Jump to content
GIGN Forum

Shiftawdspace


fr0zen
 Share

Recommended Posts

Sveicinata komuuna.

Man nav latviesu klaviatura tapec rakstishu nemsuki bez garumzimem un mikstinajumiem.

Viena lieta kas jau man ilgi un dikti seezh galvaa, isteniba nekas ipash bet divaini.

Ik reizi, bez iznjemuiem piesezhoties pie datora, pat gaidot kamer dators iesledzas, kreisas rokas visi 5 pirksti tiek novietoti uz magiskskajam Shift, A, W, D, Space pogaam un man citreiz paliek neerti skolaa pieejot pie skolas datoriem, pie kuriem seezh smukaaas daanju meitenes, un es vienigais momentali roku uzlieku uz tam pogaam, parlaimi neviena vel nav prasijusi kapec es ta daru.

Vienigais no ka tas varetu but manuprat ir geiminga ieradums. Tagad iet ceturtais menesis kad es macos danija un man ir portativais uz kura neiet neviena spelet, bet roka vienalga ir ka pielimeta tam pogaam..

Isak sakot jautajums tads, vai kadam no jums ari ir lidziigi, ka no ta var atradinaties un vai vispar vajag atradinaties, jo ir tachu diezgan eerti..

Link to comment
Share on other sites

:) man ta rokas atrodas samera defaulti

un biezhi vien vecu ieradumu peec skype chats izskatas shadi

y ko tu?

ykad?

ytevsmird kaaju nakgi

yb43b6o2o4o3o3o3

Slikti jau taka nav, vienakrshi liekas interesanti. Vajadzetu uztaisit tadu ekspermentu, nolikt kadus 20 datorus viena rinda, un vel 20 teishi pretii tiem, 20 geimerus nostadiit un 20 tadus kuri datorspeles butiba nespele vispar, un likt reize piesesties pie pc.

Un par to y<text> ari labs :D

Link to comment
Share on other sites

Po defu man taa ir...

pat spelejot trackamnia, kur ir jabrauc ar bultinjam man kreisa roka stav uz CS defaultiem...

Internetaa pat sezot man taa ir...

bet patiesiba... ja sedi pie klavas, tad vienmer ari roka tur atradies iesakot raxtit, jo tieshi tur atrodas visvairak lietotie burti !

Link to comment
Share on other sites

Skolā mācīja, ka labās rokas pirksti jātur uz taustiņiem "a,s,d,f" un īkšķis uz space kreisā roka laikam bija jātur uz taustiņiem "j,k,l,;" Ja aplūkosiet tuvāk klaviatūru, tad pamanīsiet uz taustiņa "F" un "J" tādu "-" izaugumu, tas ir lai varētu orientēties, kkas tamlīdzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Apini, man tagad rakstot rokas jātur krustā? :) Bet tā', jā arī turu, bet tas ir loģiski, ja sdala keyboardu uz pusēm, tad kreisā roka nosedz kreiso pusi. Un vispār, kas tur, ko kaunēties? itkā meitenes uzreiz atpazīs, ka šis tur pirkstus uz awds- ak nēeee, cs zadrots!111

Link to comment
Share on other sites

:) Bet tā', jā arī turu, bet tas ir loģiski, ja sdala keyboardu uz pusēm, tad kreisā roka nosedz kreiso pusi. Un vispār, kas tur, ko kaunēties? itkā meitenes uzreiz atpazīs, ka šis tur pirkstus uz awds- ak nēeee, cs zadrots!111

Fail :D čot saputrojos..

Link to comment
Share on other sites

Smukās dāņu meitenes? no teksta sapratu ka tu itkā mācies Dānijā! Es Dānijā dzīvoju jau vairāk par gadu un varu pateikt mierīgi ka no taviem AWSD neviens nebrīnīsies! Tur pat piedāvā iet uz kkādu skolu un mācīties spēlēt spēles (tai skaitā cs)! Esmu redzējis daudzas meitenes kuras sēž pie datora un liek pirkstus uz tām pogām! Ja es visu pareizi sapratu tad šis posts būs tiešu vietā!

Link to comment
Share on other sites

nebiju par to tā aizdomājies. rēcīgi, bet man liekas, ka tas nekas slikts nav. tas tikai pierāda to, ka tu jebkurā brīdī esi gatavs nenormāli sākt drukāt vai uzgriezt csiņu. ^_^

un jā, nedaudz ierēcu par to apiņa kreiso un labo roku, bet nekas, kļūdīties drīkst. :)

Link to comment
Share on other sites

es tur nolieku pirkstus tikai braukšanas spēlītēs, kad labā roka tusē pa bultiņām, bet citā laikā, kad man roka uz peles, otra parasti kasa pautus vai kaut ko tamlīdzīgu, kopumā darot daudz noderīgākas lietas par vienkāršu atrašanos uz wasd.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...