SkaM^ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Pats tagad sēžu uz recruit-a-friend sūda. Nododot q, ari ir 3x vairāk xp, ja blakus stāv tas friend. Galvenais ir lai būtu friendi ar ko spēlēt, jo vienam pašam pa serveri kratīties laikam nav diezko forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 labaak jau nesaaciet. reaali, kaada jeega? kāds prikols, ka tu esi varens kaut kādā faking virtuālā spēļu pasaulē? tas ir zemē nomests laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 30 santīmi dienā izklausās bargi par spēli, kas padara tīņus par adiktiem, kuri saules gaismu var mēnesi neredzēt. Tie ir ~100 lati gadā un tas manuprāt ir vienkārši par daudz par vienu spēli prasīts. Neredzu pilnīgi nekādu atšķirību starp MU un WoW, bet varbūt tāpēc, ka esmu neaptēsts un to spēli neesmu tā normāli arī spēlējis. Arī ņēmu kaut kādus triālus un man čoms spaidīja pogas manā vietā, es tikai gāju uz priekšu un spaidīju space un mouse1 laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Tāds arrrtards, ka pat pogas nejēdz spiest čista varētu neredzēt atšķirību starp vismīlēto MU un Warcraftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Tik pat labi tu vari iet un teikt to smēķētājiem. Kāds prikols? Tāpat tevi neviens neklausisies, jo tu jau paspēj iedirst visos wow topikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 šis bija labs salīdzinājums, no vienas puses wow attīsta smadzenes, jo bg un arenas ir jadomā ļoti līdzi un arī attiecīgi jāreaģē, bet smēķēšanas tikai nodara ļaunumu. Jā bet wow no 0-80 lvl prasis kur menesis lai uzdzītu čharu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 sagribējas atkal uzkapāt. ;] bet labāk tomēr nē. laucinieks jau diezgan labi izstāstīja par tiem prikoliem, kurus sākumā būtu vēlams izmantot. Pats agrāk Aszunē pie hordes spēlēju. Iesaku gan par tiem xp bonusiem nedaudz palasīt infu, nekas nesaprotams tur nav. Citādi var sanākt sūdi, ja nezināsiet, ka jāstāv blakus, kad nodod questu, un nedabūsiet 3x xp un citas figņas. Viskrutāk ir, ja ir kāds pazīstams "lielais", kurš var palīdzēt dažādos questos, atbildēt uz kādu jautājumu un izraut cauri dungeoniem, lai dabūtu visādas krutas mantiņas un goldus, līdz ar to arī jāiet tajā serverī, kur draugs spēlē, ja tāds ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Bull to the shit. Man Hunteri, BEZ 3x experience, prasīja 144 stundas. Vienkārši questojot, bez baigā raša. No tām kādas pāris stundas vēl afk nosēdēju. Tas viss, protams, izdalīts pa pusotru nedēļu. Mēnesi tur nav ko marinēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 nu, spēlēt >10h dienā tomēr nav forši. Pietam huntards arī ir viena no visātrākajām klasēm skatoties kačāšanas ātrumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Atvaino, bet būs jāpiekrīt tevis paša spriedumam par sevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 es ari neredzu nekad jegu pirmamkartam shai speelei. minority laikam ir pedejas saprata paliekas pazaudejis ja ta kuli putas megjina aizstavet savu favorite speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Jēga? Wows ir izklaide un tāda arī ir jēga. Cits dzer, pīpē, duras u.c. Es to nedaru, es spēlēju wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 Vot, jā, es arī nesapratu, spēles spēlēšanai jēga? Ok, paldies cilvēkiem, kuri te rakstīja tiešām par tēmu sakarīgus postus. Visu kas interesēja uzzināju. TL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 wat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 in your face Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Pats nesen tiku vaļā no WoWa. Izdzēsu nafig visus čarus ārā ar visu spēli. Iesaku nesākt šo spēli un paskatīties vai nav kkas prātīgāks ko uzspēlēt un pa velti, bez mēneša maksām. WoW ir narkotikas, nevis spēle un tiešām ļoti var aizraut un palikt viegli atkarīgs. Nauda arī nereāli aiziet. Tos 9 ls var iztērēt daudz lietderīgāk. Tākā vēlreiz ieteikšu nesākt šo sūda spēli Atvainojos, ka gluži ne pa tēmu, bet vnk nenoturējos Edited January 21, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Narkotikas, kurām tu esi par vāju, lai turētos pretī un kļūsti atkarīgs? Ja jā, tad tā ir tava problēma, jo reāli tad tu pat mario nevari spēlēt, jo tu vari aizrauties. Visas spēles var spēlēt un nebūt atkarīgs, tikai ir jāzin norma, cik ilgi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now