Jump to content
GIGN Forum

Flash Diska Repairs


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

Lieta tada ka pirms kada brizha ebajaa nopirku 16g flashu (garsh stasts bet principa sanaca ka pa velti dabuju)

sakuma vis itka ok.. vienu vakaru atstajis biju iespraustu kompii.. no riita sledzot ieksha winda taisija cheku 16g flasham.. peksni uzradas mape ar mistiskiem *.ch failiem (72mb) paris bildes kas bija flashaa tika sachakaretas un nebija atveramas, bilzhu folderi nevareja izdzest tapec saglabu glabjamo un formateju to.. ieskaitot mistisko folderi...

rezultataa no maniem 16g ir palikushi ~4 precizi nezinu, skaneju ar kkadu softu un tas tadija lielu sarkanu mirgojoshu FAIL kas nebut nav jauki >.<

ir kada iespeja kaa atgut vai uztaisit jaunu to mistisko folderi ar kontentu lai flash disks butu atkal pilnibaa lietojams ?

radas doma ka varbutas varetu caur linux pabakstit, bet nezinu komandu ka atrast atiecigo disku...

varbutas kadam ir kada cita suliga ideja ?

ps aamurs nav risinajums

edit:

ps joprojam nav nekadas iespejas lielos flashus sadalit vairakas particijas ? o.O

partition magic neatrod flash diskus vispar

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

nu jaa par to jau neesmu nemazam parsteigts.. vienigi domaju ja varetu dabut atpakal to 70mb folderi ar *.ch failiem, iespejams vinjsh butu 16g, domaju ka tas folderis vareja but zema limenja draiveris or smtg.. iespejams kludos, iespejams ne.. 2x biju piegrudis to pilnu ar filmam un vis bija ok..

Link to comment
Share on other sites

dabut ara dabuju, bet bija arii dazhi lgjuki, ka piemeram folderi rada, foldera izmers ~1.3gb atverot folderi filmas ikonu nerada, ta itka nekas nebutu ieksha :( bet citas filmas gaja.. citi instalji gaja... noteiktitads gljuks del ta ka caur lanu kopeju filmas, un kkas nogljukoja..

Link to comment
Share on other sites

domaa tadejadi parformatejot atpakal uz fat32/ntfs es redzeshu savus 16g ? :D man kkadas aizdomas ir ka es vairak par tiem 3.6 tapat neredzeshu :(

lol, tiko noformateju uz ext3, tad uz ntfs caur knoppix (jauks verkjis isteniba :D) uun rezultata redzu atkal savus 16g.. tiesa gan neparbaudiju vai varu iespiest ko tik lielu iekshaa..

apdeiti sekos!

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

apdeits

meginaju 6gb instalu iegruzt ieksha.. pie 4gb krashoja un pie ta arii paliku..

more updates to come

edit: hmm, kautarii formateju uz ntfs failu sistemu, flash uzradas ka fat32, tas nozime ka nav iespejams to noformatet uz ntfs ?

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...