HoLLow_LiFe Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 lol, labs saraksts sanācis. izskatās, ka būs interesants pasāciens eeem, a kā ar to ffa modi? es uzskatu, ka vajadzētu 7x7 ffa laist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 pirmkārt es to nevēlos darīt , jo jāmaina saraksts uz 42 cilvēkiem , tādējādi veidojot 3 grupas. Ja tu gribi palīdzēt , tad vari palīdzēt un kādu no tām brīvdienām , ko es veltīšu spēļu organizēšanā. Vienas brīvdienas kritīs uz taviem pleciem tad. 2)negribu tik daudz čakarēt wormu , lai vēl liek FFA mode pa virsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 kas tur ko čakarēties wormam? iedot pluginu, tālāk jau viņš tiktu galā es domāju. tu domā pa brīvdienām spēlēt? vajag pa darba dienām viennozīmīgi. pa vakariem, kad visi +/0- ir mājās, nejau nu brīvdienās, kad ballējas katrs otrais 3 dienu garumā FFA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Darbdienu vakaros daudziem ir arī citas lietas darāmas. 7 dienas vakaros es plānoju grupu izspēles, bet sākot tikai ar aiznākamo 7dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 omfg, kas tas pa prikolu? tu taиu joko? organizз, nozоmз arо spзпu laiki saprвtоgos laikos (ne svзtdienu vakaros), kв arо вtrвk vajadzзtu sвkt - aiznвkamв svзtdiena, kamфn. ir cilvзki ir spзlзрana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 7dienas vakaros visi ir mājas , 1diena ir pirmā darba diena. Karo4 izlozi šodien uztaisīšu, tad šo 7dien būs pirmās grupas spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Memememe Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Es gan piekrītu Hivemindam un domāju, ka svētdienu vakari ir ideāli priekš turnīra spēlēm. FFA gan vajadzētu un arī 7x7. Savādāk baigais černis un baigi neforši sanāktu, ja kāds izietu ārā spēles vidū. Vienīgi varētu pieņemt kādas sankcijas un sodīt tos, kuri iziet ārā spēles vidū. Bet tā vien šķiet, ka ar FFA modu viss būtu vienkāršāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Tev saraksta ir 41 cilveks , 2 reizes 26) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Chuwis izkrīt ārā. Izkrīt ārā vēl fuzzy un miikstais, sorry jusu vieta tiek iedalita snoopam un dileram ilgadējiem gign jūzeriem. Edited March 10, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 http://maps.skillz.lv/gign.htm Shuffle bija pec randoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 blade ir zilais admins tu nooob un kaa raxtiiits noteikumaa ziliem adminiem ir priekshrociibas rindaa.... Bet nenjem ljaunaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kd tiks palais turniirs ? tikai ne brivdienas! brivdienas ir jatpushas nevis jaspele turnirs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Aizmirsu pateikt , ja wormam bus pagruti uztaisit serveri. Varu CSDM servaku ar jebkuru configu palaist uz savas kastes , tik vajadzes kads kursh ienaks un ie4ekos ko tur vel vajag pec defaulta ( pats CSDM nespeleju ). P.S. zem kaste ir domats serveris kursh stav tur pat kur GIGN , nevis mans dators majas... Edited March 10, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 (edited) GOOD MEN TU ESI DAUNIS ATKARTOJU!!!!!! Blade teica , ka grib uz mainu. CSDM IZLOZE UPLOADOJAS YOUTUBE. Edited March 10, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Hahaha, C grupa ownos visus + mums ir alise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 lieku vienu cepumu uz A grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasens.dll Ja!:) Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) 1.)Lasens.dll Ja! 2.)Lasens ` 3.)http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=62176 Edited March 10, 2010 by Lasens.dll Ja!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 (edited) ngeara izloze varat neņemt galvā. IZLOZES TOPIKS ^^ SPIEZHAM VIRSU. Edited March 10, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) NU paljube mana grupa vinees NU ja skataas Ngear izlosi, tad B grupa vienkārshi spārda bez variantiem, visiem pa pakalju! Edited March 10, 2010 by Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Es veel 100% nezinu, bet shajaa nedeeljas nogalee paarvaacamies uz jaunu maaju un nets buushot pieejam triis nedeelju laikaa. Taka, ja kaut kas man nesanaaks, es ar prieku doshu savu vietu bleidinjam. Nebuus jau taa, ka tagad pazudiishus uz 3 nedeeljaam, veel jau no iphona vareeshu sekot liidzi visam, kas notiek un konkreeti arii vareeshu laiciigi pateikt par savu daliibu turniiraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) ...Rezervē! 1. aToss 2. aToss 3... Edited March 10, 2010 by aToss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 tomēr izrādās es varēšu spēlēt, ja kāds izkrīt esmu gatavs. HAZZER 1st http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=85772 @ pub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 http://maps.skillz.lv/gign.htm Shuffle bija pec randoma. iisteniibaa ngEAr sarakst ir ljoti labs jo katraa komandaa ir labi speeleetaaji. davai lai ir pa godiigo, nah viena tiimaa ir 3iis zadroti a pretiniekos bomzhi?! kur jeega speeleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Godigi ir izlozets viss , es nesaprotu , kura tev komanda liekas baigi speciga pec mana saraksta ? Pasties grupu b ngear saraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts