Jurko Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Viss jau nosaukts, izņemot 6. punktu Manas mīļākās lietas pie aliņa: 1. Vēl viens aliņš. 2. Gaļas čipsi (tie kuri pirmajā postā bildē) - gan cūkas, gan liellopa (labāk liellopa), bet tā kā es riju daudz, tad šis ir baigi sālītais prieks, jo viņus var rīt bezjēgā. 3. Ķiploku grauzdiņi (vilabāk kādā bārā taisīti) 4. Čipsi. 5. Jau pieminētie riekstiņi ar mistisko čaumalu. 6. Sēmenes (šis gan nav sestais variants, varētu būt kā 4tais, bet pieejams vasarā laukos, kur var normāli spļaudīties) 7. Baigi reti kad sanāk un gribās - paštaisīta vobla Kalmāri n' staff negaršo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 1. Vēl viens aliņš. God bless you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ap1ni +1 Jā , vēl viens aliņš vienmēr nāk par labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Tālu gan, bet nu... Viena vieta ir Ķegumā, netālu no trases Vistiņas tur tik tiešām ir augstākās kvalitātes Pārējie gaļas izstrādājumi noteikti arī nav metami zemē Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Manas mīļākās lietas pie aliņa: 1. Vēl viens aliņš. 2. Gaļas čipsi (tie kuri pirmajā postā bildē) - gan cūkas, gan liellopa (labāk liellopa), bet tā kā es riju daudz, tad šis ir baigi sālītais prieks, jo viņus var rīt bezjēgā. 3. Ķiploku grauzdiņi (vilabāk kādā bārā taisīti) 4. Čipsi. 5. Jau pieminētie riekstiņi ar mistisko čaumalu. 6. Sēmenes (šis gan nav sestais variants, varētu būt kā 4tais, bet pieejams vasarā laukos, kur var normāli spļaudīties) 7. Baigi reti kad sanāk un gribās - paštaisīta vobla Kalmāri n' staff negaršo nu, tu esi riktīgs cūka, visēdājs, būs jāatšauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Visi varianti jau apsvērti NU reizi pa 3 meneshiem kalmarus uzkozhu... shad tad arii tikpat reti taas kjiplok maiziiites uzkozhu Bet taa jau kaadus ADazha chipshus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ar pivnoe napitok viennozīmīgi kalmāri, tie kas paciņās tādi mazliet kožļeņīgi, bet iet iekšā pa ķeksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kalmārus nēedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 jā, pie mums diemžēl neimportē original american jerky (USA FUCK YEAH), bet nu šitie arī patīk. manā rimītī vairs nav, tagad tikai staķikā var dabūt. dārgi maitas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Piemeram shobriid pie alus uzkozhu krabju nuujinjas Ariii tiri njammigi un labi iet kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ariii tiri njammigi un labi iet kopaa Domāju, ka tu visu varētu pie alus uzkost, kaut vai pagali, tāpat labi ietu kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 lol... Pats laikam neesmu diezko orģināls: uzlieku čipsus (nav nozīmes kādus) uz šķīvja, pārrīveju sieru pāri, ielieku uzsildīties mikrenē vai krāsni (atkarīgs no slinkuma pakāpes) un pēc tam ēdu ar dipii mērci. Garšīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Pats laikam neesmu diezko orģināls: uzlieku čipsus (nav nozīmes kādus) uz šķīvja, pārrīveju sieru pāri, ielieku uzsildīties mikrenē vai krāsni (atkarīgs no slinkuma pakāpes) un pēc tam ēdu ar dipii mērci. Garšīgi Nu tas tāds jociņš.. Ceru, ka Gudmenonkulis neabižosies Es vispār parasti neko neuzkožu, vienīgi vasarā, tusējot bulku kaut kur, kur ir galdiņš. Priekšroku viennozīmīgi dodu paštaisītajām ķiplokmaizītēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Nu tas tāds jociņš.. Ceru, ka Gudmenonkulis neabižosies A man pox Shobriid pixaju alu un uzkozhu pelmenjus varitus..a man pox,man jau pših pših uzbrūk okej auf wiedersehen Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Man principā jau reāli pohuj - ja ir alus, tad vairs neko arī nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 kjiplokmaizites un KALMAARS FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now