0xDEAD BEEF Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 O jā! Un mans kvēlākais sapnis ir tevi izrubīt un ieplēst tev muti ar tādu mutes atvērāju un tad ar savu anālo zarnu tevi izpist mutē! Es uzliktu dirsu(spalvaino) uz tavas galvas un tad no manas dirsas izkristu zarna, bet es mācētu ievilkt atpakaļ iekšā un beigtu ar kārtīgu sķidrā devu tavā lielajā runas atverē! Iztēlojies! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kādam šeit ir slima fantāzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 beef tu esi slims ja par teemu, tad manai ex bija shads, lidz vinjai pazuda tunelis (12mm bija) paris dienu laika saravas lidz 8mm vinja gribeja stiept atpakal uz 10mm bet aus saka suloties kad saka staipit un izdomaja neko nedarit, pec paris dienam bija 3mm.. tagad kadu laiku neesmu vinju saticis bet pienjemu ka tas ir palicis ka parasts auskara caurums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Nesaprotu tos cilvēkus, kuri stāsta, ka tuneļi neaug ciet. Pašam 2 gadus ir bijis tunelis, kurš tā arī ir aizaudzis pāris nedēļu laikā. Nekāda plastiskā ķirurģija, nekas. Un citādāk arī neizskatās, nav nekādu rētu vai nesmukumu. Tie, kas stāsta, ka meitenēm nepatīk, nezina par ko runā. Tā ka ja ir vēlme, tad iesaku pamēģināt tagad, kamēr esi jauns, lai zinātu - patīk vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Iztēlojies! Beefs beef, es domāju, ka tu zini kas tev jādara - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Beidzot topiks, kur varu izklāstīt savu mega domu par "tuneļotiem pusaudžiem": Pusaudži ar tuneļiem ausīs ir ļoti praktiski upuri cilvēku nolaupītājiem! Tad kad nolaupītā vecāki prasa izpirkuma summu vai pierādījumus par to, ka nolaupītais vēl ir dzīvs, cilvēku nolaupītājiem atliek vienkārši nogriezt vienu ausi, sarullēt trubiņā nolaupītā fotogrāfiju vai lapiņu ar izpirkuma summu un iebāzt tunelī! Tad visu ausi ar iebāztu tajā fotogrāfiju vai zīmīti nelielā kastē nosūtīt vecākiem. Efekts garantēts un ieekonomēti santīmi uz kancelejas piederumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Pusaudži ar tuneļiem ausīs ir ļoti praktiski upuri cilvēku nolaupītājiem! Tad kad nolaupītā vecāki prasa izpirkuma summu vai pierādījumus par to, ka nolaupītais vēl ir dzīvs, cilvēku nolaupītājiem atliek vienkārši nogriezt vienu ausi, sarullēt trubiņā nolaupītā fotogrāfiju vai lapiņu ar izpirkuma summu un iebāzt tunelī! Tad visu ausi ar iebāztu tajā fotogrāfiju vai zīmīti nelielā kastē nosūtīt vecākiem. Efekts garantēts un ieekonomēti santīmi uz kancelejas piederumiem. Par šito es ierēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Tas būtu tas pats, kas pieaudzēt pimpi pie kājas! Muahha! Un imho - tie tuneļi izskatās pretīgi un nezinu nevienu meiteni, kurai tas patiktu (izņemot kroples). Beefs yea vismaz nakts smieklu deva Paldies bet biif par gaumi nestrīdas, par to smejas p.s. - Tu kādreiz esi aizmirsis ielikt parakstu savā postā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now