Jump to content
GIGN Forum

Vajag Counter-strike 1.6 P48 L


Recommended Posts

Njā varat pateikt kā tur īsti ir ar to steem?Pāris gadus atpakaļ nopirku vekala šo spēli un tad nezināju,kas tas par draņķi ir.Uzinstalēju uz sava pc paspēlēju un tad izdzēsu no sava pc.Tagad skatos,ka man ir disks vēl palicis,bet pašas spēles tā laikam tur nau vairs.Kodu ar vairs neņem pretī kāds tur ir.Varat šo to kāds pastāstīt?Uz viena pc ja uzinstalēju tad viss cauri ar steem?Ja pc ir metams un nevaru neko saglābt,kā tur ir?

Link to comment
Share on other sites

Nez,laikam man tur vecajā nekas ner';adījās vairs.Nevarēju sagaidīt atbildi un nopirku jaunu.

Varat pateikt tādu lietu,ka man ir obligāti visas tās spēles jāuzinstalē vai nē.Nepazūdīs man nekur tie deathmach un vēlkas tur man ir?

Un uzspiežot uz pogu tools ko tur tas vis nozīmē un ko tur var darīt?

0yrkto99lx3nwe3l4zd_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tūļi ir spēļu Dedicated Serveri ( doh, katram instalam klāt pierakstīts ). Tas ir tas pats, kas izveidot pašam savu serveri. Pašas spēles atrodas apakš sadaļā My Games. It nekas no taviem My Games, Tools u.t.t nepazūd, pēc pārinstalēšanas, formatēšanas vai Steam'a uzinstalēšanas uz cita PC. Steamu var izmantot kaut no 10 datoriem, bet vienlaicīgi to darīt nevarēs.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Skaidra ģēla.

Vēlviens tād jautājums,kad piekonektējas serverim un uzspiežot TAB parādās spēlētāji un pie nick ir klāt bilde ko esmu izvēlējies steam,bet nevisos serveros man tā bilde tur rāda.Kāpēc tā?

Edited by kas tad2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...