Queer Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Sveiki! Vēlos pajautāt vai kaut kas mainas, kad es servera failus pārvietoju uz zibatmiņu (Flešku)? piem. Lagi, ping utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nekas tur nevar mainīties, tak padomā loģiski. Ja tu ieliec dziesmu fleškā kvalitāte mainās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Es domāju par datora noslogojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 No Flashkas serveri gribi palaist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT-Janka Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 nu no flash itka nekadu lagu nevaidzetu but ! ja tev labs PC... jo man stav noparnesajama cieta caur usb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 gudrs viirs ir teicis ka ja uz flasha tur web failus kurus izmanto biezhi, un vairums no tiem gadijumiem ir lasoshi pieprasijumi nevis rakstoshi, lapas atrdarbiba varot uzlaboties pat 10x bet cs serverim tas neko nemainis jo visi faili jau ir klientam, un vis atkarigs no tava ISP'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Caur kādu kopni tad jams to flash slēdz klāt analgīn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 ko tu tumaji ar "kopni"? cilveks dziljas detaljas neizpluda, bet pienjemu ka uzmauntoja devaisu, un noradija uz flashu root direktoriju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Kopne. Kaut kā USB, pat 2.0, ir lēnāks, kā ATA, kur nu vēl SATA. Tāpēc nesaprotu, kā Tavam gudrajam vīram tur kaut kas var būt ātrāks. Un mehāniska diska aiztures laiks tur vairs neko nevar spēlēt, jo tie cipari atšķirās pietiekami daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts