jancho Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 da reāla hujņa tas vote kick tagad ir, pilnīgi bezjēdzīgs, cīņas laikā nevar kickot, tik pat labi kickojamais vēsi pa vienam mobam vislaik var pullot, lai tik viņu neizkiko... Un nahuj 15 minūtes kopš sākuma nevar izkikot. Man vispār zajebis hīleri iemet grupā, šis vienkārši pasaka, ka Mani nehīlošot, jo man tikai 30k HP(kad nesen 2 dienas iepriekš biju nodingojis), wtf? Cik tad ir requirements priekš HC 40k? un Dirsā bļe visus trash mobus nositām līdz pirmajam bosam bez hīlera, un tas suka nav izkikojams... Rezultātā nācās pamest grupu un dabūt 15 minūšu debufu, ka nevaru joinot random HC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 nekad nebūs kompromiss. Viss ko jūs sakāt ir stulbi, jā. Bet ja nebūtu limita tam kickam, kickotu bez apstājas visus. Jaunie 80ie vispār tiktu tiranizētu nonstopā. Anyway, esam 9/12 heroic 25man. diezgan normāli iet patiesībā. Šonedēļ, vakar un šodien, pavadījām divas stundas uz viena bosa un pārējos praktiski one-shottojām. Pēdējās trīs hard modes gan ir dirsā grūtas, tās drošvien pēc kāda moš mēneša pievarēsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Viss ko jūs sakāt ir stulbi, jā. Bet ja nebūtu limita tam kickam, kickotu bez apstājas visus. Jaunie 80ie vispār tiktu tiranizētu nonstopā. Anyway, esam 9/12 heroic 25man. diezgan normāli iet patiesībā. Šonedēļ, vakar un šodien, pavadījām divas stundas uz viena bosa un pārējos praktiski one-shottojām. Pēdējās trīs hard modes gan ir dirsā grūtas, tās drošvien pēc kāda moš mēneša pievarēsim. Bet viņi netika tiranizēti, es pats paspēju nodingot pie vecajiem noteikumiem ar 2 čariem, mani nevienā instancē neizmeta, ne ar warlocku, ne ar paladinu, ar warlocku gan nebija īsti par ko, ar visu savu 2500 GS taisīju normālu DPS par ko neviens nevarēja sūdzēties, bet manu paladinu vēsi varēja kickot, nodingojot 80.lvl varēju nez kāpēc jau uzreiz iet HC, lai gan GS bija 2.3k un citi kas nupat nodingojuši dabūja fārmot vēl Normal 80 instances. Un tāpat es taisīju ar 1 handed wep un shieldu, kā DPS 800DPS, mani nekickoja, viņiem vienkārši instances sākumā atvainojos, ka viņiem nākas mani būstot, bet man reāli ātri vajag gear uzlabot, lai varu atkal tankot. (man bija dual spec ar retri, bet nebija NEKĀ priekš retri DPS, pilnīgi viss priekš tanking). Nezinu, bet mani saprata un nekickoja, lai arī tā bija tikai viena diena kurā kādus padsmit danžus izgāju, ne reizi netiku izkikots!!!! Tas, ka iesācējus kicko tātad ir absolūts mīts! Kicko dauņus, kas nesaprot ko dara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Tas kickošanas laiks, kas jāgaida ir dirsā. Šodien random hc nācās healot drood tanku ar ~23k hp pietam bear formā, kurš iedomājās ka ir imba un var mierīgi tankot ~8 mobus ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 bet nav tak interesanti healot druidu ar 70k hp. šādi vismaz kāda odziņa vecajām, nodrāztajām instancēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) HAHAH, lol, ka tik neesam to pašu tanku satikuši šodien? Neesi Misery(atbilstošs nosaukums druīdam) Battlegroup? Es insta leavoju pārtiju, bezcerīgs gadījums. Edited March 25, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 ku-kū, no gigna arvien retāk un retāk kāds parādās online Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Es parādos katru dienu. Laiki vienkārši nesakrīt drošvien. Un trīsreiz/četreiz nedēļā nolaifoju raidos. Tākā es nez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 minO, ap vakaru varēsi izvest cauri instanci? Priekš q, un var arī ačīvmentu pie reizes , LFG finderā neviens uz šo ne quenojās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Man wow sezona beigusies. Jāgaida līdz Oktobrim un atkal jāspēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) Man problema, ka wow pakaries ira... šodien repair uztaisishu... un bušu back Edited March 27, 2010 by Quality1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 vai vēl kādam pēc pēdējā patch ir problēmas ieiet serverī - loading screen apstājas pie 100% un nekas nenotiek, jārestartē WoWs. Šitā 50% gadījumu, kad jātransportējas pa Northrend, vai arī kādā dungeon/raidā jāiet iekšā. + NPC lago, vienreiz uzspiežot nekas nenotiek, nospiež otru reizi uzreiz piedāvā savus labumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 identiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Man repair palīdzēja. Tipa dēļ addoniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 repair tipa tas tūlis? Vai arī reinstal domāji? Iepriekš ja probzas bija dēļ addoniem, tad prosta Interface folderi man Blizzard supports lika izdzēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 omg wow guru nezina, kas ir repair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 nu to repair uztaisīju, man neko tas nemainīja. Tāpēc ar prasu, vai tev palīdzēja Repair vai Reinstall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Palīdzeja man gan, viss tagad iet, tikai tie debilie addoni pisas Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 man līdz ar jauno patchu, WoWs baigi gruzās, kad ielogojas pašā spelē. Pirmīt tā nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 same as w2dc, un ik pa laikam spēle reāli ielago nevis dēļ ms/pinga, bet vienkārši ielago.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 viss vrode kaartiibaa .. nemaniju bagus/lagus es gan ar paspeeju repair tuuli palaist, jo vinsh man kautko negribeeja patchot, bet izraadaas ar pogu - run as administrator pietika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) Šodien mūsu gildei bija events. 1lvl maratons. Karo4i jauzstaisa 1. Taurs. Jaskrien līdz TB --> Jātrod viens spēletājs un japadejo un tad no TB ar kājām līdz OG. --> arī jaatrod un japadejo un tad no Ogrimmaras līdz Silithus pie meeting stone jaatrod spēlētajs un jaiedod /kiss un uzvarētajs dabū 10k gold Es protams nolohojos un domāju ar spoka veidolu nomirsu pie ogrimmaras un aizskriesu līdz thousend needle un kad piegāju pie eņģeļa lai atdzimtu, mani atsvieda atpakaļ uz OG... Tads fail. Bijam 18 dalībnieki Edited March 27, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 A Silitusā vispār ir iespējams kādu spēlētāju atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Tads fail. ja būtu relog uztaisījis, kad biji Silithusā, pirms atdzimšanas, būtu atdzimis tur, nevis Orgrimaar. Kas man te prasīja boostu, sorry, piektdien sanāca atlaist un visa sestdiena aizgāja ceļā uz V-pili un atpakaļ. Šovakar reids, nezinu kā būs ar laiku boostiem. p.s. - droši lieciet skrīnus ar prikoliem, interesantām lietām/skatiem/bugiem, quotēēēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now