kas tad2 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 (edited) Tātad ir tāda lieta,ka serveros bieži vien parādās visādi spameri. piemēram šāds teksts ir visbiežāk sastopams no šiem spēlētājiem Roze Server BE HINAM ? KANES www.Serverim.co.il 9 Ir viens plugins, kur ierakstot servera ip, aizstāj ar to, ko es norādu,bet šis plugins neņem šādas reklāmas. Kā pret to cīnīties? Vai ir kāds plugins ,kas šo reklāmu varētu aizstāt ar citu vai kā savādāk? Otrs jautājums būtu tāds. Es serverī vēlos ielikt jaunu mapi un tur ir bsp fails.txt fails un wad fails. Ieliekot šo wad failu cstrike mapē un ejot serverī būtu automātiski jāielādējas,bet tā nenotiek. Ejot serverī izmet tevi no cs ārā un saka,ka šāds fails man neēsot Kur ir problēma un kā to novērst? Edited January 17, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Par to spamu. Varētu mēģināt ar Swear punishment. Tur bija, ka aizstāj ar "#$%!@#" tekstus, ko esi norādījis failā. Par to mapi. izveido mapes_nosaukums.res failu un ieraksti viņā wad nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts