Jump to content
GIGN Forum

Par Emci

eziic
 Share

Recommended Posts

darek, iedomājies situāciju, ja tev būtu beidzies termiņš nikam, kāds ienāktu ar tavu niku serverī un norautu banu par wh, tad tu, neko nezinādams, gadu nospēlētu un bams, kāds nekrietns admins tev uzliktu banu, jo redz, Tu, pirms gada esi čītojis. [un pohuj, ka tev acc, cita ip un provaiders]. Esiet cilvēcīgi, ak jel. :friiks:

Edited by RJ8

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Provaiders nav attaisnojums, es gada laikā esmu nomainijis 3 provaiderus, sēdēju uz MITs, pārvācos uz centru un pieslēdzu IZZI, izrādijās sūds un tagad lietoju LTC. Gads ir pārāk ilgs laiks, lai runātu par provaideru nesakritībām, piemēram, banu norāva mājās, šogad sāka studēt RTU.

RJ8 nočeko lūdzu velreiz topiku par iespējām neļaut spēlēt ar tavu niku, ja beidzies termiņš, neuzmanība šajā gadijumā(reg. nick) ir paša vaina nevis servera, adminu.

Edited by Epix

:friiks:

tak saņemies, darekam ir nagla dibenā iedūrusies. viņš paliks pie sava - LAUZIENA. Tulīt vel sāks teikt eMcis ka viņš no mājām ir čītojis un tur viņam ir lattelekom interents, bet viņš kļūdīsies, jo balvos eMcim ir alda nets, uz kuru jau gadiem stāv bans gignā + 2 vai 3 ip ir uz visu pilsētu :thumbsup:

tak saņemies, tev fake pateica ka tas bija kesh. un fake 100% to apgalvo. Viņiem balvos nav lielas iespējas ar provaideriem, tapēc visi sēž uz aldaneta(kuram ir 2 vai 3 ip uz visu pilsētu) uz aldaneta ip bans jau stāv gadiem. + es zinu ka emcis provaideru nav mainijis... ar to tev pietiek?

Bljeg, ko juus varat dirst tam darekam virsuu? Vinjsh ar xfb paliidziibu apskataas, ka emcim ir aktiivs bans tad nahuj lai vinjsh vinju nebanotu veelreiz? Kaa jau teicu, ka taisniiba ir abaam puseem un shitaa dirshana te var vilkties bezgaliigi, tapeec kaadam PAPA'm ir jaiebaazh savs purns te un janoliek visi pie vietas. Situaacija ir mazliet sarezhgjiitaaka kaa ikdienaa!

Ps:es personiigi, banu nonjemtu. :)

Jebal es patiešām nesaprotu, kā jūs visi pa pāris stundām dēļ viena bana paspējāt aizrakstīt piecas lapas. Darek tev neliekas, ka tu nedaudz pārspīlē? Tu banoji čali ar niku emcis pirms gada - SO? Tak pofig ja šitas ir tas pats emcis kurš pirms gada tika banots, ja viņš šobrīd nečīto un normāli spēlē, tad nahuj piepisties?

Edited by LAVRx

tu ko gribi 2009. gada februāra demku? :)

Es tev jau pateicu, tavs pirms 334 dienām uzliktais bans ir uz lattelekom. Viņam tāds vnk nevar būt, jo balvos viņam ir alda nets, ja netici, vari piezvanīt un paprasīt tam provaiderim. Provaideris nav mainijies, veljoprojām ir. Bans uz tās ip veljoprojām noteikti ir aktīvs, ja vien kāds sīcis nav nopircis unbanu.

Banu ko tu uzliki šodien, tas ir uz RTU kojām. + eMci zinu gadus četrus. esmu saskāries arī citās komūnās ar viņu. ja nekļūdos, tad arī rushlv viņš ir/bija admins. un liela daļa noteikti varēs apgalvot, ka šis cilvēks nečīto. Kā arī redzi, liela daļa GIGNa komūnas ir viņa pusē, un saka ka tā nevar būt... Tu vnk pats esi viņam piepisies ne par ko...

Tas būtu tas pats, ja tev sēdas pēteris nāktu un teiktu - TAS IR MANS NICKS! es ar viņu spēlēju jau 2.gadus, bet tu spēlē jau 10. gadus

Kā arī gignā viņš prasija tiesības un būtu arī dabūjis, ja neatteiktos reģistrēt niku

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry439059

Edited by Teddy

Es jau tev vienreiz uzrakstīju par delvera un šo gadījumu. Teddy, skatos, tev ar to pielekšanu tā pagrūtāk, tu vēl jo projām nesaproti, ka manas domas tu nemainīsi, neviens viņas nemainīs. Ko varam darīt, lai šito černi beigti, esmu jau rakstījis vairākas reizes.

tu vari ļoti jauki pateikt, ES ESMU SPĪTĪGS dareks, JO EMCIS MAN NEPATĪK UN ES NEĻAUŠU VIŅAM ŠEIT SPĒLĒT, kaut gan man ir 10 cilvēki pateikuši, ka manis banotais emcis ir cits cilvēks no citas,ip/provaidera. Kā arī man ir galvojuši cilvēki, ka tas ir cits eMcis.. ir snieguši reālus pierādijumus, bet es būšu kā mazs bērns un palikšu pie sava.Kā arī eMcim prasot admintiesības, daudzi oldschool memeberi viņu ir atbalstijuši. viņš ir radijis ļoti labu priekšstatu GIGNa komūnā. Pasaki kaut ko līdzīgu un droši vari lockot ciet topiku.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...