Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

Vienkārši episki. Kārtējais naudas un nervu grāvējs. Tātad - 9 spēlētāji, raise no UTG 3,5BB, esmu SB ar AK [Akāravs Kkāravs], visi līdz manīm nofoldo, arī BB aizbēg, paliekam divatā. Flops: A4A [Akreics 4pīķis Aercs]. Čalis insta-allin. Neko daudz nedomājot piecalloju, jo tobrīd A4 vai 44 likās galīgi nereāls variants konkrētajam spēlētājam no tādas pozīcijas... un nebija arī. Čalis atver AK [Apīķis Kpīķis]. Un kā jums šķiet, kas atnāca turnā un riverā? Es, bļeģ, šito maucību vairs nevaru izturēt. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Kopsh kura laika ar labaako roku nevajag iet all in? :) Man bija paaris + nut flush draw.. pat pret overpaari es biju favoriits.. taapat kaa pret open ender straight flush draw. Un veel, ja buutu vinneejis pirmais 3nieks garanteets.

Edited by Don Bass
Link to comment
Share on other sites

Nu velns viņu zin, ņemot vērā, ka tev bija pietiekami daudz čipu, lai tiktu, pieņemu, vismaz 10niekā un sagaidītu labāku situāciju par šo - mazāko pāri uz galda un flush-draw, es būtu atlaidis to lapu, jo reāli tur ir tīrs coinflips. Čomam rokās mierīgi varēja būt divi Q vai T, kas būtu loģiski gan raisam pirms flopa, gan pēc un iespēja noraut fullhausu līdzīga tavam flash-drawam, tāpat der arī AQ vai uz šaru norauts straight ar J9. Protams, outi tev bija un tīri pieņemami, bet likt uz 1/4 turnīru, kurā tu vari paspēt apkāst mazos stackus pie labākas izdevības, jo čipu daudzums to atļauj - nezinu. Var jau būt, nestrīdos, vienkārši viedoklis. :)

EDIT* Un kā ar piecallošanu viņa likmei un turna sagaidīšanu? Būtu papildus info gan par to, kas notiek uz galda, gan par to, ko tālāk darītu attiecīgais čalis.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

izspēlēju turniru ar 200 cilvekiem un 2500 $ potu. pirmas 100 vietas dabu naudu. visu laiku pa pirmajam vietam braucu un kad bija palikuši vel 50 cilveku, ar neveiksmi zaudēju daudz čipu. Beigu beigās paliku 22 vietā un dabūju 11.25 $, tad uzspeleju vel dažus turnirus, heads upus pa 2$ un vel dažus. Tad speleju ar buj inu 5 $ 5cilveki un pirmas 2 vietas atalgo, otra vieta dabu 6.50 pirma vieta kautkadus 20 $, mes palikuši 1x1 es čip lideris 2x vairak neka viņam, man iedala QK masta, es uzreizoju viņš reraise, es call flopa QK2, es x4 blindi uzreizoju viņš all in, es protams nokaloju, tam rokas 66, un rivera atnaca 6, vienkārši tāda škrobe bija, bet nu nekas beigas zaudēju un dabūju vsmz savus atpakaļ +1$. Tad uzspeleju vel dažus mazos turniriņus un ir jau salekušies 20 $, esmu priecīgs. Jaspele pratīgi un jādabu vel $ :)

Link to comment
Share on other sites

Vakar paliku 125. dēļ neveiksmīga blind steal ar AT, uzrāvos uz AJ. :) Tavā gadījumā ņemtu līdzi kompi uz WC, everyday stuff. :) Šodien nekādi neizdevās iesākt un esmu par žīdisku, lai taisītu rebuyus, līdz ar to atlikšu kārtējo mēģinājumu uz rītvakaru. Varētu samesties kopā kādreiz kopīgā skaipčatā, aprunāties, padiskutēt par izspēlēm & stuff kamēr nenāk lapa, nu kaut kā tā.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

Jā, varētu, bet lieta ir tāda, ka šis ir rebuy turnīrs un tā arī ir jāspēlē - t.i. jārēķinās ar kādiem 5 rebuyiem + addonu (kautgan es parasti iztieku tikai ar addonu jo sākumā var piefišot daudz čipus :) ), ir jādomā savādāka stratēģija kā freezoutos, karoče, ja kādreiz savācamies varam parunāt par šito. Ak jā, man ir 213k čipi, 7. vieta pagaidām, 229 cilvēki palikuši un man vēljoprojām vajag dirst :D.

Ā, apskatieties šito roku http://www.bildites.lv/images/qhtidx8dt0yt58ge7ae.jpg normāli sick.

Sory ka neapgraiziju otru monitoru.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Turpini informēt kā veicas, izskatās, ka varētu beigties interesanti, tev jau otro reizi sanāk tīri labs deepruns tajā brīnumā. Kas attiecas uz roku, tas laikam ir iemesls kāpēc to sauc par RiverStars. Es arī kādreiz gribētu noķert 1 outu šādā situācijā. :)

Link to comment
Share on other sites

Pavisam aizmirsu par tiem re-buyiem. Man kaut kā neceļas roka freerollā ar tādu prize stuktūru un tik daudz zivīm pie galdiem iepirkt čipus par naudu. Neiet sākumā - gaidu nākamo vakaru, aiziet kā vajag - okej, par addonu ir vērts padomāt. ;)

EDIT* 1% no taviem 900$ par pirmo vietu man par atbalstu. :D Starp citu, tev hobijs vai dzīvo no spēles?

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

Jā, prize struktūra gan ir pizģec, tākā jā - moš nemaz šitādos turnīros tos rebuyus nav tolks taisīt.

edit: Pagaidām hobijs (kurš apmaksā visus manus tusiņu izdevumus :D), visticamāk ar nākamo gadu kļūšu par pro.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Cash/SnG/MTT? Pats nopietni spēlēju mazliet vairāk par pusgadu un joprojām nevaru atrast savu īsto vietu. Katrā ziņā gribu paņemt to visu nopietnāk par pliku hobiju, lasu grāmatas & stuff, bet pietrūkst viedokļa no malas kā ēst. :)

Link to comment
Share on other sites

Man arī tā ir problēma izdomāt no kā tieši pelnīt, principā varu visas spēles spēlēt ar ev+, pēc rezultātiem vislielākajos plusos esmu iekš plo 6max mtt un tad plo 6max cash, mtt arī ir visinteresantāk spēlēt. Vislielākā hujņā ir ar PLO headsup, es reāli vienmēr esmu ev+ bet realitātē vairāk kā -1k, laikam bankrolls man visu čakarē (pa mazu), moš tagad apstāšos pie plo mtt. Ak jā, esmu naudā :).

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

PLO - daudz vairāk fishi, vieglāk var izmantot "edge", daudz vairāk ekšens un visādi citādi daudz vairāk pokera nekā holdemā :). Tikai sākumā daudz simulācijas jātaisa lai saprastu kā "equity" lēkā pie noteiktiem flopiem/kārtīm.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...