Glud!naTajs Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 4 stundas pirms izbraukšanas, Teddy ar savu mašīnu atteicās braukt. Steidzami meklējam cilvēku ar mašīnu, kas ir gatavs piedalīties GIGN mini tusa atrakcijās Cēsīs. BTW: TAS IR ŠODIEN. Plānotā izbraukšana no centra ~ 19:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 nenostādi nu teddy tik sūdīgā pozīcijā, viņam tur bija iemesli kāpēc viņš netiek, bet enivei - es šaubos ka tev izdosies kādu baigi atrast - nāksies šaut ar autiņu tb autobusu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 (edited) Nu nemaz nebija tā domāts, bet pārlasot tiešām izklausās ka teddijs ir vainīgs pie visa Gan jau kāds labdaris atradīsies. Ja nekas cits neatliks, tad brauksim ar sabiedrisko. Cik tur tā darba EDIT: Oddish ir pie visa vainīgs Edited January 22, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Es noskaidrošu vai mašīnu varēšu dabūt. p.s. Kādas ir atrakcijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 vakarā lidoju uz valmieru, varu līdz cēsīm 4 aizvest būtu vakar padota ziņa, būtu ņēmis busu, varētu 7 aizvest Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Atrakcijas: 1. variants Pieci igauņi izdzer desmit pudeles šņabja.. Viens no viņiem tiek izvēlēts, lai noslēptos skapī. Pārējiem ir jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. 2. variants (iesācējiem) Divi igauņi izdzer piecas pudeles šņabja. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram jāuzmin, kas ir skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. 3. variants (profesionāļiem) Trīs igauņi izdzer trīs pudeles šņabja un deviņas pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Pārējie dzer tālāk. Dienas beigās tiek mēģināts uzminēt, kas notika dienas sākumā un kāpēc viens no viņiem atrodas skapī. Ir atļauts savstarpēji apspriesties. 4. variants (īstiem vīriem) Divi igauņi izdzer četras pudeles šņabja un četras pudeles Saku Rok alu. Viens no viņiem paslēpjas skapī. Otram ir jāuzmin, kur atrodas skapis. Apspriesties var tikai katrs pats ar sevi. 5. variants (tikai igauņiem) Pirms spēles ir ieteicams apspriesties ar savu ģimenes ārstu. Viens igaunis izdzer divas pudeles šņabja. Tad viņam ir jāuzmin, vai viņš ir skapī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 cash^, omg Kautkas tiiiiiiiiiiiiiiiiiiik smiekliigs. Cepums par tavu postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Mašīna ir , tagad lūdzu mēģiniet mani ieinteresēt visā pasākumā cēsis , kas un kā. Man ir plāns vakaram , bet negribas baigi atkal lietot alko laci vecriga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 būšu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Kas tev pret igauņiem skapī? Igauņi būs autentiski btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Paldies rusty par viesmīlīgo uzņemšanu Pasākums bija visnotaļ izdevies. Neliels ieskats: Afterpārtijs 2.stāvā pulksten 5:00 KUŠŠŠŠŠŠ Vilks man aiz muguras Cīsiņi (bez gaļas ar cieti, ūdeni un soju) Pārplēstā laiva un Rusty asiņojošais vaigs Potheadi Ripa (pazudusī) Backup plāns (2l Cēsu Light) Deadalive ar taksi Tests uz kalna bija pats labākais.(ar Street Fighter keponu ) Worma pirmā stāva sprādziena paranojaGaidīsim vēl uzaicinājumu Edited January 23, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 tas pa sprādzienu bij tik rēcīgi.no rīta pieceļas.."man likās, kad jūs nācāt augšā, tad pirmais stāvs uzsprāga" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 gludais, tu aizmirsi stirnu (LOL, STYRNA!) kuru gandrīz notriecām turpceļā. Kādi 15cm no mašīnas aizskrēja. Man ar vincister atpakaļceļā kaut kāds ļurbo buss trāpījās, Juglā bijām pēc 1h10min. Mājās nākot pa 15min kapitāli pārsalu. Nav jau brīnums, ārā kādi -20 grādi. Pasākums bija foršs, man patika. R15p4kt rusty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Mājās pa īstam iegāzos tikai tagad, jo, pateicoties ātrajam busam, paspēju uz nākamo pārtiju. Laiva FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 bij labi žēl ka ilgāk nepaliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 12 minūtē ir minimīta joks bik labākā izpildījumā http://www.inperil.net/details.php?id=58364 atkārtojam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 http://www.inperil.net/details.php?id=58364 atkārtojam? Jap, naktī kāpsim uz žagara virsū. Iedod savu skype name, pievienošu tevi čatam. Doma jau ir šo 5dien, ja viss labi saies, bet nekas vēl nav solīts. Vajag izdomāt atrakcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 satana perkele! worm, kas bij beigu beigās a serveri? labi pa kalnu pabraukājām gludais, kā saucās tā grupa, ko no rīta klausījāmies? aizmirsu labs pasākums p.s.galvā tas izklausījās labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Mašīnā vai pirtī? Tas tucārs? Kalns rullēja, ar kuru fočuku tas viss tika bildēts? Sievas vīram (galvā tas izklausījās labāk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 pirtī, tas episkais tip etniskais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 tip etniskais Korpiklaani Tev māsas bračkam vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Tev māsas bračkam vajag? aa, labais http://www.youtube.com/watch?v=AbcwOHvoZbA aga, masas bračka palūdza, lai pajautāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 serveris #1 ir dead, vēl nezinu kas pa lietu.. lapa pašlaik šancē uz #2 servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 (edited) Kurš tur prasīja par tām "rage" bildēm? Lūk -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited January 31, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now