macho Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Tātad, manas komandas sastāvs es - viss no unlockiem test2 jurko - viss izņemot eyelander, cloak†, sandvich r&r - ir viss (? vai tiks) jancis*38* - viss izņemot targe improvise - ubersaw, flare gun, targe (es neskaitu ieročus ar kuriem nekāds fans nebūs) tankeris - ir viss pirāts - viss izņemot natasha hbeat kefīrs - viss brazer - viss izņemot targe/equalizer mullter - viss sunthug - viss izņemot natasha H.I.M Parody vai ir jau kāds no jums, kas zin, ka uzreiz netiks? Un vai visiem ir visi unlocki? Īpaši mani interesē demomana vairogs/zobens, heavija sandvičs un snaipera loks, pārējie ir mazsvarīgi, nu ok, vēl pyro flaregun. Ja ir, uzrakstiet ir, ja nav, tad uzrakstiet kuri nav. vēl - vai jums nav iebildumu, ka komandu sauc Tehniķi? (tas ar domu, ka man ir kādi 20 scenāriji izdomāti ko darīt ar inženieriem) un vai jums nav iebildumi, ja es jūs komandēšu ko darīt? Jo ja mēs visu darīsim organizēti, tad būs daudz jautrāk (šī iemesla pēc es gribu jūs sadalīt grupiņās pa 4, bet nu to pēc tam, kad redzēšu kuri te vispār ir un kuriem ir visi unlocki. es pats nebūšu pieejams no sestdienas pēcpusdienas līdz svētdienas vakaram, tāpēc visu vajadzētu jau izbazarēt līdz tam laikam. edit: ā vēl, es ceru, ka jums nav iebildumu pret inženieriem, jo tā būs mūsu main klase doubledit: lūdzu pacentieties dabūt sekojošos ieročus obligāti: targe, cloak and dagger, sandwich, jarate, flare gun, eyelander/hunstman (vēlams lai abi, bet nu pofig) optional, bet vēlami: ubersaw, KGB, kritzkrieg (šo būs labi ja būs dažiem), sandman, BONK, FAN, Natascha un lūdzu uzrakstiet, kuram kas ir, lai es jau laicīgi varu izdomāt, ko mēs darīsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Un vai visiem ir visi unlocki? Īpaši mani interesē demomana vairogs/zobens, heavija sandvičs un snaipera loks, pārējie ir mazsvarīgi, nu ok, vēl pyro flaregun. Ja ir, uzrakstiet ir, ja nav, tad uzrakstiet kuri nav. vēl - vai jums nav iebildumu, ka komandu sauc Tehniķi? Tatad no unlockiem man ir http://www.tf2items.com/profiles/76561197994587860 Maz, bet pasēdēšu mož vēl idlē kko savākšu.Šodien (paldies dievam, beidzot) izkrita uberzāģis atkal.Jaunais taunts (rock) Tehniķi vienkārši skan - Labāk Tehnomancers (tehnomāni), vai drunken technos tad jau Pret to ka kāds komandē iebildumu nav, labāk nekā masīva haosveida panika. Informācijas pēc daru zināmu ka nebūšu no šodienas 14:00 līdz rītdienai. Edited January 15, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 negribi papildīt ačīvmentus? reāli lietas, kas tev ir vajadzīgas ir heavy sandvičs, (tas bija ja nemaldos pirmais unlocks), snaipera loks (tas bija otrais vai trešais, šis nav pārāk svarīgi īstenībā) un demomana zobens, kas ir pirmais unlocks. Nav tie ačīvmenti tik grūti. Vispār - tev vajag vienu - vai nu zobenu vai nu loku. bet principā, liela skāde nav, ja jums nebūs unlocku, man ir miljons ideja ko darīt ar inženieriem. bļin, esaizmirsu - CLOAK AND DAGGER vēl ir vajadzīgs, tas jau ir diezgan svarīgi, jo man pāris idejas bija ar to saistītas. ja tu vēl kaut ko dabū līdz svētdienas vakaram, tad ieraksti te. man vislaik šķita, ka visiem ir visi ieroči (nu kas tā pavairāk spēlē), bet laikam jau kļūdījos, vajadzēs pierakstīt, kas katram ir. Updeitošu pirmo postu kad jūs te visu infu saliksiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 You'r da boss... ar acvhieviem neko nesasniegshu jo visi jau izpildīt... :/ vnk es nepadomāju un daudz lietas esmu sakraftojis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 achievementus man liekas var noresetot ne? un moš ačīvmentu serverī (ja tevi nebaida statu noresetošana otreiz) dabūt visu? vai tā tas nestrādā? žēl ka nav trading system, man visi ieroči ir vismaz dubultā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Jām, labi, mēģināšu līdz svētdienai kko izdarit lietas labā... Edited January 15, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Es ieradīšos noteikti! Visi unlock'i ir, izņemot demomen'a vairogu, bet iespējams līdz svētdienai izkritīs. Ar komandas nosaukumu esmu pilnībā apmierināts. Nav arī pilnīgi nekādi iebildumi pret to, ka komandēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 paldies janci targe es domāju ļoti daudziem nebūs, jo es jau tagad zinu, ka testam un visticamāk arī jurko nav. bet nu skatīsimies. ierosinu arī tajā brīdī stīmā pamainīt niku uz "Tehniķi . niks", lai būtu tāda kopības sajūta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Hops! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ir visi itemi, nav iebildumu pret komandēšanu (tas pat ir labi) un nav arī nekādu iebildumu pret nosaukumu. Kad mēs tur grupēsimies pa 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 tā, visi itemi ir, tik es nezinu, vai varēšu tikt īsti. ir lieta, ka mans laptops, uz kā parasti spēlēju ir noplīsis, un diez vai satasīs līdz svētdienai. jāmēģina veco datoru iekurbulēt, visu salikt uz minimālajiem iestatījumiem un tad moš ar kādu low fps configu varētu uzspēlēt, jāiemēģina, vai ir reāli uzspēlēt, padošu ziņu arī tad, vai reāli varēšu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 tankeri - tad kad es fo shizzle uzzināšu sastāvu, domāju tas notiks pāris minūtes pirms spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ir 'viss' tikai nav tie jaunie ieroči, t.i. solijam ir tikai ekvalaizers... un demomanam nav, kaut kā nepatīk spēlēt ar demo.. Pārējāis viss it kā ir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 kas shis pa staffu? kaa izveleejaas kapteenjus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 hvz, par to prasi all-star topikā. Tu neesi manā komandā, tāpēc lūdzu te neraksti p.s. vispār jau es nākošreiz domāju, ka cilvēkiem ir jābalso par kapteiņiem un tad jāizvēlas pašiem pie kura spēlēt, bet nu tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) To jau var paspēt vēl noorganizēt. P.S. Piedod, ka neesmu tavā komandā, bet uzrakstīju Edited January 15, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 nu, nu. šoreiz droši vien, ka nevajag, ja jau organizatori ir visu izdomājuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 man ir viss iznemot natacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Man nav cloak & daggers, demomena zobens, sviestmaize (abus baigi forši uzkraftoju) Pats esmu Tukumā un Rīgā būšu tikai 7dien Man arī ir pāris brangas idejas. Vajag vienoties par runāšanu pašā tf2 vai ventrilo Engee un spiegi varētu būt top klases Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 man nav nataša un SR , bet nezvai ar tajām klasēm spelēšu es galveno kārt būšu C&D spiegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 tā, tikko paspēlēju uz vecās grabažas, nu, uzliekot visu uz minimālo un kaut kādu fps configu, ko kaut kur atradu, kaut kā jau var paspēlēt. nekāds ūberīgais spēlētājs nebūšu, bet ar C&D sēdēt kaktos toč varēšu, tā ka domāju, ka var skaitīt mani klāt a vispār, moš kāds zin kādu ūuber fps configu, moš tas, ko es atradu, tāds pašvaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 tas ko tu saki - ka tu spēlēsi pēc saviem ieskatiem un manām idejām un virsvadībai nepiekrīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Kapteiņi paši izvēlējās savus spēlētājus. Notika līdzīgi kā sportā tikai virtuāli. Viens kapteinis paņem četrus spēlētājus otrs četrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Man viss ir! Ar komandas nosaukumu esmu pilnībā apmierināts. Droši vari mūs visus izšešināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Man ir viss! Mans backpack's Pārsvarā lēkāšu apkārt ar resno un mediķi + varu paņemt snaiperi vai inženieri... Un vajag "Banana phone" - tas uzreiz pateiks priekšā visiem, ka ir jāņem inženieris un jāsāk dejot! Tehniķi . Kefirchiks Edited January 15, 2010 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now