Jump to content
GIGN Forum

Spoki


hydro
 Share

Recommended Posts

Nu baac labi ka tagad vismaz ir riits lasot so visu. Man reaali slikti palika ap duusu, takaa esmu veel siiks nozeeloju ka vispar saaku lasiit so. Taada nojauta ka vakaraa murgosu upset.gif jo buusu maajaas viens. Es par to raidijumu ltv7 dazas serijas biju redzejis. Shis mos buus bik ne par pokiem bet vien serij bij ka pie kaukada purvai vairaki cilveki apmaldijusies, kautgan tur vairakus gadus dzivojusi. Tip domaa ka iet vislaik uz prieksu uz maajaam bet kauka izradaas ka vislaik pa kaukaadu placi staigaa, a maajas biku nostaak no taa placa. un taa tur ari mirusi. Neesmu un ari negribu sastapties ar spokiem.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

latinjsh ir 1337ticiigs sad.gif Trefik - viss ir tavaa galvaa

Link to comment
Share on other sites

pain - dāā - tāpēc ka anime atšķirībā no spokiem ir īsta manta. Pinkijs izaugs un apprecēs meiteni ar kaķa ausīm, īsiem svārkiem, asti un DD izmēra krūtīm.

ta jau es ari domaju ka ta bus ar Pinky

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
tu, nenoliedzami, to lieliski zini, jo drošvien esi uzrakstījis kādu doktora disertāciju par spokiem, jo tavs posts ir pārpludināts ar argumentiem, piemēriem un faktiem, nevis vienkārši uzrakstīts stulbs teikums ar ideju "nē, tā nav"

vjuberi, nezinu gan kas ir vilkme, bet, jā, es ar kaut ko tamlīdzīgu redzēju pa teļļuku.

smiliez.de_2538.gif man liekas ka tadu spoku nau

Link to comment
Share on other sites

Nu man mamma stastija kad vina berniba bija ar savu masu saukusi spokus tur saraxta uz lapu alfabetu utt bet isti neatceros ka tur bija jadara tad karo4 izsauc kadu garu piemeram kadu radinieku vai kautko tadu un tad uzdod vinam/vinai jautajumu un tad vins tev atbild bet ja parak iekars tad tas skivis girezas un griezas un mna mutere bija ta parmizusi biggrin.gif visu nakti negaja gulet.....

Laukos man kaiminiene ari ta darija un vinai pa 2 stavu vareja dzirdet solus smile.gif

P.S. atvainojos ja texta ir kludas!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...