Vipis Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Ja kadam nav griti ieliekat Protocol 48 liknku ar steem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 http://store.steampowered.com/app/10/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Njā varat pateikt kā tur īsti ir ar to steem?Pāris gadus atpakaļ nopirku vekala šo spēli un tad nezināju,kas tas par draņķi ir.Uzinstalēju uz sava pc paspēlēju un tad izdzēsu no sava pc.Tagad skatos,ka man ir disks vēl palicis,bet pašas spēles tā laikam tur nau vairs.Kodu ar vairs neņem pretī kāds tur ir.Varat šo to kāds pastāstīt?Uz viena pc ja uzinstalēju tad viss cauri ar steem?Ja pc ir metams un nevaru neko saglābt,kā tur ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMXX Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) atceries savu veco steam konta acc/pw un viss bus ok. btw , steem rakstas steam nevis steem. Edited February 14, 2010 by GMXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Nez,laikam man tur vecajā nekas ner';adījās vairs.Nevarēju sagaidīt atbildi un nopirku jaunu. Varat pateikt tādu lietu,ka man ir obligāti visas tās spēles jāuzinstalē vai nē.Nepazūdīs man nekur tie deathmach un vēlkas tur man ir? Un uzspiežot uz pogu tools ko tur tas vis nozīmē un ko tur var darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) Tūļi ir spēļu Dedicated Serveri ( doh, katram instalam klāt pierakstīts ). Tas ir tas pats, kas izveidot pašam savu serveri. Pašas spēles atrodas apakš sadaļā My Games. It nekas no taviem My Games, Tools u.t.t nepazūd, pēc pārinstalēšanas, formatēšanas vai Steam'a uzinstalēšanas uz cita PC. Steamu var izmantot kaut no 10 datoriem, bet vienlaicīgi to darīt nevarēs. Edited February 14, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) Skaidra ģēla. Vēlviens tād jautājums,kad piekonektējas serverim un uzspiežot TAB parādās spēlētāji un pie nick ir klāt bilde ko esmu izvēlējies steam,bet nevisos serveros man tā bilde tur rāda.Kāpēc tā? Edited February 14, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 http://www.gign.lv/gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Bildes ( ja nemaldos, tad sākot no 1024x768 CS'ā ) rāda tikai tiem, kuriem ir legālā kopija spēlei, tobiš tev un varbūt vēl kādam, kas tajā brīdī kapā caur stīmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 http://www.gign.lv/gign Tu tak esi apdauzīts,kā viens sīks ute blin.Paņem acis pierē un izlasi ko esmu iepriekš rakstījis,ka esmu iegādājies legāli cs.Nevis stulbi ko ieposto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts