balis Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 ja parastie cigāri plaušās nav jāvelk, tad kā ir ar tiem cigāriem kam ir filtrs? man ir šitādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Cik man zināms, tad par cigāru sauc to, kas tam čalim ir rokā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 man ir рitвdi Manuprвt роs tieрi ir cigarillas , nevis cigвєi .. varbыt kпыdos Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Nesen pīpoju šādus ar šokolādes aromātu ! No nikotīna ne smakas... rly... filtru arī noplēsu nost.. NE SMAKAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 tolks šitos sūdus pipāt, domā baigais mafijnieks? Labi pats tā esmu ņēmis kautkur iekšā pāriz reizes, kad dzer. Lai nav ik pec 20min jaskrien kurit. Bet nejau šitādus kā tu, cigarelas = kakas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Arī nesaprotu , kā to sūdu var pīpēt, kas viņām tur ahujenais ir? Vairāk visādi sūdi tur iekšā ir protams arī ātrāk var dabūt kaut kādu vēzīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Shitos var droshi vilkt plaushaas. Tiiri paseedeeshanai,shitie dazhreiz ir tiesi laikaa. Protams,ja esi smeekjeetaajs ar staazhu,tad shitie meesli,jo nesatur tik daudz nikotiina kaa parastaas,bet ik pa laikam shitos ievilkt var. Jo aromaats un piegarsha tomeer ir jauka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 pidinji tie kas noliedz mazos cigarus... ja ir filtrs = cigarella , ko var vilkt plaushas.. ja nav izteikta,filtra ,tad ir cigars, cigaru lielumi ir dazhadi, jo ja teiksim tev nav 2h lai romeo izduuminatu, tad perc mazo kalibru un TIE JOPROJAM IR NAHUJ CIGARI! bet atela ir cigarellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
balis Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 ok skaidrs bet tad sanaak ka ja noples cigarellai filtru tad tas klust par cigaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Jā, tāpat kā nokrāsojot locekli melnu, tas kļūst par 10cm garāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Nemāk lidot, nav ko dirsties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now