Jump to content
GIGN Forum

Samsung Sgh-e710 Vs. Nokia 6101

.em^
 Share

Recommended Posts

Ir tada lieta kad njemu vienu no shiem telefoniem - samsung sgh-e710 vai nokia 6101 ! Itka jau pats zinu +/-, bet tikai tos kas bija neta rakstiti, varbut kadam pasham jau ir kads no vinjiem un zin precizak +/- kadam no shiem mob. telefoniem ! Wnk pasakiet kursh jusuprat ir labaks, kuru ieteiktu man !

p.s: dizains itka abiem labs, bet tas taa..

ieliec linkus uz to telfonu aprakstiem or something sad.gif

hmm, es domaju kad no linkiem es pats varu spriest, butu vajadzigas cilveku domas kuras ir njemtas no realas dzives (ts ir - tie kas parzin shos modeljus, vai tiem kam pashiem vinji ir).

nu man shitie divi galiigi neiet pie sirds, es tev driizaak ieteiktu nokia 6230. irmkaart jau tapeec ka vinsh atskanjo mp3; otrkaart man ljoti patiik taa vienkaarshais un izsmalcinaatais dizains: treshkaart man nokia liekas taada vienkaarshaaka un saprotamaaka.

draudzenes maasai ir taads samsungs.. nuu neezinu, itkaa jau suudiigs naav bet nu samsungs.. nuu nezinu man ties samsungi galiigi nepatiik deelj taa ka nav jeedziigas funkcijas, tb viss diezgan murgains + veel taa polifonija ir izraisoha un veel visaadas liekas skanjas, njem vien labaak nokia biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...