Jump to content
GIGN Forum

Miikstais Acc Request


Recommended Posts

Sveiki!

Sākšu ar to, ka jūsu serverī spēlēju jau kādus divus ar pusi mēnešus. Visbiežāk uzturos war3, pa reizei ieskrienu arī Pub`ā. Spēlēju kā nu kuro reizi, dažkārt sanāk nosēdēt pat līdz 2 naktī. Serverī bieži vien ir sastopami nekārtību cēlāji. Es nerunāju tikkai par čīteriem, bet arī par viselementārāko noteikumu pārkāpējiem t.i. kaut kādiem spamotājiem, flūdotājiem un pacaniem, kas vienkārši nepilda misiju, it īpaši AFK čaļi.

Tur tā kā būtu pateikts tas, kāpēc es vēlētos Admin Acces. Labi, pastāstīšu mazliet par sevi.

Karoč sauc mani par Kasparu, esmu 17 gadus vecs/jauns (kā nu kuram) un dzīvoju Siguldā.

Izlasīju, ka vajag uzrādīt kādu adminu, kurš var aizlikt par mani labu vārdu. Tātad varu nosaukt dažus ar kuriem kārtīgi jau esmu iepazinies un domāju, ka viņi var mani rekomendēt, tie būtu spankijs, Cyr, Sasmeens, Linkins un laikam jau arī Ads, tas tāpēc, ka reti spēlēju Pub`ā.

It kā visu esmu pateicis, ā, nu vēl kādas Admin komandas es vēlētos : xslay/slap, xb un xk.

Ceru, ka novērtēsiet mani objektīvi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ja tu domā par pubu, tad es teikšu anti, jo tiktiešam tur neesi aktīvs. Pašlaik pubā situācija ar adminiem ir vairāk nekā laba, jo katru dienu regulāri spēlē vismaz 10 adminim tā kā nesaskatu kādam tur vajadzību pēc acc. Kas attiecas uz war, tad lai tur izsakās tie, kas tur spēlē.

Link to comment
Share on other sites

Vo vo! Es +- 2 gadus spēlēju un pamazām iepazinos ar gign comunity memberiem pirms prasiju acc!

Tu vari būt afigenais čalis, bet man nevienam nepatīk teikt rec ja konkrētais indivīds neuzturas forumā. Forumā uzreiz var redzēt kandidāta prāta spējas.

Takā pagaidām es teikšu ANTI, bet kā jau visi zin es cs vairs nespēlēju un es pat nezinu kas tas war3 ir... Takā ņemiet vērā to viedokļus kuri spēlē :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Mahmed visu cieņu, bet es tik izsaku savas domas, jo neesmu nekur redzējis vai lasijis, ka nedrīkstētu izteikties, kaut arī admins esmu 1 mēnesi. Var jau neņemt manas domas vērā, jo gala vārds tāpat būs spices adminiem

Link to comment
Share on other sites

Notiek tas, ka atšķirībā no senākiem laikiem, kad komūnas veidojās ap vienu PUB serveri, šobrīd GIGNam ir vairāki serveri, kuri jāpārvalda un kuros jāuztur kārtība. Vecie spēlētāji ir salīdzinoši maz, tāpēc nākas piesaistīt jaunus kadrus, kuru adminētprasmes var pārbaudīt praksē. Nekas jau no tā netiek zaudēts, jo jebkuras uzliktās tiesības var viegli noņemt, bet labākajā scenārijā GIGN tiek pie laba admina, kas serveri padara par tikai patīkamāku vidi, kurā uzturēties. It sevišķi uzticamu adminu trūkums ir modu serveros kā DM un WAR3, jo vecie krabji paliek uzticami standarta publiskajam serverim bez modifikācijām.

Mans atbalsts censonim, ja viņš tiešām aktīvi darbojas pa serveri.

Link to comment
Share on other sites

1kaart - nav jaatbild uz katru postu

2kaart - netaisi double post

3kaart - gL, bet no mana neitrala ir pargajis uz ANTI, hotj shodien nospeleju no 10iem lidz 12iem un nebija adminu... problemu ari nekadu ipashu nebija !

Link to comment
Share on other sites

HEYA !

Mans viedoklis ir tāds.... tulīt..... aaa nu vot....

Īsti nezinu pat ko teikt, jo pa war3 vispār nedzīvojos un situation ar adminiem nezinu :ermm: .... Ja WAR3 adminu vairākums dod savu REC, tad me arī piebiedrojās.. :thumbsup:

ja nē nu tad sorry :P

Ja būtu pub serveris tad notiekti paliktu neitrāls, jo tur adminu ir pieitekami daudz...

Ar cieņu Ads ;/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...