Jump to content
GIGN Forum

Atkal Mani Apbižo :/


eziic
 Share

Recommended Posts

Es laikam esmu vienīgais foruma dīvainis, kurš raksta sūdzības par warnām, bet tā kā iegriežos te katru dienu un pavadu daļu no sava brīvā laika, man tomēr ir patīkami, ja tas cipars pēc katra mana posta joprojām ir smuka, apaļa 0, kā tas mēdza būt gan pirms iepriekšējiem starpgadījumiem, gan nepilnu mēnesi pirms šī, nu jau gan jāsaka vakardienas, vakara. Īstenībā pievērsu tam tik maz uzmanības, ka gandrīz šīs izmaiņas nepamanīju.

b81f2o.jpg

Jā, nav svarīgi kurš tas bija, tāpēc tie bija rūķīši. Patīkamais moments šajā visā ir tas, ka pievienots links par konkrēto postu, ar kuru esmu tik ļoti nogrēkojies, lai būtu pelnījis šos 10%. Lai nebūtu links jāmēģina nokopēt no bildes, te būs:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry459086

Kāpēc es to visu rakstu? Jo, manuprāt, es šo warnu neesmu pelnījis. Kāpēc? Lūk, pa Hivemind stilam, 3 argumenti. Vismaz man pietiek pautu pamatot savu viedokli nevis nosmirdēt par kāda ģērbšanās stilu vai izskatu un pēc tam ielīst dziļi, dziļi dibenā un klusēt [nē, šim pēdējam nebija nekāda sakara ar šo postu]. :)

1. Es sevi nu nemaz negribētu uzskatīt par lielāko spameri forumā un, apskatot manus pēdējos postus, neviens no tiem tā īsti beztēmā nav rakstīts. Tāpat cenšos rakstīt reti un kopumā esmu mierīgs radījums, kas nevienam neko sliktu bez iemesla nesaka un nedara. Neesmu manījis, ka kādam te traucētu ar savu uzturēšanos un rakstīšanu, ja neskaita dažus indivīdus, kuriem pret mani ir antipātijas personīgu iemeslu dēļ un kuri pie pirmās izdevības man cenšas kaut kādā veidā iecirst zobu bakstāmo tieši ausī, bet par to, cik manos spēkos, cenšos neiespringt. Nevēlos minēt konkrētus piemērus [cilvēkus], tomēr salīdzinot ar defaulto ikdienas foruma apmeklētāju, manuprāt, es neesmu sūdīgākais kandidāts, lai nebūtu pelnījis tīru sirdsapziņu. :)

2. Es savu konkrēto postu neuzskatu par spamu. Kāpēc? Tāpēc, ka postošanas noteikumos tāda kārtīga definīcija par to kas tad īsti ir spams nav atrodama, līdz ar to man ir visas iespējas pamatot kāpēc mans konkrētais ieraksts neietilpst šajā grupā, par ko esmu saņēmis šo sodu.

3. Kāpēc mans posts nav uzskatāms par spamu? Te nu situācijas apraksts, kā tas izskatījās no mana skatpunkta. Tikko biju atnācis no virtuves vēlā vakariņu apmeklējuma un ar domām jau biju pie savām 2 bundžiņām alus, kuras mani uzticīgi gaidīja istabas stūrī visu vakaru. Vēlreiz uzlūkojot šos abus draugus, pievērsos datoram, konkrēti, gign forumam. Ieraudzīju sūdzību sadaļā jaunu topiku, kura autors - Noyd. Pēc topika nosaukuma pilnībā nebija saprotams par ko tad īsti ir šī sūdzība, kas manī radīja vēl lielāku interesi apskatīt kas tad īsti ir noticis. Un ieraudzīju es šo:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=43625

Jā, vienreiz šis topiks jau tika minēts nedaudz augstāk, bet nav svarīgi. Pēc pirmā posta izlasīšanas nolēmu, ka man jāredz demo, lai izprastu situācijas nopietnību, tāpēc pēc pāris veiksmīgiem peles klikšķiem novilku demo un palaidu uz sava nestīmotā CS, kuru mans portatīvais brīnums, lai arī uz 30fps, tomēr labprāt velk. Noskatoties demo sapratu, ka Noyd šovakar ir patiešām nervozs vai viņam vienkārši ir slikts garastāvoklis, jo neko īpašu es tur neredzēju, vismaz neko tādu, par ko būtu jāraksta sūdzība, tāpēc nolēmu, ka vēlos šim jaunietim kaut kādā veidā palīdzēt. Ilgi pēc padoma nebija jāmeklē un tapa mans posts:

http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=459086

Jā, arī šis links tika minēts augstāk, tomēr te viņu arī vajag, lai saglabātu mana rakstītā domu. Mana posta paskaidrojums ir pavisam vienkāršs - es nolēmu, ka Noydam šobrīd pavisam noteikti derētu iziet ārā paelpot svaigu gaisu un labākajā gadījumā - ATRAST DRAUDZENI! Nu kas var būt vēl labāks par draudzenes atrašanu vēlā 4dienas vakarā? Tāpēc daudz nedomājot arī uzrakstīju šo elementāro risinājumu, lai saglābtu viņa nervus. Kāpēc to nedarīju ar vārdiem un nepamatoju sīkāk kāda ir mana doma jau iepriekš? Jo šo smaidiņu, kuru izmantoju savā postā, iepriekš biju izmantojis tikai 1 reizi - tad, kad viņu uztaisīju un ievietoju forumā publiskai apskatei, tāpēc nolēmu, ka viņš būs tieši vietā. Un runājot par pamatojumu - domāju, ka tur nebija ko nesaprast, viss tika uzrakstīts konkrēti un skaidri. Domājams, Noyd mani ļoti labi saprata, jo viņa atbildē tas ir redzams - viņš nav izvēlējies iet ārā un meklēt draudzeni, tomēr nervi tikuši nomierināti, kas ir manāms pēc viņa rakstīšanas stila, tātad mans uzdevums ir izdevies un es cilvēkam esmu palīdzējis. Kā šis viss var būt definējams ar vārdu - SPAMS, ja es esmu izdarījis labu darbu? :)

Lūdzu izskatīt manu lūgumu noņemt man šos 10%, jo admins vienkārši ir pārpratis mana posta jēgu. Paldies. :thumbsup:

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tas biju es. Warnu dabūja arī Alise, būtu dabūjis arī cash, ja nebūtu moders. Es jums iepriekšējā topickā pateicu, lai nediršat beztēmā hiveminda draudzeņa sūdu iekš sūdzībām, acīmredzot, tu esi īpašs gadījums, jo tev tas ir jāsak vairākkārt. Piedod, es gan visu tavu tekstu neizlasīju, jo man tiešām nav laika, bet apsolos, vēlāk, kad būšu mājās, izlasīšu un nokomentēšu.

Link to comment
Share on other sites

Eziic es tev ieteiktu savu domu izklāstīt īsākā tekstā. Tu īpaši izcelies ar to, ka mūžīgi raksti sūdzības ~3 A4 lapu formātā. Tak nevienam netašij lasīt visu ko tu esi sarakstījis, jo parasti puse no tevis rakstītā teksta ir lieki.

Link to comment
Share on other sites

Man bija daudz brīva laika un liela iedvesma runāties, jo visu vakardienu biju pavadījis mājās viens pats, piedod, ja vari. :) Galu galā neviens jau neliek lasīt, ja ir slinkums to darīt, bet, manuprāt, neko pārāk lieku es tur neuzrakstīju. ;)

EDIT* Okej, īsumā rakstot - man ir uzlikta warna, kura, manuprāt, ir nepamatota, jo attiecīgais moderators, kura identitāti es sākumā slēpu, lai saglabātu sūdzības intrigu, nav sapratis mana uzrakstītā posta cēlo mērķi, kuru biju adresējis konkrētā topika autoram. It kā arī šādi ir saprotams, tomēr vadoties pēc Hivemind teorēmas par 3 argumentiem un debatēm, šis uzrakstītais noteikti ir par īsu, lai pierādītu savu taisnību, tāpēc arī pirmais posts ir tik garš. :)

Edited by eziic
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ezi, warnu es tev nost neņemšu, vismaz ne tagad, warna ir brīdinājums tev, lai pirms spiestu add reply tu padomātu ko rakstīt un kur rakstīt. Iepriekšējā topickā es skaidri uzrakstīju nevelciet to sūdu uz šo sadaļu, es vēl saprastu, ja hiveminds Noyda topickā būtu bārstījis nezin kādas gudrības, bet viņš pat iespostojis nebija. Tev tas lieliski izdodas spama sadaļā, bet neliec to sūdu šeit, šis bija pietiekami konkrēts aizrādījums?

Link to comment
Share on other sites

Eziiac, kaa tev patiik uzstaateis. tev ir ADD (attention deficit disorder) laikam. ciinies par kautko, uzstaajies bezjeegaa, filosofee daudz :)

ja nav ko dariit, nodarbojies ar sportu, nevaidzes tik daudz dziit sviestu briivajaa laikaa ... ;/

Link to comment
Share on other sites

Brīdinājums man? Es tev skaidri un gaiši uzrakstīju sava posta jēgu un mans posts nav pielīdzināms vārdam SPAMS, tātad warnu neesmu pelnījis, nesaprotu kur tur ir problēma?

Es varu vēlreiz nokvoutot:

Tas NAV skaidri uzrakstīts 'nevelciet to sūdu uz šo sadaļu'. Tā ir izrādīta personīga nepatika pret Hivemind draudzeņu tēmu un, cik noprotu, to smailiju, nevis brīdinājums par kaut kāda veida sankcijām.

Pirms šī posta, par kuru tu man uzlikti warnu, es NEVIENU reizi nekur šo smaidiņu no sava accounta nebiju ielicis, uzsveru - NEVIENU. Tik cik pašā pirmajā reizē, kad ieliku viņu no tinypic.com resursa, kur biju viņu nohostējis pēc izveidošanas, tā ka nesien man te bumbas. Ne sūda es neesmu spamojis to visu, ja salīdzina ar to cik to dara citi. Kaut kā neredzu ka vēl kāds par to būtu sodīts, kaut gan uz šo gadījumu tas tāpat neattiektos, jo mans posts, vēlreiz atkārtoju, nebija spams. ;)

:)

ja nav ko dariit, nodarbojies ar sportu, nevaidzes tik daudz dziit sviestu briivajaa laikaa ... ;/

Gribēju tev kaut ko uzrakstīt pretī, bet tā kā tu pat neuzskati par vajadzīgu uzrakstīt pareizi manu niku un uzrakstīji šo postu tikai tāpēc, ka es tev pa defu besīju, tad vienkārši ej nahuj. Lai tev jauka diena. :thumbsup:

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Par kādu personīgu nepatiku tu runā? Ir vietas kur var rakstīt muļķības un ir vietas kur to nedrīkts. Tavs posts bija pilnīgā bezsakarā un atkārtošos, nost es tev viņu neņemšu, paies laiks, ja tad nebūsi rakstījis līdzīgu sūdu iekš sūdzībām, iespējams noņemšu. Vai vēl kaut kas sakāms?

Link to comment
Share on other sites

Par tavu nepatiku pret šo 'atrodi draudzeni' joku. Un atrodi, lūdzu, kaut vienu manu postu sūdzību sadaļā, kurš ir bijis uzrakstīts pilnīgā bezsakarā. Labi, šis, par ko man ir warna, pavisam teorētiski ir uz bezsakara robežas, BET es esmu sīki un smalki pamatojis kāda ir šī posta jēga, tāpēc vēlreiz saku - es neesmu pelnījis šo warnu, jo neredzu nekādu pamatojumu viņas esamībai.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

ezi kaadu suudu tu tur stum, iespamoji, nosodija, viss kulee, spams bija sudzibu sadaljaa ne spama, ja butu spama sadaljaa iedalita tev waarna tad vel varetu kaut ko oponet, bet sudzibu nez vai.

EDIT : beidz dzert, kamon tu to nodraaazto smaidinju ieliki bezp onta suudziibas topikaa, kaa gan to vel vareetu apzimeet kaa tikai spamu?

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es nestumju sūdu. Es pamatoju kāpēc mans posts nav uzskatāms par spamu. Vai nu pamatojiet pretējo vai noņemiet man warnu.

EDIT : beidz dzert, kamon tu to nodraaazto smaidinju ieliki bezp onta suudziibas topikaa, kaa gan to vel vareetu apzimeet kaa tikai spamu?

Ko tu tagad lecies? Kāds šim topikam sakars ar dzeršanu? Neesmu tā pa nopietno lietojis mēnešiem, ja nu tev tomēr interesē. Un nē, es neieliku šo smaidiņu bezpontā un viņš nav nodrāzts, viņu tādu ir padarījuši cilvēki, kuri īsti nav izpratuši viņa jēgu un spamo pa labi un pa kreisi.

Edited by eziic
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Gan tie smailiņa joki, gan jūsu "diskusijas" ar hivemindu man ir pilnīgi un galīgi vienaldzīgas, tāpēc nesaprotu kur tu esi kaut ko tādu izrāvis. Un kaut ko meklēt es arī netaisos, es tev warn logā esmu iemetis konkrēti par ko ir warna un tu arī pats atdzini, ka posts ir bezsakarīgs, kas saistībā ar tavu posta pamatošanu man ir pilnīgi vienalga, kas ar to bija domāts, es redzu, kas ir rakstīts un man ar to pietiek, man nav jāsaprot kaut kāda faking slēptā doma, jēga vai ideja.

Link to comment
Share on other sites

Nu man gan šī warna izskatās pēc personīgas nepatikas pret mani. Un es nevienā vietā neesmu atzinis, ka posts ir bezsakarīgs, lasi taču ko es rakstu. :) Ja tev ir vienalga, tad arī man ir vienalga - noņem warnu. Kopš kura laika tu te esi galvenais moderators, kas nosaka kas un kā te notiek un bez jebkāda pamatojuma man vari atstāt warnu par postu, kura jēgu esmu sīki un smalki aprakstījis šīs sūdzības sākumā? Kāpēc tev būtu taisnība, ja tev nav pamatojuma tam, ka šis posts ir spams? Kopš kura laika tad te tā tagad notiek? :)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Demo.

Demo visu varēs redzēt, bezjēgā slap, met cilvēkus uz jumta. Uzskatu ka tādiem vajadzētu slap/slay noņemt nost.

PS kas tas pa adminu? :o

:atrodidraudzeni:

man tapat kaa darekam isti nav saprotams prikols sim jokam un spamam pie sudzibas. Neredzu pat iemeslu diskutet - tiirs spams.

Link to comment
Share on other sites

nu tad jau sudzibas par garsho alus ir nepamatotas, ari tu manuprat sudzejies viena topikaa vai liki linku uz vinja postiem, vinja posti ir tik pat nelietderigi vairakos topikos kaa tavs konkretais sudzibu topikaa.

enivej es tapat jau priekshlaicigi juutu, ka tas ir kaa pret sienu, eziic kaa vienmer nelokams savos uzskatos, lai arii tie meedz but nepareizi.

p.s. es tiesham neredzu nekadu sakaribu starp sudzibu un to smaidinju :nja:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu te jauc iekšā pavisam nesakarīgas lietas? Garsho Alus atstāsim citai reizei.

Un te nav nekādas sienas. Iedomāsimies, ka šis topiks ir par banu par wh. Admins uzliek banu, es paskaidroju momentus, kas viņam likušies 'netīri'. Vai tad man nepienākas unbans, ja admins nespēj pierādīt pretējo? Tā taču parasti notiek sūdzību izskatīšanas, vai ne? :)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Par personīgo nepatiku, līdz šim nebija, bet tagad sāk parādīties. Un vienalga man nebija par warnu, bet par tavu "posta izskaidrošanu", īsāk sakot, tu visu to garo penteri esi uzrakstījis par velti, jo viņš nafig nevienam neinteresē. Es redzēju postu, kurš bija pilnīgā bezsakarā un pilnīgi nevietā. Un vispār ar mani diskutēt tev īsti nav tolka, jo warnu nost neņemšu.

Link to comment
Share on other sites

ah, nodzisa viss..

Eziic beidz tēlot muļķi, dabūji warnu, tad samierinies, nevis te centies interpretēt, un minēt, redz, ka forumā nav tādi un šādi likumi.

bez jebkāda pamatojuma man vari atstāt warnu par postu, kura jēgu esmu sīki un smalki aprakstījis šīs sūdzības sākumā?

Mana posta paskaidrojums ir pavisam vienkāršs - es nolēmu, ka Noydam šobrīd pavisam noteikti derētu iziet ārā paelpot svaigu gaisu un labākajā gadījumā - ATRAST DRAUDZENI!

Kāds pamatojums? Kāds sakars Noyda privātajai dzīvei sūdzību topikā.

Nav nekas sakarīgs sakāms, nesaki.

Link to comment
Share on other sites

naziic, arī tev es pa defu nepatīku un to ļoti labi apzinos, tomēr izraut no mana teksta 2 rindiņas un nodefinēt kā paskaidrojumu manuprāt nav īsti korekti. Manā postā ir 3 argumenti tam, ka neesmu pelnījis konkrēto warnu, tas tad arī ir mans paskaidrojums.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Vienīgais tizlenis šeit dzīvo tev biksēs. Nevajag uzreiz sākt lamāties, tā taču nepiedien sūdzību izskatītājam. Es tev pateicu ko aizskarošu? Nē, vienkārši izdarīju subjektīvu secinājumu, jo tu iepriekšējā postā tieši tā arī pateici - nafig neinteresē. Bet ko izdarīji tu? Nepamatoti mani aizvainoji.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...