Jump to content
GIGN Forum

Cepukam Banu

BloodHunter
 Share

Recommended Posts

Kad iemaaciisies uzlikt skanjas, tad arii saac taisiit muvikus un saukt par chiiteriem...

aaa... un starpcitu - veeriigaakie pamaniis, ka pedeeja fragaa tas pretinieks - tieshi peec peedeja ceruk leciena - saaka skriet un tad apstaajaas....

nu re viss skaidrs, velk uz topiclock

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

es parliecinata saulit? biggrin.gif tad paskaties demku!

ok es palureshu demo ieksh cs, un ja es dzirdeshu kaut nelielu skanju tajaa vietaa, tad tu dabusi atvaljinajumu no foruma uz nedeelju...

ja tur nebus nekada skanja, tad topiks tiks atstats valjaa citiem "aizdomigiem gadijumiem"

5 epizodee bija liels miseeklis, skanjas naca no dazhadam puseem... to sauc par sakritiibu

6 (pedejaa) epizodee es konkreti dzirdeju ka kads skrien pa aaru... cepuk piegaja pie malas, palureja uz durviim, palureja zem sevis un tur neviena nebija.. izsecinaja ka jamais naak pa aaru...

pljuutinjam atvaljinajums

worm, man arī tā likās. A tad es iečekoju nukes demku.

pirmais moments - tas ar to flašu - 13:35 varat uztīt - demkā var dzirdēt pa pilno apkārtējās skaņas, to Alisa nekādi nevar dzirdēt un cepuks flašu maģiski nomaina pret ieroci - nē nu iespējams sagadīšanās, bet tad viņš zinādams uztēmē tieši uz alisas.

tas vēl tā - 14:12 kur cepuks uz jumta kāpj var dzirdēt uzkāpjot uz jumta kā paskuda skrien uz mājas pusi. Bet tik nagli ar tēmekli uzvilkt uz džeka pirms viņš ir izlīdis ārā - tā dara tikai whackeri.

lai arī kā es mēģinātu atrast skaidrojumu pirmajai epizodei, otrā izskatās pēc tīrākā wh. dry.gif

cold, kavacky uzmetiet aci tai nukes demkai wink.gif

p.s.

worm, tas ir tikai loģiski, ka dzirdēja, bet viņš vilka ar tēmekli līdzi - to tak var redzēt...

attopies - viņš netēmēja - viņš VILKA LĪDZI caur sienu. Paskaties tak kārtīgi - ir atšķirība starp "novietot tēmekli nedaudz nostāk no malas un gaidīt" un starp konkrētu vilkšanu cauri sienai - tas tak arī whakerus iegāž.

šitas + teorētiskā sagadīšanās, kurai es neticu... jo kā gan viņš pārslēdzoties no flaša zināja ka tajā logā jau jātēmē - skriešanu dzirdēt nevarēja - pārāk daudz apkārtnes skaņu.

testeli, maita, tu ar noskaties nuki

man liekas, ka tas bij pa asu pret BH... atvaljinaajumu pashas nedeeljas saakumaa dot... un veel iisti ne pa ko... huh.gif

p.s. noskatijos to demku.. to vietu ar flash un sievietes intuiiciju vairaakas reizes paarloopiiju... TIK daudz shaaras nevienam nevar buut... njemu savus vaardus no ieprieksheejaa topicka atpakalj... wink.gif un veel ir taa lieta, kad katras kartes saakumaa cepuks uztaisa to pauzi (lai iesleegtu wh) taa vismaz es domaaju.. tas ir veel viens arguments pret cepuku...

acteks shmacteks, tur neko pateikt nevar - tu pastāsti kā viņš paskudai vilka līdzi caur sienu un kā viņš alisu saklausīja (kuru nevarēja saklausīt).

pieplusojot tos precīzos šāvienus actekā... btw pamanīju vēl vienu vietu nukē - tipa kāds 2-3 raunds kur džeks nokāpj zemē, tad uzšauj pa mājas stūri 2-3 dezerta lodes. Un te pats interesantākais - jā, tā izsenis zināma prostrela vieta, tad kāpēc viņš neizšāva vairākas lodes? Pie tam ja vēlāk varēja dzirdēt ka tur džeks ir. Man liekas, ka viņš tipa uzšauj, bet nenošauj lai nevarētu wh piesiet

p.s.

odiņ, labs mūvijs, var lieliski redzēt, ka puisis nav tīrs.

haha, pļūtiņam stienis vēlviens.

bet fury, kā tu paskaidrosi tos divus momentus kas tagad ir oddisha pēdējā filmiņā?

jurko - pārdomāju, jo man ir acis un smadzenes un nukes demkā var redzēt ka viņam ir wh. Pirms tam nekādu pierādījumu nebija un arī aztec demkā neko nevarēja redzēt. Man liekas viņš to wh ik pa brīdim ieslēdz, jo bieži spēlē ļoti normāli.

noskatijos nukes 6 epizodi entaas reizes lidz nelabumam 1/4x palelinajumaa, 1/2x palelinajumaa, kaa arii normalajaa rezhimaa - TUR NEKAA NAV... atpishaas

un velreiz saku - es aztec neverteeju, ja kads var stadit priekshaa citu karti kur ir normalas iespejas cauri sienai bliezt (estate, train, inferno, prodigy, cpl_mill, cbble, office), go ahead, gaidishu...

jebkursh chiteris pielaizh arii rupjas kljuudas, bet es nevienu rupju neesmu redzejis... tapec ja es neredzu ka vinsh ir vainiigs, tad izdaru secinajumu ka vinsh nav vainiigs... vel kadam kada gudra doma?

man ir priekshlikums, ludzu uztaisat muviju par mani... es shas uzlikshu gignaa nuke un pataisishu paaris forshus kadrus, sarunaats?

noskatijos nukes 6 epizodi entaas reizes lidz nelabumam 1/4x palelinajumaa, 1/2x palelinajumaa, kaa arii normalajaa rezhimaa - TUR NEKAA NAV... atpishaas

un velreiz saku - es aztec neverteeju, ja kads var stadit priekshaa citu karti kur ir normalas iespejas cauri sienai bliezt (estate, train, inferno, prodigy, cpl_mill, cbble, office), go ahead, gaidishu...

jebkursh chiteris pielaizh arii rupjas kljuudas, bet es nevienu rupju neesmu redzejis... tapec ja es neredzu ka vinsh ir vainiigs, tad izdaru secinajumu ka vinsh nav vainiigs... vel kadam kada gudra doma?

man ir priekshlikums, ludzu uztaisat muviju par mani... es shas uzlikshu gignaa nuke un pataisishu paaris forshus kadrus, sarunaats?

tu esi idiots goda vards :/

Guest Viesis_fury

ну в первом с самого начала было слышно, что там кто-то есть.. может он в начале посмотрел вниз, а потом понял что там никого и перевёл прицел куда надо.. или просто шара.

либо же у него очень интересный WH, который показывает противника в самый последний момент wink.gif

interesanti pēc kā tu secini ka tur NEKĀ nav? Es tev saku - viņš ar tēmekli velk līdzi cauri sienai. Tur dumam ir jābūt lai to neredzētu. Nu tā neviens normāls cilvēks nedara.

a tev nekā tur neesot. Es te nerunāju par haļavām caur sienu šaujot, tādas ir miljoniem, arī tev, arī cepukam un visbiežāk actekā. Bet vilkt CAUR SIENU līdzi ir pavisam kas cits - tur tak var redzēt ka cepuks nesagaidīja kad tas džeks nāks un jau pirms tam notēmēja uz viņu un sāka vilkt līdzi. Viņš nesāka šaut caur sienu, viņš nenolika tēmekli uz vietas, viņš vilka līdzi, ko, kā jau teicu dara tikai whakeri.

banot man viņu tāpat uzreiz negribas, bet parunāt.... lai gan viņš neliekas ka kaut ko gribēs teikt, neveselīga attieksme čalim.

fury - es arī saku, ka tas Alisa moments tāds vidējs - bet par paskudu viņš nevarēja nu nekādi zināt, ka paskuda tur ir.

Skatoties vel un vel un vel nuke tur vins tiesam vilka paskudai lidzi pirms tam takaa kip pastoties vai leja nav neviens Bet nu alias bija visp huh.gif kip tulit metis fb skrien alias (Kuru ka jau mineja dzirdet nevar jo apkart bija parak daudz blakus troksni ) shis nomaina atri fb pret m4 un nosauj nja varbut tomer kaukas nav ka vajag 31.gif// And mes te del vina busim ta Sadirsinajusies ka visp apaac smile.gif

nu tur uz jumta, es nez, ta var but sagadiishanas! panjem jebkura norm tiira speletaja demku apsties, un pa karti tur to4 bus vismaz kadas 3 epizodes, kur nu 4ista nahaljavu uzteme caur sienu, ka liekas pilniigs wh! Bet nu ta iero4a parslegshana no flasha to4 izstijaas netiira!

interesanti pēc kā tu secini ka tur NEKĀ nav? Es tev saku - viņš ar tēmekli velk līdzi cauri sienai. Tur dumam ir jābūt lai to neredzētu. Nu tā neviens normāls cilvēks nedara.

a tev nekā tur neesot. Es te nerunāju par haļavām caur sienu šaujot, tādas ir miljoniem, arī tev, arī cepukam un visbiežāk actekā. Bet vilkt CAUR SIENU līdzi ir pavisam kas cits - tur tak var redzēt ka cepuks nesagaidīja kad tas džeks nāks un jau pirms tam notēmēja uz viņu un sāka vilkt līdzi. Viņš nesāka šaut caur sienu, viņš nenolika tēmekli uz vietas, viņš vilka līdzi, ko, kā jau teicu dara tikai whakeri.

banot man viņu tāpat uzreiz negribas, bet parunāt.... lai gan viņš neliekas ka kaut ko gribēs teikt, neveselīga attieksme čalim.

fury - es arī saku, ka tas Alisa moments tāds vidējs - bet par paskudu viņš nevarēja nu nekādi zināt, ka paskuda tur ir.

ja tu noskatitos lidz nelabumam to kadru (tapat kaa es), tad tu saprastu ka vinsh nevilka temekli vispaar, bet parvietojaas turot temekli vienmerigi notemetu vienaa vietaa...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...