Jump to content
GIGN Forum

Chill Has The Power


Angel
 Share

Recommended Posts

Par jūsu web dizainu runājot pēc Tevis teiktā sanāk, ka ja reiz jums taisija koders, tad nu nekādīgi nevarēja nenokopēt - ļoti loģiski.

Tas viss, ko tu izrakstīji, ir ļoti jauki, bet es viņa teikto interpretētu mazliet savādāk.

Uzreiz atvainojos visiem koderiem, bet, manuprāt, koderis šeit bija domāts kā cilvēks, kurš māk kodēt, nevis bliezt augšā dizainus. Respektīvi, cilvēks bez izdomas :khehehe::thumbsup: Nekur neesmu arī lasījis, ka ynk apgalvotu pretējo. Vel nesen gignā bija uzpeldējis topiks, kur tika pieminēta visa latvju cs komūnas no gign aizņemšanās tendence, un tur viens no chill augšējā gala pārstāvjiem(vai tik ne pats ynk) atklāti atzina, ka chill dizains ir špikots no gign(Vai arī smagi ietekmējies no gign. Sauc kā gribi...)

Labi, atkal te liela daļa pa velti cepās. Tam, kas izveidoja to chill headeri, vajadzētu atvainoties autoram, no kura ideja bija bezgaumīgi aizgūta(pieņemu, ka Angel)

CHILL

p.s. btw, chillā ir blogi :thumnup:

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tad iebaz savu logiku dirsa.

P.S. par iepreksajiem postiem par mani tas ari atteicas. Tapec ka lasot postus tev pa maz smadzenju sapratit citu domu tapec ka tu esi parak stulbs laikam.Nu ari tapec neatbildesu uz talakiem debiliem postiem. GL.

EDIT:

ka tur signature ? Pats rakstiji ? mde redzams...

Edited by KACTA
Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem, kas te kaut ko rakstījuši, par labo garastāvokli, ar kuru varēšu doties pie miera! Kā sāku lasīt, tā līdz beigām izlasīju, nevarēju acis atraut no monitora.

Cauri topikam jau vesela emociju gamma izgājusi. Sākumā bija jaušams aizvainojums, tad dedzīgi savas taisnības aizstāvēšanas mēģinājumi, apskaidrība, visa salikšana pa plauktiņiem, roku(-as) paspiešana un nu jau arī neiztrūkstošais forumu elements - offtopiks. Būs jau labi. :)

Link to comment
Share on other sites

U tebja to4na bilo detstvo trudnoje smotrju , pozari v koljaski , derevjanije igruwki pribitije k polu i tak daleje da ? :plzdie:

A nas4et signaturi vitawi svoji glaza iz zopi i najdi mne takoje slovo kak МУЧИТ !!!

A nas4et nostalgije ti poslan naxuj so svoim debilizmom , ja v etoj strane rodilsja i matj u menja latiwskoj nacionaljnosti i grazdanit ja s rozdenija i vsegda nenavidel nacionalistov v ljubix stranax nezavisimo i skazi mne ti bi eto v lico ili ljuboj drugoj 4elovek polu4il bi v ebalo TAKWTO SVALI V TUMAN LOSJ !

P.S. Mozete banitj mne pox , prosta vsegda besili takiji dalbajobi nesderzal svoi emociji , i ja vovse ne vprjagajusj za chill tak kak ja voobwe igraju po slu4aju paru raz v nedelju ! Vsjo GL vsem ostavajtesj za monitorom uda4i vam !

P.S.S. Ewe xotelosj bi usliwatj otvet ot ngERa.

Link to comment
Share on other sites

Spociņš rocks.

Esmu ļoti pateicīgs, ka eksistē tāda chill.lv komūna uz kuru burvīgais spociņš varēja pārvākties. Tāpat arī alnami. Jauki, ka ir tādas vietas, kur šādiem maziem puisīšiem, kas ar galvu sāks domāt pēc kādiem 5 gadiem, uzticas un dod tiesības un viņi redz iespēju sevi pierādīt un pazūd no šejienes.

Un jauki, ka ynk tā izlika sirdi 'n' stuff, bet es tomēr vēlos pakavēties pie šīs, zeltainākās no frāzēm.

Galvenais, ka headers mums 2 vai 3 dienas ātrāk bija par wanabe zvaigznēm

Mmm ^_^ Piedod, ynk, bet es tevi vienmēr atcerēšos ar šo burvīgo teicienu :) Viss pārējais ir mazsvarīgi, it īpaši jau mūsu dizaina 'aizņemšanās', jo reti kurai cs lapai tāda NAV :)

KACTA - tu vispār smīdini. Parasti svešos forumos regojas un savu komūnu aizstāv TIE DŽEKI, kas cs spēlē gadījuma pēc pāris reizes nedēļā :) Nevajag, ja.

Link to comment
Share on other sites

/me patīk

/me patīk tiešais links uz bildi

vismaz vārdu viņi turēja un headeri nomainīja.

Edit. aizmirstiet, chill admini nomīza un jau nomainīja headeri. Pačukstēšu, ka tur bija identisks headeris ar tagadējo gign headeri, tikai ar uzrakstu Chill.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

МУЧИТ !!!

Eu, tu esi krievs vai neesi? Ja esi, tad paliec par tādu līdz galam, nevis noliedz kādu krievu valodas vārda nozīmi vai pareizu pareizrakstību. Kri postā viss ir gramatiski pareizi uzrakstīts, doma arī nav slikta un ir diezgan trāpīga. Tālāk par šito postu nelasīju, jo tava "taisnības tiesa" bija pārāk smieklīga, lai es uz to neatbildētu :)

Link to comment
Share on other sites

Par manu signatūri - nē es viņu netaisīju, taču, tas cilvēks, kas to veica ir diezgan precīzi nolasījis manas domas. Es ļoti šaubos vai krieviem patiktu, ja 18. novembrī bars latviešu pa Maskavas centru staigātu ar Latvijas karogiem, dzertu šņabi dziedātu un bļaustītos.

Link to comment
Share on other sites

Pirms piecām stundām chill'ā.

© Alnami

Tagad visi aizver savas mutes un uzklausa vienu reizi mūžā.

Skatījos čav topikus un sapratu , ka drīz te var būt kaņec , pēdējās dienās tiek taisīti tik daudzi atsveicināšanās topiki , ka bail paliek , palasiju Chimaty atsveicināšanās un atradu skaistu postu , ko iepostoja Larch.

Puiši, kur jūsu lielā reklāma palika?!

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc neieliki posta turpinājumu?

Tik skaists un sirdi plosošs teksts teksts:

es ta tiko iedomajos ka visu sho varetu vnk nokartot savacoties visiem kopa un paris stundas visu izrunajot - iesaku kaut ko tadu noorganizet un uz kuru butu obligati(cik nu var prasit) jaatbrauc vismaz visiem adminiem un vecajiem krabjiem un izanalizetu esosho situaciju izveidotu kkadu planu pec kura darbosimies turpmak utt... un tad gan es domaju ka vis butu 4ikinieka.

Aina arī būs?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...