Jump to content
GIGN Forum

9 Klases Eksameni


Kechmunds
 Share

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lol, muļķis, muļķi aizstāv, how lame... <--- tas uz quickstar un topika autoru. Cik lielam daunim ir jābūt, lai nenoliktu 9. klases vielu, možet sāks vēl kāds domāt, kā no 6. klases pārbaudes darbiem tikt vaļā??

EDIT: Aizmirsu piebilst, vari nerakstīt, ka esmu pimpis or smthn, jo nerakstu pa tēmu, bet nolieku tevi, urīngalvu.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Es nezinu cik atsaldētam jābūt, lai nenoliktu kaut vienu no visiem eksāmeniem.Un vispār, ja nav noslēpums, tad kur taisies iet, ja ne videnē? Paliek tehnikums un vakarskola.Zini tehnikumā arī nav nemaz tik viegli tikt, jo tagad uz iestājeksāmeniem konkurence ir liela.Kad rakstīju iestājeksāmenu RVT, tad lielāko daļu punktu varēja iegūt tieši matemātikā, kuru acīmredzami nejēdz.Un vispār latviešu valoda un vēsture, lai dabūtu augstāk par 7 nav nemaz tāds sūds.

P.S.

Atcerējos, kad biju mazāks, tad vecākajās klasēs divi čaļi iebāza galvu stenderē un durvis aizcirta un tad viņi varēja nekārtot eksāmenu.Nopietni! Tev arī iesaku, tad varēsi droši nekārtot.

Edited by snoopfrog
Link to comment
Share on other sites

EDIT: Aizmirsu piebilst, vari nerakstīt, ka esmu pimpis or smthn, jo nerakstu pa tēmu, bet nolieku tevi, urīngalvu.

Tu, debīlais čangali, sēdi vien aiz monitora un "noliec" citus :D :D Baigi tas kādu uztrauc :D

Un es gribētu, lai tu man parādi to vietu, kur es te kādu aizstāvu, es vienkārši atbildēju uz jautājumu, bet tu laikam esi pārāk liels idiots, lai vispār saprastu par ko ir runa.

Link to comment
Share on other sites

oumaigaad ( savadak quikstar diezvai sapratiis)

principa tik tiesham daunatne.. es lai arii pakjos, bet macijos rajona, nu jau novada labakaja skolaa. kautka man pat nebija idejas par katko tik debiilu

mums bija 9c klase - korekcijas klase - vot tur jaa - pie jautajuma par kautko, kur bija jaatbild ar vilis pluudonis viens kekss uzrakstija - kvasovs.. un viss. vot tas ir LVL! fak..

ir stulbam jabut lai kaut uz 4 nenoliktu visus eksamenus.. okei es saprotu ka no sporta var atbrivot ja ir tikai viena kaja, bet nu ja reiz foruma var ielogoties, tad tur ir jabut daunim

Link to comment
Share on other sites

principa ar lauksaimnieciibu nenodarbojos jau kadu briidi :) parak maz ienesiguma shobriid ...

bet principa man nekas nav ari jaiedomaja... a pag kam bijja tas title ar tam kakam? es tak nevaru atcereties. bet atminja kautka quikstar seezh... chalis kursh nemaceja anglisko niku uzrakstit

Link to comment
Share on other sites

Kapeec taadaam uriingalvaam netiek dots atvalinaajums? Uz visiem dirsh, ka pasham galva ir tikai iekshaa nekaa nav... Man uzreiz rodas jautaajums - Kapeec Tu tad ej uz skolu, ja tik ljoti negribaas kartot eksaamenus, ja nihuja nerubii.

p.s - aktualais jautaujums "Kaa nelikt eksaamenu?" ( omfg) ir vienkaarshh - aizej un noshaujies.

pedeeja laikaa aizvien stuulbaki topiki paliek. Te jau pat wL media nevajag, lai kautkaadas stulbiibas redzeetu.

p.p.s - Es neatbildeeshu uz kautkaadu daunju jautajumiem anymore. Un jautaajums sen jau ir atbildeets... Taatad - moderatori sleedzat topiku ciet. AMEN!

Link to comment
Share on other sites

pirmkārt, lai nenoliktu 9. klases eksāmenus ir jābūt izcili stulbam, es pat teiktu debīlam.

otrkārt, mēģināt uztaisīt smadzeņu satricinājumu (kādas vēl smadzenes, džekiņ?) ir vēl stulbāk.

treškārt, ja pa tiešām gribi izlīst bez eksāmeniem, ej ar ārstu sarunā, lai uzraksta tev atbrīvojumu, teiksim par to pašu debīlismu.

p.s. divīt, kad mēs beidzot kādu aitu kausim šašļikam?

Link to comment
Share on other sites

Ak jēziņ, jaunatne tiešām paliek ar vien debīlāka un debīlāka... Kad es mācījos pamatskolā man savu mūžu neienāca prātā doma, ka varētu i-netā kādam kaut ko vispār pajautātu, kur nu vēl jautājumus par obligātajiem eksāmeniem. Izklausās, ka klases audzinātājs un vispār, skolas valde/parlaments vai kas vēl, tev ir sveša lieta :)

Quickstar laika bija tas agresīvais kaku stumdītājs, tikai šis kkāds feikniks. Es jau šitādam čalim srazu uzliktu banu (bet nu kā zināms, tad es to nevaru izdarīt), kas iedomājies to, ka fermeris/lauksaimnieks ir kautkāda zemāka strādnieku/darbinieku šķira par infantīlu šaurās taciņas gājēju, kurš to pasakot fermerim/lauksaimniekam acīs skatoties tā dabūtu pa ībli, ka pašam sapnis būtu ar ko tādu nodarboties :) Bet nu ko pamuļķim iestāstīsi :)

Link to comment
Share on other sites

Es saprotu runāšanas daļā tur kaut kā notizloties vai varbūt valodu raustīt ir kauns un no tā ir iespējams atbrīvot ( klases biedru 9. klasē tā arī atbrīvoja, jo no uztraukuma viņš rausta valodu ). Vienīgais, kas sagādāja bailes, uztraukumu un nelielu vilšanos bija tā pati runāšanas daļa. Ar skolotāju runājot ir viens, bet ar neatkarīgu vērtētāju + vēl kasetes ierakstu - stressiņš uzsit.

Gribi reālu padomu kā nekārtot eksāmenu? Nokod mēli... atkod ausi... nogriez pirkstu... izsit aci or w/e. Bet ja nopietni - nemoci sevi ar tādiem jautājumiem - apmeklē stundas, apmeklē konsultācijas švakākos sev priekšmetos, pastudē mājās un izgāzties ir samērā grūti, ja to pats nevēlas.

P.S. NIGHTMARE par prezidentu ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ja visās skolās vismaz 1 nedēļa tiek pavadīta mācību vielu atkārtošanai tieši eksāmeniem, ieskaitēm un "lielajiem" kontroldarbiem, tad kāda atšķirība cik viegli/grūti ir šie gala pārbaudījumi? pamat/vidusskolā ir vieglākās mācības, kur ar grāmatas izstudēšanu pilnīgi pietiek, nesaprotamu mācību priekšmetu vai vielu apguvei. A vot ja tagad šis viss sagādā grūtības, tad augstskolā redzēsi, kas ir pašam sākt kko saprast un par eksaktajām zinātnēm vari uzreiz aizmirst ;)

Par skolotāju teicieniem pirms eksāmeniem, nu tur vispār nevajag ņemt galvā, tie ir tikai tādi iedrošināšanas veidi. Visus gadu cik bijusi saskarsme ar "Šogad, cik dzirdēts, būs grūtāks eksāmens, nekā visus gadus iepriekš", ir domāts tikai tam, lai būtu iegansts cītīgāk atkārtot visu to, ko vajag, un eksāmens ir tik pat sarežģīts, kā iepriekšējos gadus, un to grūtības pakāpi uzveļ tikai tam, ka nav pietiekami daudz tādu pašu uzdevumu (līdzības ziņā, protams), kā iepriekšējos gadus. Visa pamatā ir - lasīt. Vairāk lasīsi, vairāk paliks atmiņā, cik neesmu 10niekus ķēris tikai uz tā pamata, ka vakarā esmu izlasījis vielu vismaz 2 reizes, un 1 reizi tieši pirms lekcijas sākuma. Aidā, veiksmi eksāmenos ;)

t0mass, nebūtu jau slikti B)

Dominikānim sveiciens, skatos esi ielīdis arī šajā komūnā ^_^ Prezidentu? Es negribu, lai mani visi ienīst :D

Moder: Es to vairāk domāju par visām pārējām klasēm, kad ir ieskaites, nefokusējos tieši uz 9. vai 12. klases ekšiem ;)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...