Jump to content
GIGN Forum

Bans Par Wh


underTHEknife
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 45605

| ADMINS: Ads

| NOBANOTAIS NIKS: underTHEknife

| NOBANOTAA IP: 87.226.5.220

| IEMESLS: WH

| UZLIKTS: 13.03.2010 22:31

| Uzlikts pirms 1 dienam 2 stundam 1 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/45605

+----------------------------------------------------------

13.03.2010 atrados Internet Kafe - ELIK Merķeļa ielā 1, kur atrodos arī šobrīd.

Dabuju banu par wh. Diemžēl dotajā mirklī gign mājaslapā nebija HLTV demo, kura nav arī pašlaik.

Ar WH un vispār ar palīgprogrammām nespēlēju.

Lūdzams administrācijai tikt ar šo lietu galā.

Paldies par sapratni.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu noteikumi visiem vienādi! Nav demo bans paliek.. UN tajaa elikaa agrak kad Riiigaa stradaaaju,regulari chitoja...

Ja nemaldos shito kikeri 1mo reizi 6dien laikam kad vafelee biju skatijos un abiem ar DragDiileri vinsh nepatika,bet kaut kaa taa arii neko taadu nevareja pieradiit!

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos shito kikeri 1mo reizi 6dien laikam kad vafelee biju skatijos un abiem ar DragDiileri vinsh nepatika,bet kaut kaa taa arii neko taadu nevareja pieradiit!

Pamēģini pačītot tur, uzreiz izlidosi ārā ;) + pa muti dabūsi :))

Edited by underTHEknife
Link to comment
Share on other sites

Tad kape tie kuri atnaca uz nakti , kad vel gaja lans elika speleja kaut kada pub'a ar kvadratiem?

Da labi tas viss ir xyjna , mierigi visi tur sikie un parejie bliezh.

P.S. ej kadam citam le4i ka elik'a neviens nespele ar kvadratiem.

Link to comment
Share on other sites

Da labi tas viss ir xyjna , mierigi visi tur sikie un parejie bliezh.

P.S. ej kadam citam le4i ka elik'a neviens nespele ar kvadratiem.

Es nezinu kapēc, es atbildu par sevi, nevis par pārējiem.

OK - sīkie, viņiem neko neizdarīsi, viņus vnk izmetīs arā, ja pamanīs - neesmū sīkais :)

Stulbi ka demo nav. Protams, noteikumi paliek noteikumi. Tāpēc ceru ka demo parādīsies.

Bet ja nē tad nē, ir arī citi serveri, protams 80% arī nobanoti :D :D :D

P.S. Parādi man lūdzu kur es rakstīju ka: "elikā neviens nespēlē ar kvadrātiem?"

Es tā nerakstīju, tāpēc es neko neļečiju.

Link to comment
Share on other sites

Kopš kura laika tad šādi strādā sūdzību sadaļa? Cik atceros, sistēma bija 'ir bans, nav demo - bans nost'? Pēdējo reizi gan dareks bija izveidojis savus noteikumus (pēc kuriem sanāk, ka admins var izbanot visu serveri un ja nav demo, tad visi serverī esošie cilvēki bijuši čīteri), tomēr senākos laikos adminiem šajās situācijās bija jāraksta POV demo, lai būtu kaut kas taustāms situācijā, ja tiek uzrakstīta sūdzība. Tā kā POV demo es nekur neredzu un HLTV ieraksta arī nav, būtu tikai loģiski, ja bans būtu novākts jau vairākas stundas iepriekš neatkarīgi no tā kur un kā attiecīgais cilvēks ir spēlējis.

Vienmēr esmu gribējis noskaidrot - kā ir ar reģistrētajiem nikiem? Ja esmu piereģistrējis niku, man uzliek banu, bana izskatīšana ievelkas, piemēram, 2 dienu garumā un beigu beigās mani attaisno, man kāds pēc tam pagarina nika termiņu par attiecīgo laiku? Citādi kaut kā neloģiski sanāk, ka maksāju par pakalpojumu, kuru ne savas vainas pēc kaut kādu konkrētu laika posmu nevaru izmantot. :)

Link to comment
Share on other sites

Ev, bišk piefiltrē ko runā. Tas ja es šādus banus nost neņemu nenozīmē, ka banam ir jāpaliek. Arī šo banu es nost neņemšu, es skatos demo un pēc tā es pasaku vai čalim ir bijuši čīti, par visu pārējo man galīgi pajāt, tāka aizver muti un sēdi biksēs.

Link to comment
Share on other sites

Es atvainojos, kas tā par attieksmi no, pieņemu, augstāko adminu puses pret citiem lietotājiem? Kāpēc man būtu jāaizver mute un jāsēž biksēs (jā, es šobrīd viņās sēžu, bet varbūt nevēlos sēdēt piespiedu kārtā)? Vai tad es uzrakstīju kaut ko nepatiesu? Palasot dažas sūdzības atpakaļ identiskās situācijās tie bija tavi vārdi - šādus banus nost neņemam, jo es uzticos adminam nevis spēlētājam, tā ka droši vari filtrēt pats, sākot ar savu iepriekš rakstīto. :)

Link to comment
Share on other sites

Tu esi debīls vai tikai izliecies? Es(!) šādus banus nost neņemu, man vajag faking demo, lai es redzētu, ka čalim nav wh, ja demo nav, es banu nost nevaru noņemt. Mana daļa tajā visā pazūd pie teksta, ka demo nav. Viss. Tāpēc neraksti šeit kaut kādas muļķības par kaut kādiem noteikumiem. Un ja mēs paceļam lietu par noteikumiem, tad tulīt tevi, eziic, suspendošu par vairākiem accountiem. Ko teiksi par to?

Link to comment
Share on other sites

Okej, un tagad paskatamies kā tas iet kopā ar:

Jā, šis nav pirmais tāda veida gadījums. Šādos gadījumos es banus atstāju, jā, pat ja tā ir gigna vaina, ka demo nav pieejams. Tāda cilvēcīgā līmenī, es labāk esmu pakaļa tavās acīs, nevis citu adminu, jo ja banu noņemu, ngearam ir visas tiesības man pārmest, savukārt, ja banu atstāju pretenzijas ir pilnīgi saprotamas no tavas puses. Esmu teicis jau vairākkārt - ja adminam ir tiesības kādu banot, automāta nāk uzticība no gigna puses - tāka, es labāk uzticēšos adminam. Ja tomēr atrodas demo, droši raksti man, bet visādi citādi es tev palīdz bez demo nevaru.

Tātad iedomājamies situāciju - ngEAr nobano čali serverī, kurā tobrīd nedarbojas HLTV, čalis atnāk uz forumu, ieraksta sūdzību, bet viņam nav demo, lai sevi attaisnotu. Būsim godīgi, ngEAr ir labs admins, tomēr visi admini mēdz kļūdīties, tomēr ngEAr šajā situācijā paliek pie sava, ka WH bija. Tālāk viss paliek tavās rokās un tava nostāja ir - es banus atstāju. Tu aizlocko topiku un, iespējams, nevainīgs spēlētājs admina nekompetences dēļ vairs nevar spēlēt šajā serverī. Pastāsti man, lūdzu, kur tur ir loģika?

Par kādiem ezīšiem tu runā? Pieņemu, ka runa ir par IP? Tu neesi vienīgais, kurš pamanīja šo sakritību. Pierādi man, lūdzu, ka es esmu tas pats lietotājs, kuram pieder eziic konts. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu bet kāpēc tad tu raksti šajās sūdzībās un locko viņas ciet, ja tev ir vienalga (šī konkrētā bija aizlockota pēc tam, kad biji izklāstījis savu viedokli un ja pikaso nebūtu tev uzrakstījis PM, arī šis bans būtu palicis - http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...t&p=461622)? Kaut kā neloģiski sanāk - man ir vienalga, tomēr mans viedoklis ir pareizais un tāpēc bans paliek, jo nav demo. :)

Link to comment
Share on other sites

2) Par to banu man galīgi vienalga, ko arī esmu iepriekš rakstījis, ne man ņemties ar baniem, kuriem nav demo.

1) multiaccounts kā iemesls neder, ne šoreiz, jo šoreiz tas nav multiaccounts, žēl ka tu to nesaproti

2) ja tev ir vienalga, tad kāda sūda pēc tu lock-o šādus topikus, bet pats svarīgākais jautājums - kāda sūda pēc tu te raksti to, ka bani, kuriem nav demo ir JĀATSTĀJ? Izklausās pēc pārākās VIENALDZĪBAS. Tad, turpmāk lūdzu, ja redzi, ka ir uzlikts bans, kuram demo nav pieejams, tad neraksti topikā NEKO, lai bana licējs un nobanotais paši tiek galā.

Patlaban tu man atgādini mērkaķi ar āmuru, kas randomā skraida šurpu turpu un ar āmuru pa labi, pa kreisi randomā hujārī absolūt neskatoties par ko.

edit:

lol, tikko ievēroju šo topiku - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=44097

te tev arī ir vienalga par banu, kuram nav demo, ja? Tu tīri tā, prikola pēc tur kaut ko raksti.

Link to comment
Share on other sites

Par to topicku, tur īsti nemaz demo nevajag, jo bana reasonā jau ir ierakstīts, ka banots par to, ka ir iepriekš banots un biju serverī ka epix par to runāja. Par pārējiem topickiem, esmu tur rakstījis tad, ja man kāds to ir lūdzis, t.e., atsūtījis pm'u, lai izskatu sūdzību un visās kā vienā esmu rakstījis vienu un to pašu, ka sūdzību nevaru izskatīt, ja nav demo. Parādi man kaut vienu vietu kur es rakstu, ka viņi ir jāastāj? Tas ja es(!!!!11one) tādus nost neņemu, jau atkārtoju faking 1982342 reizi, nenozīmē, ka banam ir jāpaliek. Par lockošanu vēl piekrītu, bet par pārējo tu raksti galīgas muļķības.

On top of that, ja tevi kaut kas neapmierina, droši vari mani atbrīvot no šī pienākuma, es nekad neesmu prasījies pēc tā, man palūdza to darīt un es piekritu. Daru to tā kā daru.

Link to comment
Share on other sites

Ok, es tevi no vienkārši debīla pārkvalificēšu par episki debīlu. Vai arī tā nav, un tas ko tu gribi pateikt nav šis ģeniālais domugrauds "Es banus nost neņemu, toties neuzskatu, ka tiem ir jāpaliek"? Jo man izskatās, ka ir.

Tas ja es(!!!!11one) tādus nost neņemu, jau atkārtoju faking 1982342 reizi, nenozīmē, ka banam ir jāpaliek.

Tiešām ir kāds cilvēks, kuram šis te nešķiet maksimāli stulbs teikums? Varbūt tas ir tavs dzīves moto? Es neuzskatu, ka ir pareizi, ka manā acu priekšā kaut kāds pidars klapē sievieti, bet es negrasos izvilkt savu gāzes pistoli un kaut ko darīt tajā sakarā, jo es tā nedaru!

Mani neapmierina cilvēku stulbums, tas arī viss. Tas, ko tu te dari vai nedari man (ne tā kā tev bani, kuriem nav demo, bet tik tiešām patiesi) ir vienalga.

Tu vispār esi tik stilīgs ar savu apgriezto psiholoģiju, tev ir nevis nevainības prezumpcija, bet vainības. Tu droši vien būtu stilīgs prokurors :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...