Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums, Unt-


Reverend.
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Es vēlētos iegūt admina tiesības gign publiskajā Team Fortress2 serverī.

Admina komandas, kurām es vēlētos piekļuvi.

1. sm_gag - Lai sodītu spēlētājus kuri čatā pārspīlēti lamājas, aizvano citus spēlētājus un aizrautīgi spamo sava vai arī cita servera adreses, vai arī mājaslapas.

2. sm_silence - Lai sodītu spēlētājus kuri spēles laikā citiem uzspiež klausīties mūziku, lamājas, pārāk ilgi apspriež savu "ģimenes dzīvi"( Kur šodien dzersim u.tml.), tādām sarunām ir domātas saziņas programmas, ar kurām var savstarpēji visu pārrunāt. Netraucējot citiem.

3.sm_kick - Lai sodītu spēlētājus kuri apzināti traucē spēlēt pārējiem komandas biedriem. Piemēram - inženieri apzināti ceļ teleportus, lai pretinieku spiegi tiktu mūsu bāzē.

4.sm_ban - Lai sodītu spēlētājus kuri neņem vērā brīdinājumus(gag, silence , kick) un turpina citiem traucēt spēlēt. Ļoti reti, bet dažreiz arī ienāk spēlētāji, kuriem patīk izmantot aizliegtās palīgprogrammas.

Admini kas rekomendē - Tedijs un Resnā Dille Jurko.

Links uz statiem - http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=...fo&player=5

Lai nebūtu lieki jautājumi - Jā, man ir reģistrēts niks.

Link to comment
Share on other sites

Neredzu iemeslū, lai tik aktīvam spēlētājam liegtu šīs komandas. Zinu, ka daudzi teiks, ka gignā admini nav vajadzīgi n'shit, bet reāli šādās situācijās, kad admin tiesības ir jāpielieto reti varēs atsijāt tos adminus, kas viņas vēlas iegūt, lai pagarinātu savu krānu gagojot kickojot nevietā.

Īsāk sakot REC no manis. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu , varbūt neesmu admins , bet esmu biežāk serverī nekā daži citi labi admini (online time ~ 160h), un varu galvot , ka šis čalis vienmēr ir savaldīgs. Prieks spēlēt kopā

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...