Jump to content
GIGN Forum

Sarmīte Ķikuste Officiāli Nokļūst Dauņu Sarakstā.


Hivemind
 Share

Recommended Posts

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:D

izlasiju :P ar to es gribeju pateikt, ka vieniga jeega aizliegt bija veikala, tas varbut vel kaut kaa samazinaas kodeeju skaitu(kuriem nepaveiksies noprikt, ja nebus ieprieksheja diena nopirkt), bet aizliegt baaros ir sivests, ja nu man tajaa dienaa dzimene, normali ar dzekiem baaraa saldejuma kokteiljus triekt :D

bet nu butiba uz sho likumu pajaat, mums te rajonaa savs chillplace, tur tik sen jau dzerstamies, ka pec treninja nav pat problemu atstat somu un maukt uz centru, ar alkoholu bus tas pats, slegts vakars un stfu likumam :D

p.s. kas tur guudmena avataraa? man rada to pashu veco kjeemu ar nazi :D

EDIT : Paldies moerto.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Manam bratanam arī iekrīt 1. septembrī dzimene un tad jau tāda apaļa jubileja - 22, kas būtu tāda kā sejas aizliešanas diena, bet šāda veida likumprojekts to visu sapiš. Life's a bitch! Nu nav šī īstā pieeja risināmajai problēmai. Es pat nezinu ko vēl varētu mainīt pašreizējā situācijā, lai gan vilks būtu paēdis gan aita dzīva, bet šis variants drīzāk nosit aitu un atstāj vilku badā.

Link to comment
Share on other sites

Tie, kas grib vienkārši brutāli piemesties pirmajā septembrī, it kā varētu iet uz bāru pēc 0:00 un šmigu priekš iesildīšanās iepirkt iepriekšējā dienā, bet nahuj tas vajadzīgs? Vai tad tiešām esam tik ļoti liela, nelabojama alkoholiķu tauta? :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Nav jau runa par pielikšanos, bet, piemēram - gribu vakarā pēc pelmeņiem un krējuma iedzert, teiksim, 2-3 aliņus. Kādā nahujā es to nedrīkstētu darīt tieši šajā datumā, ja neesmu paspējis šo alu nopirkt dienu iepriekš? Pilnīgs idiotisms. :)

Link to comment
Share on other sites

PILNĪGI NULLES VĒRTĪBA!

macho jau lielāko daļu pateica, bet es nesaprotu vienu lietu - vai tiešām ir jāatver topiks un jāpaspīd ar kaut ko tik debilu?

Tak komentē delfos, apollo, tvnetā, nra un citur!

HIVEMIND KAKOVA HRENA TU TE UMŅIČĪ!??! PAT NEPAPRASI CITU VIEDOKLI, VIENKĀRŠI IEPOSTO SAVU SŪDU!

TU PATS PIMPI NEUZRAKSTI PAT VIENU NORMĀLU UN DETALIZĒTU ARGUMENTU!

Bļeģ, kāpēc Tev nevar uzkrist kāda lāsteka? :bleble: :bleble: :bleble:

p.s. lol, Dr.Pains lasa topiku, viņu šeit nebiju redzējis kādu gadu!

Jurko zini ko nozime , ej dirst resnais apsi :) Tad lūdzu , tas ir veltīts tev. Tikai atkal nebļauj pa visu topiku, kāds es esmu lohs pēc taviem ieskatiem. Kādu man tev argumentu jāraksta ,šeit ir spams varu rakstīt topiku par ko gribu un kā gribu. Lāsteka var uzkrist tikai tādiem resniem lohiem kā tev :) , kuri knapi var paiet. Nightmare tu esi apveltits idiots , izlasi ko esi uzrakstījis un pārdoma vēlreiz. Dyversant tu atkal savu defaulto huiņu raksti , neko gudru tu nekad neesi varējis uzrakstīt, ja nu vienīgi par lauksaimniecības tehniku. Jurko abols no abeles talu nekrit, gan jau sapratisi kā tas ir domāts.

Link to comment
Share on other sites

un joprojam tava teksta nav argumentu.

Zini jaa, par lauksaimniecibu es saprotu daudz - sakot no zemes apstrades , kompleksas kjiimiju apstrades, beidzot ar tehnikas remontu, kas tavaam caalja smadzenem nav pa speekam. pa tam visam jau 15 gadus apmekleju latvijas vienu no top 5 teatra studijam, esmu piedalijies kaudze olimpiazzhu, esmu DJ pa weekend un privatos pasakumos, 16 kolektiviem veicu skanjas ierakstus un mastereju vinjus, + vel paspeju labot datorus, kas principa ir hobijs ar normalu pelnju, + esmu skanotajs lielakaja dalja rajonu pasakumu , jo ne tiikai gudri dirshu ka tu, bet ari apmekleju dazhadus specializacijas kursus - KATRA no jau pieminetajam lietam. + Tulit braukshu pie LT koleegam vel papildus macities gaismoshanu izradem&shoviem + buus konsultanta diploms audio risinajumos kulturas namiem/svētku zālēm. tā ka par manu intelektu neattīstītais rīgas tārps vari neuztraukties.

vieniga huinja kas pa defaultu velkas liidzi gignam esi tu.

Link to comment
Share on other sites

:)

Nu te arī tāda brēka par sīkumiem. Kāpēc to vienkārši nevar pieņemt kā nācijas īpatnību/atšķirību. Gluži tā pat, kā 1. janvārī nestrādā veikali, tā pat 1. septembrī nevar nopirkt šmigu. Kas tur tāds slikts?

Piedevām - esmu pārliecināts, ka šis likums darbosies tieši tā, kā paredzēts. Galu galā - skolnieku labākā īpašība ir neizcelties ar dižu plānošanu - proti - lēmums par piedzeršanos parasti tiek pieņemts ātri un barā, nevis rūpīgi iepriekš saplānota 1.mā septembra piedzeršanās!

Pats atceros, ka no urlām 1.majā septembrī pa seju dabuju kaut kādā pasākumā, bet vispār neko nepiefiksēju, jo biju totāli aizlējies. Vai tas skaitās kruti 10. klases skolniekam?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

:lol: Hivemind, tev ir lielisks member title, kur nu vēl labāku Mr. Argumentu par tevi.

APSOLU foršu CUSTOM Member title vai vienalga ko citu es šajā forumā varu uzlikt, tam, kurš uztaisīs jaunu smailiju, par godu hivemind otrajam lieliskajam argumentam - NEESI RESNS!

ja šo manu postu neievēros pietiekoši daudz cilvēki, uztaisīšu jaunu topiku! (man šķiet iespējams to jau tagad vajag darīt :) labi, eju to darīt)

Link to comment
Share on other sites

Bezbiksi neaiztiec mr pleasure :) Vins ir iekāpis vilcienā ar citiem pidinjiem, kuri brauc līdzi macho & co , visās tēmas kur vien var.

Edit: Forums ir pārvērties tagad officiāli par miskasti, pat kāds pidinjs Garsho Alus raksta huiņu.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

:) Cik orgināli , tikai žēl , ka bilde ir gadus 5 veca , un man nepaveicās ka mr wormam mājās dicki atrodas kolekcijā. Ej jau biju pie tevis mājās , bet ne runci paņēmu. (HAHA MOM JOKE) EAT IT pussy.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...