Jump to content
GIGN Forum

Ingame Stats.


entw
 Share

Recommended Posts

Idlojot mazliet sapisu sev status kurus tipja uzrāda kad lādējās spēle, nu kur playtime + best scores utt., jautājums. Vai resetojot tos man tikai viņi izdzēsīsies, bet visi ačīvmenti + ieroči + cepures paliks? Jo cik dzirdēju nereseto tikai status, bet gan arī itemus, wtf? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Itemi un kepkas paliks. Savāktie āčīvmenti arī. Man noresetojās, piemēram, tas ačīvs, kur ar heviju cik tur skauti jānomušī. Nu respektīvi, resetojas tie, kur jāvāc kili, ja neesi jau to ačīvu līdz galam izpildījis. Ja ir līdz galam, tad neresetosies.

Link to comment
Share on other sites

mhmh, bāc baigi daudz tagad ačīvmenti man kur tieši jāvāc un ir 50uz50, <_< jāgaida kamēr izpildīšu. Runājot par ačīvmentiem, kāds var palīdzēt ar paskaidrošanu? Es tagad vācu demomena ačīvmentus un mazliet neskaidrībā ko tur īsti jādara:

Brainspotting

Decapitate 50 enemy players

Shorn Connery

Decapitate a cloaked Spy.

He Who Celt It

Use the Sticky Launcher to kill an enemy player via environmental damage.

Vienkārši pārtulkojat/izskaidrojat kas tur jādara, ja nav grūti. Tas decapitate nozīmē vienkārši nogalināt??

Un runājot par to pildīšanu, man liekas, ka šis ir ūber grūts, The Argyle Sap, jo reāli ar vienu stiķiju nepietiek, tur vismaz 2-3, lai nonestu uzreiz sentriju, viņu un dispenseri, pie tam viņiem visiem ir jābūt nereāli cieši, karoč omg.

Link to comment
Share on other sites

Brainspotting - jānovāc 50 spēlētāji ar zobenu

Shorn Connery - ar zobenu jānogalina spiegs kas ir cloakojies

He Who celt it - neesu 100% drošs, bet laikam ka tu palīdzi cilvēku nogalināt, bet viņš mirst, piemēram, nokrītot no agstuma.

The argyle sap - ja tas ir tas ko domāju, ka enģijs ar dispenseri un sentry jānones - tad nav nekas traks. Nevajag jau ar 1 stikiju. Uzmet visus 8 tai vietia apkārt un detonē. ;)

P.S. Par resetiem ir tā kā ir. Pāsam bija heavijam kur ir tie 50 ubercharge jādabū bija 49 un resetojot status bija viss no sākuma jāsāk :D Tas pats bija ar to kur vinām ir assisti jāvāc, pyro miljons damadge arī resetojās.

Link to comment
Share on other sites

D00M, liels paldies.

Vo, atcerējos kas ir ar šo ačīvmentu? Tas ir scouta/general ačīvments, itkā visu laiku sekoju, tik daudz jau pretinieku ar scoutu esmu nogalinājis, bet šamais nekačājas, tik kaut kādā maģiskā veidā uzgāja uz 19/2004 un stāv mēms, wtf? :thumbsup:

A Year To Remember

Get 2004 lifetime kills.

Link to comment
Share on other sites

ja resetoju status tad varbūt atsākās no nulles..,

Pie tma ja nemaldos, tad ja serverim nav connetions ar stīmu tad ačīvmentus nevar pildīt... ja ir konekts ar stīm server, tad nespēju iedomāties kur ir problēma...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...