EDD Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 dienas laikaa gaidu 1 iemeslu kapeec lai ksiins nebuutu "gone kukuu" no gigna. ja nedzirdeeshu, tad... nu, "gone kukuu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 lai jau iet (tb kukū). neredzu jēgu kaut kādam pastulbam jefiņam, kas vislaik fleitē savu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 dienas laikaa gaidu 1 iemeslu kapeec lai ksiins nebuutu "gone kukuu" no gigna. ja nedzirdeeshu, tad... nu, "gone kukuu". oho, zat was kewl, do as you want, netaisos attaisnojumus k-kadus rakstiit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 nostijos tas filminas... nu nav cepukam nekaaa, nu nav . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ksiinam ir kompleksi vai add Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Beidzot arii man zaebalo lasiit pilsonju pidinju tekstus. Es daudz esmu speeleejis pubos, bet nez kaapeec es taadus KUU SIINUS un BLUUDHANTERUS pamaniiju tikai tad, kad paraadiijaas netgames, kur IMHO vinji ar ziepiishu paliidziibu dabuuja acc un saakaas nenormaali aktiivaa chiiteru mekleeshanas eera apollo serveros - 1ns meklee, 2rs taisa muuvikus. man tikai interesee 1na lieta - vot kaa vinji var nokjert kaadu chiiteri, ja pashi nejeedz speeleet ? un veel viena lieta - ir konkreets debiilisms skatiities demo vai taisiit muuuuuuvikus ar WH. tad jau katrs otrais buus jaabano, jo redziet paskatiijaas pa labi vai pa kreisi. P.S imho cepuk nav WH, vinjsh jau ljoti sen speelee. piemeeram, bija arii kadrs (nick esmu aizmirsis) no d-pils, kursh labi speeleeja, bet nevienaa chempii nepiedaliijaas. un bija vinjsh agraak arii 4tus serv un neviens neko nedirsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Barclay , no 4tus vinu tach izbanoja it kaa par wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hago Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) YO YO YO YO BLUUUUDDDDHUJUNTER , ti vse KRU6I6 MEGA MUVIKI PRO WEHA ;]]]]]]]] UDA4i DRUG ! ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;']]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]] P.S. CEPUK BRATAN ZABEJ !! Edited September 30, 2005 by Hago Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nu re, jauki parunājos ar cepuk, kad viņš ienāca čatā. piekrītu par visiem 100% barclay. Kur nu vēl labāk noraksturot situāciju. Es jau ar labprāt būtu kaut ko tādu pateicis bet vairāk par "tu sūkā" negribās rakstīt. cepuk arī teica, ka tie nukes momenti tādi maģiski izskatās. Ja tā padomā, tad tādus maģiskus momentus var katram normāli spēlējošam džekam atrast. btw no dtcoma cepuk čota neatcerējās ka būtu nobanots, bet no cash.apollo viņu nobanoja offender (manuprāt šis niks jau pietiekoši daudz paskaidro). Tā ka rockyu... nav vis gluži tā kā tev liekas. visbeidzot, varam slēgt šo topiku p.s. ksīn, piedod, ka neesam idioti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts