Lumpy Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Es ar kā reiz vakar dabūju Kingslayer titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Bļin kā es gribu sev Kingslayer title, uhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Neuztraucies, cataclizma katrs vares tikt pie taadas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 tas achievements vai tad netiek konvertēts uz "Feat of strength", respektīvi kļūst neiegūstams? 100% nezinu, bet liekas, ka lasīju kaut kur. cataclysmā noteikti rollošu kaut ko jaunu, iespējams, ka kādu no casteriem, jo nekad neesmu spēlējis ar casteri @ endgame Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 A few weeks ago I announced that the target release date for Cataclysm was November 2. Well, according to an update I just got, the release has been postponed and Blizzard will try to release the game in early December. (Basically, either December 7 or December 14) The Cataclysm by itself will happen earlier and will let you play in the "new" zone for a couple of days/weeks before you can buy the expansion and access the level 85 content. Keep in mind that they're mostly inside info, they're not official and I just report them because ... well, I'm sure you all want to know when it's supposed to happen. Itkaa neoficiaali bet ko daomaajat? Man piemeeram patiik, jo neareeju izdomaat rullleet augshaa jaunu 4aru vai uzbliezt uz 80o vecos... tagad nebuus jaizveelaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 bļa tev priests jau sen bija jākačā aszunē!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Starp citu, pēdējie visi mega smagie patch'i jau ļauj ieskatīties pre-cata kontentā. Nesen nejauši atklāju, ka var piedalīties gnome'u mēģinājumā atgūt Gnomeregan'u. Tik jāpabazarē ar viņu karali iekš IF un jāizpilda pāris ievadkvesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Sulik tu esi atsācis spēlēt? btw tajā Operation: Gnomeregan baigi mūzika skan. Labi iet kopā ar eventu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Vairāk vai mazāk atsāku. Kā agrāk pilnīgs solo, ja neskaita BG, kur pelnu honor un ģērbjos epic pvp gear'ā. Vēl uz tā pašā dusty old Mazrigos. Vot to Gnomeregan q, pildīju diemžēl bez mūzikas, bet puslīdz kviecošo karaļa balsi paklausījos gan. Kaut kā smieklīgi redzēt, ka wow komūna pārgāja no agrākā Res. uz GS fenomenu. Šķiet krietni diskriminējošāks nekā Res.. Ja agrāk varēji atkratīties ar domu, ka esi PVE spēlētājs, tāpēc Res. nav vajadzīgs, tad tagad PVE var mierīgi apcelt PVP dēļ tā GS. Principā vēl viens vieglāk uztverams veids, kā var pamērīties ar krāniņiem, kurš ir krietni ērtāks, nekā pētīt katru item'u atsevišķi iekš armory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) PVP iekš PVE nebija derīgs jau TBC laikos, tā, ka nesaprotu tavējo Resilience tekstu. Nu, GS manuprāt ir ļoti laba fīča, vienīgais tas, ka daudzi prasa pārāk augstu GS priekš smieklīgām instancēm. Vakar TOC10 prasīja 5.5k GS, to instanci mierīgi bez problēmām var iziet ar 4.5k, ja visiem ir. Edited September 28, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Par to Res. un GS - TBC laikos, čatā, visu laiku izskanēja piedāvājumi pievienoties arena komandām ar piebildēm par minimālo Res. skaitli. Tagad redz visam pamats ir GS. Pat BG laikā lielākās vaimanās vai "sarkastiski" asprātīgie izteikumos par komandas spējām tiek iesaistīti vērtējumi pēc GS. Par Res. vispār ne miņas ne ziņas. Es pieņemu, ka GS kā vērtēšanas instrumets varētu būt puslīdz adekvāts, bet vienalga nav ideāls, jo neiekļauj visus iespējamos spēlētāja aspektus pēc kuriem viņu vērtēt. Es tik uzjautrinos par to, kā tie spēlētāju vērtējumi mainās kā modes kliedzieni. Jāgaida nākošais kaut kāds "score", kuram pilnīgi noteikti jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 hmm, cataclizma, kura buus capital city? Dalaran atkal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Tā saucamais "Sanctuary" vairs nebūs. Hordei visi pulcēsies Orgrimmar, bet aliansei visdrīzāk Ironforge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ironforge? Vai tad, SW nebuus popularaaka, jo no turienes iet kugi uz citiem ally pilsetaam. Pagaidam, man viss labaak patiik tas, ka warchief buus tiesi centraa, kur atrodas parasti visi speleetaji un nebuus tik viegli, ka tagad, vnk caur aizmuguri apjaaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Sw tikai bomzhi tusee. visi duuzhi If seezh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 lol Kokrēts release date katalizmai jau nav zināms, ne? Cerams, ka pārāk dārgi nebleķos tas expansion's, un es, parastais reņģēdājs, varēšu atļauties tādu prieku. Pašlaik reāli man ir tikai BC, bez WoLTK, so izdomāju, ka nogaidīšu līdz iznāks cata un tad pirkšu WoLTK, moš lētāk sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) Es tik uzjautrinos par to, kā tie spēlētāju vērtējumi mainās kā modes kliedzieni. Jāgaida nākošais kaut kāds "score", kuram pilnīgi noteikti jābūt. Nezinu gan, tepat arī tie, kas uz PVP, tiem prasa Resilience 1k+, neviens nekādu GS neprasa un BG neesmu pieredzējis, ka kāds kaut ko par GS/Resi teiktu vispār. Šobrīd PvP bez resilience vispār nav iespējams, ja nē mirsti 2-3 sitienos. Nebūs nekāda nākošā SCORE, būs GS priekš PVE un Resilience priekš PvP, tā kā jau tagad ir! GS nav ideāls, bet ļoti optimāls. Edited September 28, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 gs ir sliktaakais, kas noticis wowaa peec "epic" achievementa. neko vinsh nepasaka. ir tik daudz idiotu, kas ar savu > 9000 gs taisa 5k dps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Viņš pasaka daudz ko, parasti par GS sūdzās tie, kam pašiem gear sūdīgs. Ir nuubi arī ar lieliem GS cipariem, bet viņu ar lieliem cipariem ir 1000x mazāk nekā pie 4k GS un DPS sagaidīt var tomēr vairāk no 6k GS nekā no 4.5k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 man ir 13 gadi un 3,5k gs, LF ICC 25 RUN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 par gs sūdzas normālie spēlētāji, ne tikai tādi, kam nav tā geara. cerams, ka tas lohs, kas izlaida to adonu pēc klizmas nevarēs updeitot versiju mistisku iemeslu dēļ un tas sūds nedarbosies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 +1. Šodien vienu pasūtīju konkrēti di*rst, kad man prasīja GS priekš VoA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 OK, varenie gudreļi, kādi tad ir jūsu ieteikumi, lai vienkāršāk sameklētu cilvēkus, bez GS? Katru inspectojot, tāpat neņemsi nevienu uz ICC25 ar reāli sūdīgu gear, bet ar pēc iespējas labāku. Kāmēr nebūs kaut kāds BRAINMETER addons uztaisīts, ar kuru var samērīt skilus un gear attiecību, tikmēr man liekas būs šī stulbā muldēšana, ka GS ir sūds. Tas ir vislabākais veids, kā izfiltrēt spēlētājus ar pietiekami labu gear priekš vēlamā rezultāta sasniegšanas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Katru inspectojot, tāpat neņemsi nevienu uz ICC25 ar reāli sūdīgu gear, bet ar pēc iespējas labāku. Kāmēr nebūs kaut kāds BRAINMETER addons uztaisīts, ar kuru var samērīt skilus un gear attiecību, tikmēr man liekas būs šī stulbā muldēšana, ka GS ir sūds. Tas ir vislabākais veids, kā izfiltrēt spēlētājus ar pietiekami labu gear priekš vēlamā rezultāta sasniegšanas! Es kad vācu pugus, vienmēr skatos achievus un vai gears ir pilnībā sagatavots. Uz gs vispār neskatos, pat neizmantoju to sūda addonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) ai, nu jau man liekas, ka jūs mazliet bandwagon'ojat. gs ir instruments, kas pasaka cik tev ir labs gears => neko vairāk. Tas, ka cilvēki mēdz viņu nepareizi izmantot, tas jau ir cits stāsts... Pats tādām gear check vajadzībām izmantoju Elitist Group. Pieskrien man klāt, targetoju un uzrakstu /eg. Visu skaisti redzu - gearu, trūkstošos gemus/enchantus un pat to cik reizes čels ar šo čaru ir izgājis konkrēto reidu/downojis bosu. specu maiņa casteriem ir mazliet gay. Nevarēja uzlikt kaut ko piemēram "silenced for 5 seconds", nevis uzreiz tukšu mana bāru? Tādā ziņā warriori/rougi un drīz jau hunteri vispār necieš. Edited September 29, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now