 % bet tad apnika jo tur, tās debīlās trases. normālas bija tikai rally, rallycros, trailblazer, vai kā tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Video man patika, bet tiešām, kā Macho teica, pie beig\am vajadzēja atstāt labākos. Turies. Fraps vajag diez gan lielu page file / virtuālo atmiņu, kā arī HDD ar vismaz 7200rpm. Par CPU nezinu. Macho; Un kā tad lai piesaista cilvēkus noskatīties video līdz beigām? Sabāžot sākumā garlaicīgo staffu? Edited March 24, 2010 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 netaisi video, ja tev ir garlaicīgs staffs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Macho; Un kā tad lai piesaista cilvēkus noskatīties video līdz beigām? Sabāžot sākumā garlaicīgo staffu? nē, interesanto staffu bāzt pārmaiņus, pašu labāko pietaupot beigām, lai šķiet, ka video ir bijis labāks nekā tas bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1boRG Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ar ko tu ierakstiji savu to crash DiRT2 video? es kad rakstu ar FRAPS man vinsh krasho, bet kad rakstu ar WeGame nav skanjas? (windows 7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hol005 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 kruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now