Jump to content
GIGN Forum

Depresija, Vai Realisms?


Dj_erix
 Share

Recommended Posts

  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:atrodidraudzeni:

:)

hivemind, man patīk kā tu pirms tam aicināji Jurko ceturtdienās uz SSE, bet tagad saki, ka LV debatēs vairs nepiedalies :)

Ew es teicu , ka tagad nevar , jo Finanses iet zviedros , pec tam droshi. Es debateju tur ar savu komandas biedru un citiem chaliem , kuri ir ari SSer komandas attiecigi B,C,D. Tas ir treninja pec.

Turniri LV un debatet ar savejiem treninja pec ir divas dazhadas lietas.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Nu es sieviešu basketbolam sekoju līdzi. Viens no galvenajiem iemesliem ir tas, ka mana klases biedrene ir Latvijas U-18 izlasē un turu par viņu īkšķus, pie reizes arī izlases spēlēm sekoju līdzi un manuprāt meitenes mums laiž labāk nekā vīriešu izlase. Tenisa spēles ar skaistajām blondīnēm īsajos svārciņos arī cenšos garām nepalaist :P

:atrodidraudzeni: Killer smiley!

Link to comment
Share on other sites

Es ar vakar ( vai pareizāk teikt šodien no agra rīta ) skatijos ASV - Zviedrija - un meitenes normāli rukāja - nevar sūdzēties par viņām !

Moššš beidziet par šito tizlo Draudzeņu lietu un Debašu lietu ??? 5 lapas jau pa šitiem sūdiem iet...

:atrodidraudzeni: - nu tas bija jāieliek :D

Link to comment
Share on other sites

:) 23 gadu vecuma tik lielu duraku sen nebiju redzejis.

hahahahhahahahahhaah Tu esi duraks :DD Tu tiko ar savu textu realaas auzaas iebrauci un padariji sevi par duraku,duraku karali :D:mIm: ānusgalva :axe: Nee nu sorry saprastu vel brinitos kaa es augstskolu esmu beidzis ar augstu vertejumu,bet ne jau pamatskolu vai vidusskolu salidzinat.... Neieshu ar TEvi te debateet māster :DD

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā.

Viss normāli!

No sākuma iet pa tēmu. Tad parādās Hiveminds ar saviem trijiem argumentiem, domām par dzīvniekiem, :atrodidraudzeni: vai ar pishanos pa labi un kreisi, atšķirīgo ģērbšanās stilu, debatēm, jazzu, totalizātoriem un visur, kur mēs pārējie atpaliekam! :)

Link to comment
Share on other sites

Lasot sho topiku es sapratu tikai vienu, ka tagad, ja sieviete tevi izmanto kaa izklaideetaaju, "sponsoru", divreiz gadaa atbraucot uz Latviju, to sauc par - briivajaam attieciibaam, jauki.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...