Jump to content
GIGN Forum

Alko Serviss!


emys
 Share

Recommended Posts

Tātad, griežos pie jums lai lūgtu palīdzību viena veikala izstrādē. Man ir vajadzīgs interneta baners un logotips ko varētu likt kā veikala afišu. Izmērs banerim- 392x72 pixeļi. Logotipam vēlos redzēt skicītes. Nekādas bērnišķīgās un nekādus fufeļus. Lieta ir pavisam nopietna, veikals, kas vēlas atvērties uz jāņiem. Tātad firmas nosaukums "Alko Serviss" Tātad sapratāt, ka runa iet par alkoholu. Došu pāris mājienus, ka veikals atvērsies aiz dominas un būs iespēja nopirkt alkaholu internetā, pēc tam kurjers jūsu izvēlēto dzērienu atved uz mājām. Nu domu jūs sapratāt. Krāsas ieteicamas būtu kā šeit- http://www.latalko.lv

P.s Tas baneris, logo kurš patiks firmas galvenajiem. Tam pienāksies balva. Tā kā tas ir alkohola veikals, tad balvā pienāksies konjaks vai šņabis, vai arī kkas cits. Attiecīgi vecumam. Kā jau teicu, nekādus fufeļus. Ja kādi jautājumi, prasiet, atbildēšu uz jebkuru jautājumu.

Paldies. Gaidu darbus.

p.s, nezināju arī kur rakstīt, bet saistīts ar radošo prātu. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:)

Banerim jābūt kustīgam (mainīgam) vai vienkārši bildei? Un kā ar U-15,U-16,U-17 tiem arī balvā alko?

Balva būs noteikti un tā būs atkarīga no vecuma. ;) Der arī kustīgs, bet tā lai pa skaisto. ;D

p.s jā, domāju, ka arī šāda veida vecumam varēs atvēlēt alko, bet ganjau, ka ar mazākiem grādiem! :D

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Mans posts bija atiecinams uz puikam kas varetu meginat kaut ko darit , lai zin ka var dabut vairak ! Bet te smarzo ari pec tada principa - atsuti darbus un mes izdomasim !

Jaa kaads ko suta vai liek - Neaizmirstam par Water Markiem ! Savadak paliksi beša !

Link to comment
Share on other sites

nav īsti pa tēmu, tā ka uzreiz atvainojos par spamu, bet vēlējos vienu lietu paprasīt - Jums nav doma kaut kā izspēlēt to, ka var pasūtīt pa naktīm alkoholu? no sērijas, alkohols tiek "iepirkts" pirms 10 , bet paša piegāde notiek nakts vidū. es vienkārši ar draugiem vairākas reizes esam filozifējuši, cik šāds biznesa modulis būtu ienākumiem bagāts piektdienu un sestdienu naktīs, un interesē, vai kāds nemēģina to arī izdarīt :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Nu tu alkoholu varēsi apskatīties mājaslapā un pasūtīt uz mājām. Kurjers to nogādās pie tevis uz mājām. Ārpus Rīgas robežām būs jāmaksā laikam. Ūn par cauru diennakti arī vēl nezinu, uzjautāšu. Bet domāju, ka līdz kkādiem 3 točna varētu būt, ka kurjers strādās.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...