RJ8 Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) darek, iedomājies situāciju, ja tev būtu beidzies termiņš nikam, kāds ienāktu ar tavu niku serverī un norautu banu par wh, tad tu, neko nezinādams, gadu nospēlētu un bams, kāds nekrietns admins tev uzliktu banu, jo redz, Tu, pirms gada esi čītojis. [un pohuj, ka tev acc, cita ip un provaiders]. Esiet cilvēcīgi, ak jel. Edited January 21, 2010 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Provaiders nav attaisnojums, es gada laikā esmu nomainijis 3 provaiderus, sēdēju uz MITs, pārvācos uz centru un pieslēdzu IZZI, izrādijās sūds un tagad lietoju LTC. Gads ir pārāk ilgs laiks, lai runātu par provaideru nesakritībām, piemēram, banu norāva mājās, šogad sāka studēt RTU. RJ8 nočeko lūdzu velreiz topiku par iespējām neļaut spēlēt ar tavu niku, ja beidzies termiņš, neuzmanība šajā gadijumā(reg. nick) ir paša vaina nevis servera, adminu. Edited January 21, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 tak saņemies, darekam ir nagla dibenā iedūrusies. viņš paliks pie sava - LAUZIENA. Tulīt vel sāks teikt eMcis ka viņš no mājām ir čītojis un tur viņam ir lattelekom interents, bet viņš kļūdīsies, jo balvos eMcim ir alda nets, uz kuru jau gadiem stāv bans gignā + 2 vai 3 ip ir uz visu pilsētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Aizdomīgi liekas, tas, kas emcis tik ātri padevās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 nu izskatās tu +/- zini eMci, šo visu jau tu varēji pateikt ātrāk, tas būtībā daudz ko maina bana sakarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ah, Teddy, man nekas nav jāsāka, esmu visu jau pateicis. Tik viens jautājums, kāpēc tu izliecies, itkā, es šeit kaut ko izdomāju? Man ir reāls fakts - iepriekš banots par wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 UZ CITA PROVAIDERA!!!!! KAS IR LATTELEKOM. tu viņu nobanoji uz RTU kojām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Kāpēc tu tos provaiderus te piesauc? Man pašam pa gadu 2 ir nomainījušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 tak saņemies, tev fake pateica ka tas bija kesh. un fake 100% to apgalvo. Viņiem balvos nav lielas iespējas ar provaideriem, tapēc visi sēž uz aldaneta(kuram ir 2 vai 3 ip uz visu pilsētu) uz aldaneta ip bans jau stāv gadiem. + es zinu ka emcis provaideru nav mainijis... ar to tev pietiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 A man ir salami ar tostermaizi. un vēl man ir fakts, KA ES ATCEROS KĀ KESH TIKA BANOTS PAR WH AR NIKU EMCIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Bljeg, ko juus varat dirst tam darekam virsuu? Vinjsh ar xfb paliidziibu apskataas, ka emcim ir aktiivs bans tad nahuj lai vinjsh vinju nebanotu veelreiz? Kaa jau teicu, ka taisniiba ir abaam puseem un shitaa dirshana te var vilkties bezgaliigi, tapeec kaadam PAPA'm ir jaiebaazh savs purns te un janoliek visi pie vietas. Situaacija ir mazliet sarezhgjiitaaka kaa ikdienaa! Ps:es personiigi, banu nonjemtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ok, lieciet abi jūs pierādījumus galdā un banu noņemšu. Reku tev arī kompromiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Kas ir pierādījums tavā skatījumā? Tas , ka es biju klāt , kad tu viņu banoji par wh gadu iepriekš, tikai tas bija kesh, ts laikam nav pierādījums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Nu šoreiz man nepietiek ar pliku "es zinu, ka tas bija kesh". Tas būtu pārāk vienkārši, ņemot vērā cik tālu mēs te esam aizgājuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Edited January 21, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 eziic, tas ja samurays pasaka kaut ko, nenozīmē, ka es piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Jebal es patiešām nesaprotu, kā jūs visi pa pāris stundām dēļ viena bana paspējāt aizrakstīt piecas lapas. Darek tev neliekas, ka tu nedaudz pārspīlē? Tu banoji čali ar niku emcis pirms gada - SO? Tak pofig ja šitas ir tas pats emcis kurš pirms gada tika banots, ja viņš šobrīd nečīto un normāli spēlē, tad nahuj piepisties? Edited January 21, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) tu ko gribi 2009. gada februāra demku? Es tev jau pateicu, tavs pirms 334 dienām uzliktais bans ir uz lattelekom. Viņam tāds vnk nevar būt, jo balvos viņam ir alda nets, ja netici, vari piezvanīt un paprasīt tam provaiderim. Provaideris nav mainijies, veljoprojām ir. Bans uz tās ip veljoprojām noteikti ir aktīvs, ja vien kāds sīcis nav nopircis unbanu. Banu ko tu uzliki šodien, tas ir uz RTU kojām. + eMci zinu gadus četrus. esmu saskāries arī citās komūnās ar viņu. ja nekļūdos, tad arī rushlv viņš ir/bija admins. un liela daļa noteikti varēs apgalvot, ka šis cilvēks nečīto. Kā arī redzi, liela daļa GIGNa komūnas ir viņa pusē, un saka ka tā nevar būt... Tu vnk pats esi viņam piepisies ne par ko... Tas būtu tas pats, ja tev sēdas pēteris nāktu un teiktu - TAS IR MANS NICKS! es ar viņu spēlēju jau 2.gadus, bet tu spēlē jau 10. gadus Kā arī gignā viņš prasija tiesības un būtu arī dabūjis, ja neatteiktos reģistrēt niku http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry439059 Edited January 21, 2010 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 LAVRx, ja mēs pieļaujam šādu izņēmumu, tad tas nebūtu godīgi pret citiem līdzigiem atgadījumiem un baniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ) spēlējis tīri, tad šitam banu ir jāņem nost. p.s Vakardienas Delverim bija LTK interenets(ip:78.84.98.217). Šim ir kas pavisam cits. ar šo jau nav pateikts viss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Es jau tev vienreiz uzrakstīju par delvera un šo gadījumu. Teddy, skatos, tev ar to pielekšanu tā pagrūtāk, tu vēl jo projām nesaproti, ka manas domas tu nemainīsi, neviens viņas nemainīs. Ko varam darīt, lai šito černi beigti, esmu jau rakstījis vairākas reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Es eju gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 tu vari ļoti jauki pateikt, ES ESMU SPĪTĪGS dareks, JO EMCIS MAN NEPATĪK UN ES NEĻAUŠU VIŅAM ŠEIT SPĒLĒT, kaut gan man ir 10 cilvēki pateikuši, ka manis banotais emcis ir cits cilvēks no citas,ip/provaidera. Kā arī man ir galvojuši cilvēki, ka tas ir cits eMcis.. ir snieguši reālus pierādijumus, bet es būšu kā mazs bērns un palikšu pie sava.Kā arī eMcim prasot admintiesības, daudzi oldschool memeberi viņu ir atbalstijuši. viņš ir radijis ļoti labu priekšstatu GIGNa komūnā. Pasaki kaut ko līdzīgu un droši vari lockot ciet topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Parādi man kaut vienu to reālo pierādījumu. p.s un man galīgi nav nekā personīga pret viņu, vari ticēt vai nē, bet tā tas ir. Edited January 21, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 nu darek jāatzīst, ka šoreiz laikam tev nebūs taisnība, jo kā izrādās Teddy pat zin viņa mājas interneta pieslēgumu, diez vai viņš galvotu tā par čali par kuru nebūtu pārliecināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now