Jump to content
GIGN Forum

Un Ko Juus Dariijaat Pagajusho Nakti?


jonathan
 Share

Recommended Posts

Nu vo, esmu atvilcies maajaas no shausmiigi forshas nakts darbaa. Taa kaa mums pirmdien ir svariiga viziite no M&S (Marks & Spencer), kuri ir vieni no lielaakajiem liideriem anglijaa savaa laucinjaa tad man sanaaca iet cauri 3 meeneshu production record'iem. Paarbaudiit vai visi papiiri ir kaartiibaa + veel jasaraksta cleaning recordi visiem 3 meeneshiem. Ko gan labaaku var veeleeties dariit naktii no piektdienas uz sestdienu.

Un ko juus dariijaat pagaajushonakti? :)

Link to comment
Share on other sites

Visu nedēļu biju stīvs kā slotas kāts pēc mazā izbrauciena ar dēli pa Sabiles kalnu, bet tas mani neatturēja uzraut mazliet hoķi, sasildīties ar pudeli vermuta un uzraut kārtis ar čomiem labā atmosfērā. Man sanāca tīri labi pavadīts 5dienas vakars - 6dienas rīts.

Link to comment
Share on other sites

4dien saku dzert un svineet RD uzvaru par Atlantu,kas bija neplaanota,pec tam ar mokaam piebeidzu izvakshanos no savas darba vietas :) Un 18:00 svinigi saakaam dzert :) Kad komenieks tika norauts jau atkal,sazvaniju draugus un devaamies nakts dzivee uz klubu :) Velns tik daudz zakju izdanciinaats sen nebija :) Vakar 13:00 pamodos, izdzeru sidru un gaju gulet talaak :) Vakaraa paris filmas paskatijos un ap 1:00 iegaju gulet :) Shodien pie Teljuka visu dienu :) Jaiet vakarinjas laikam pagatavot :) Un jaa alinju ledusskapii atradu :DD

Link to comment
Share on other sites

9 vakarā iebraucām viesu mājā "Kalniņi" - netālu no žagarkalna, sākām cept gaļu, uzklājām galdu, sākām instalēt visu vēderos un beigās mierīga pasēdēšana izvērtās hārdcorīgā alkohola instalēšanas procesā, pirts, vārtīšanās pa pliko sniegā un karsta ūdens baļļa.

Šodien pa dienu uz kalna snovot.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...